Známost z netu - díl 2."Hory" (soutěžní)

28. 1. 2024 · 4 872 zhliadnutí HW_kanda

Ahoj amatéři!
Tak jsem zde z pokračováním mých zážitků z se starším chlapem z internetu.
V první řadě Vám chci všem poděkovat za podporu, opravdu si toho vážím a ráda si čtu komentáře pod povídkou. Proto prosím, pište co si o mých povídkách, o mě, o zážitcích atd. myslíte dolu do komentářů a pokud se Vám líbí, dejte like. Dělá mi to radost. Vzkazy moc nečtu, spíše manžel, ale ani on nestíhá všem odepisovat. Každopádně děkujeme.

Ráno jsem si všimla, že je soutěž na povídky ohledně zimních radovánek. Shodou okolností se právě tento zážitek, který Vám dnes budu vyprávět, stal respektive začal tvořit na horách. Proto děkuji za případnou podporu v soutěži.

Ale pojďme k příběhu. Opět se vracíme do mých mladých a „svobodných“ let. V prvním dílu jsem Vám popsala mé seznámení s mým novým „vyvoleným“. Seznámení proběhlo přes internet a absolutně předčilo mé očekávání. Mě v tu dobu přes dvacet, jemu padesát, a přesto jsme dokázali najíst společnou cestu. Takto. Šlo o sex a o hledání mne samotné. Žádné city v tom opravdu nebyly. Když, a k tomu se dