Prdelka 3. díl - Hotel

21. 1. 2024 · 1 341 zhliadnutí Gregory8401


Sedím s Prdelkou v hotelu na baru a popíjíme již několikátou skleničku vína. Máme za sebou putování po městě a před sebou návštěvu zdejšího wellness. Protože tu nejsme prvně, tak víme, že nejméně lidí tam je až tak kolem deváté večerní.
Vím, že do sauny se pod vlivem nechodí, ale já to měl vždy rád. Ten pocit, jak tě víno v tom teple přepírá a ty podléháš jeho omámení. Vlastně to s Prdelkou máme rádi oba.
Ta je dnes opět oblečená dost vyzývavě. Krátké šatičky s opravdu velmi hlubokým výstřihem, který víc ukazuje než skrývá její krásné prsíčka. Ta trošku víc než by bylo slušné mačká k sobě a společně ven z šatiček její vykrojená o dvě čísla menší podprsenka. Prsíčka jí ve výstřihu tvoří krásnou čárku, vyzívající k prozkoumání jazykem. To že těsně pod okrajem lemu výstřihu jsou její bradavky volně venku nad její podprsenkou, může kromě mě vidět i kdokoliv další, kdo se na ní zadívá a všimne si jejich třešinek napínajících lehkou látku jejích šatiček.
Krátká sukénka sotva zakrývá její kulatý zadeček když stojí. Pokud si sedne, je skrytí těchto jejích partií prakticky nemožné. V tomto zimním počasí působí její šatičky až nepatřičně.
Jenže to je to co chce. Chce na sebe upozornit vždy a všude. Má ráda když se za ní muži otáčí a pokud se na ní nějaký muž zadívá déle je ochotna mu ukázat ještě víc než by slušná holka ukázat měla.
Všiml jsem si, že dole u stolečku sedí pár lidí přibližně stejně starých jak my. Moc se nebaví a každý se drží své skleničky a mobilu. Ona má lehkou halenku pod kterou viditelně nemá podprsenku a rozepnuté knoflíčky mi nabízí pohled na většinu jejích prsíček. Dole má kalhoty těsně upnuté na její tělo.
On se tváří jako by mu uletěli včely a je evidentně zpruzenez nálady. A dělá jako by tu ženu naproti němu vůbec neznal. Upozornil jsem na ně Prdelku a byl jsem si jist, že jí zaujmou. A nemýlil jsem se.
Podívala se na ně, pak se ke mě naklonila a zašeptala mi „Oba by potřebovali zlepšit náladu.“
Bylo my jasné, že jsou lapeni a stávají se obětí jejího exhibicionismu a našich her.
Otočila s zády k baru, o který se opřela lokty, naklonila se ke mě a pošeptala mi.
"Koukej, se jak bude koukat" Netrvalo dlouho a on opravdu zvedl oči od telefonu a zahlédl Prdelku, která na barové stoličce působila dost vyzývavým dojmem. Nejprve ji jen tak letmo přejel pohledem a vrátil se nazpět ke svému mobilu. Prdelka se ke mě naklonila a řekla:
„Dávám mu 30 vteřin a bude koukat jen na mě." a nemýlila se. Možná to ani 30 vteřin nebylo. A měla celou jeho pozornost. Dělala jako by si toho nevšimla a dál se mnou vesele konverzovala. On měl, vzhledem k tomu, že jsme seděli na vysokých barových stoličkách, její klín prakticky přesně ve výši svých očí. Jenže vzhledem k tomu, že prdelka měla nohu přes nohu tak do jejího klína nedohlédl. Natočil se tak aby přes svůj mobil mohl jakoby nenápadně sledovat i Prdelku. Toho si všimla jeho partnerka a asi poprvé tento večer na něj promluvila.
"Kam koukáš?" nesnažila se mluvit potichu, byli jsme v cizině a pravděpodobnost, že zde narazí na Čechy byla opravdu malá. Jenže my jsme to zaslechli a dost nás to překvapilo a pobavilo. Šáhl jsem Prdelce na stehýnko a začal jí po něm hladit. To už jsme získali pozornost i jeho partnerky. Ta na rozdíl od něj na nás koukala zcela neskrývaně. Obával jsem se, že jí vyzývavost Prdelky bude nepříjemná a donutí svého partnera vstát a odejít. Ale to se nestalo.
Nastala další fáze. Zajel jsem Prdelce rukou až pod sukénku. Čímž jsem jí ji celkem dost nazvedl a ukázal i to co kraťoučká sukénka dokázala zakrýt. Neodešli ani teď. A my měli jejich celou a neskrývanou pozornost.
Pokud možno nenápadně jsem je pozoroval. A musím říct, že jejich "blbá" nálada byla pryč. Ona se k němu několikrát naklonila a něco mu šeptala, evidentně příjemnějším a zároveň tišším hlasem, takže jsme již neslyšeli co si povídají.
Mezitím má ruka pokračovala po stehýnku výš, až k mému překvapení narazila na kalhotky. Hned jsem se stáhnul a od Prdelky se odtáhnul. Okamžitě pochopila, že mi zkazila náladu. Pokud nemusela, tak kalhotky nenosila. Měl jsem to tak rád a ona to věděla.
„Neboj já to napravím nestihla jsem si je sundat poté co jme přišli z venku. A uznej, že v téhle zimě jsem je mít musela. Jinak by mi nastydla. A to by jsi nechtěl.“
V tom měla pravdu, ale i přesto jsem dál hrál uraženého. Tak jednoduše jí to neprojde. Sesunula se z barové stoličky a já si všiml, že si vůbec nedávala pozor, aby přitom zakryla svůj klín. Proč taky byl kryt katátky a to je víc než dostatečné krytí. Podíval jsem se na naše oběti a v jejich očích jsem zahlédl pobavení tím co viděli.
Oni narozdíl ode mě ještě netušili, co bude následovat. Postavila se přede mě a snažila se na mě přivinout. Nechal jsem ji. Bylo mi jasné, že tím jak se na mě naklání tak se vyhrnuje její sukénka a odkrývá víc než jen dolní část oblinek jejího zadečku.
Nechal jsem ji, ale dál jsem hrál, že se zlobím. Pustila mě napřímila se. A pronesla tak aby to naše oběti slyšeli.
"Tak už se nezlob! Já ti je dám jako suvenýr"
Dělal jsem že mě to zaujalo a že získala mou pozornost. A skrz ní jsem pozoroval je. Prdelka k nim byla otočená zády, takže neviděla s jakým zájmem nás oba dva pozorují. Šáhla si pod šaty, chytila kalhotky a ty si jediným pohybem stáhla až ke kotníkům. Přitom se musela ohnout tak že její mušlička mezi stehýnky vykoukla na svět teď už zcela odhalená v celé své kráse a svůdnosti. Našpulené rtíky s čárkou skrývající celé její tajemství byly nyní nabídnuty jejich očím.
Oba dva to viděli. Koukali na ni a snažili se zahlédnout vše co jim Prdelka nabídla. Narovnala se čímž její sukénka opět zakryla celý její holý zadeček. Pak nohama vystoupila z kalhotek, které byli spíš jen nitky s kouskem krajky. Ty se ocitly na zemi mezi námi. Teď jsem byl zvědav i já co bude následovat. Začalo mě přemáhat vzrušení z toho jak se tu Prdelka předvádí.
Prdelka se pro ně ohnula, aby je ze země sebrala. Aniž by pokrčila kolena ohnula se tak hluboko jak jen to šlo, Takže i já ze své pozice jsem zahlédl hladkou bílou kůži jejího zadečku s čárkou mezi půlkami. Bylo mi jasné, že to udělala proto, aby naše oběti nebyli na pochybách, že toto představení je pro ně.
Oni viditelně pochopili a dle jejich výrazu si to jistě užívali.
Prdelka si pak opět sedla na svou stoličku, a i zde byl jistě prostor na další studování jejího klínu. Kalhotky mi zastrčila do kapsy džínů a přejela mi rukou po již zcela ztopořeném údu.
Usmál jsem se na ní, už jsem dál nedokázal hrát divadlo naštvaného partnera. Předpokládal jsem, že tím naše hra končí a my zatáhneme oponu. Měli dostatečnou možnost se na Prdelky mušličku vynadívat. Pochopí, že hra skončila dopijí své skleničky a po anglicku zmizí.
Jenže se stalo něco co jsem nečekal. Oni se zvedli ze svých křesílek a namířili si to přímo k nám.
„Nemohli jsme přeslechnout, že jste také Češi.“ Pronesla ona.
Načež se ke mně otočila a dodala.
"Máte krásnou partnerku, nebojíte se ji takhle ukazovat" šla na to zcela zpříma.
On jen přikyvoval.
„Nebojím, je krásná a bylo by ode mě sobecké si její krásu nechat jen pro sebe.“ Odpověděl jsem.
Ještě chvíli jsme se bavili na baru, dopili další skleničku a domluvili se, že návštěvu wellness centra plánujeme všichni. Původně jsme se chtěli jít převléct na pokoj a vzít si plavky, abychom mohli i do bazénu, ale tuto část jsme po vzájemné dohodě vynechali. Župany i ručníky se dali půjčit na recepci. Takže jsme tam zamířili rovnou od baru.
Šatny zde měli společné a ukázalo se, že naši nový známí nejsou žádní stydlíni. Vzali si skříňku hned vedle nás. Bez okolků se svlékli do naha a zamířili jak je pánbůh stvořil do sprchy. Už při svlékání mi i ona nabídla pohled na její tajné zákoutí. Evidentně nechtěla v předvádění zaostat za mou Prdelkou. A tak se mi naskytl pohled na její nahou mušličku.
Na rozdíl od Prdelky, která měla mušličku skrytou za vnějšími rtíky, které v klidu zahalovali její vnitřek tajemstvím. Ona ji měla i v klidu otevřenou. Na hoře z ní vykukoval knoflíček poštěváčku a vnitřní závojíčky koukali ven prakticky celé. Její prsíčka byly celkem velké a pevné na vrcholu měly velké tmavé dvorce a jen maličké výstupky bradavek. Evidentně byly chirurgicky upravené a snad právě proto je nosila bez podprsenky a vystavovala na obdiv.
My je stejně nazí následovali. Zatím co oni se myli sice důkladně ale každý sám, tak já si Prdelku postavil pod sprchu a umyl si ji celou od hlavy k patě sám. Když jsem s tím byl hotový, vrátil jsem k její mušličce. Dotyky mých rukou po celém jejím těle ji viditelně vzrušovali a spolu se vzrušivou předehrou v baru ji byla napnutá jako luk. Rozhodl jsem se že její napnutí uvolním.
Začal jsem ji prsty hladit po rtíčkách její dosud zavřené mušličky. Malinko se rozkročila a tím mi otevřela cestu do svého klína. Zároveň s tím se i pootevřely rtíky a umožnily mému prstu proniknout jejích branou do prostoru slasti. Projížděl jsem každé její zákoutí. Všem záhybům a výstupkům jsem se věnoval s takovou něžností, že sem ucítil, jak začíná ztrácet kontrolu nad svým tělem. Zrychlil se jí dech a začala jemně a něžně sténat. Položila si hlavu na mé rameno a zcela se oddala mému laskání. Podíval jsem se na ně a vyděl jsem jak nás se zalíbením pozorují. On již s zcela ztopořeným údem a ona s prsty přejíždějícími po své mušličce. I můj úd byl zcela ztopořený a trčel do prostoru.
Kdyby teď někdo přišel, tak nás asi z hotelu vyhodí a dnešní noc strávíme na ulici. Ale nikdo nepřišel... Já jsem pokračoval v dráždění Prdelky mušličky a postupně jsem začal přidávat na intenzitě i rychlosti pohybu prstíků. Mušlička se jí začala rozevírat a ve chvíli, kdy jsem prsty zabořil do ní, tak se nastartoval její orgasmus, který ji celou zachvátil. Třásly se jí kolena a nebyla schopna stát na vlastních nohách. Z úst se jí dralo hlasité sténání. Zatím co jsem ji držel volnou rukou, přitisknutou na své nahé tělo, druhou rukou jsem pokračoval v pronikání do její jeskyňky až do chvíle než se její stahy zastavily a její orgasmus pomalu dozněl. Ještě chvíli zůstala přitisklá u mě a čekala než se vrátí síla do celého těla a ona bude opět schopna stát sama na nohách. Opustil jsem její jeskyňku a ta se opět zavřela a schovala ji.
Teprve teď byla celá umyta a mohla jít dál do sauny a bazénu. On i ona byli také viditelně vzrušeni podívanou, kterou jsme jim poskytli. A zatímco on tam jen tak stál s piňďourem napnutým k prasknutí, ona si celkem rázně hladila svou mušličku tak, že jí prsty mizeli mezi vystupujícími závojíčky. Byl jsem tak zabrán do své partnerky, že jsem si nevšiml zda i ona stihla dosáhnout orgasmu či jen udržovala své vzrušení na uzdě v očekávání dalších hrátek.
Když jsme vešli do prostor Wellnessu, zjistili jsme, že tu jsme sami. A tak jsme si to tu užívali nazí po celou dobu. Měl jsem čas si ji prohlédnout a zjistil jsem, že se mi líbí. Ale nebyl jsem sám. Líbila se i Prdelce.
Během večera, se ke mě přitočila a pošeptala mi:
„Chci jí, ale jeho ne!“ Chvíli jsem přemýšlel taky jsem si na ni myslel a bylo my jasné, že pokud nedostane on, tak nemohu dostat ani já. Chtěl jsem z toho vytěžit co nejvíc a hlavně nezůstat sám s ním…
„OK, ale my se budeme dívat!“ Odpověděl jsem rázně.
„Tak jo to by šlo.“ Celá se rozsvítila. Já ti to pak vynahradím.

To be continue. Dejte lajk, teda pokud se vám to líbilo a chcete si přečíst pokračování.😉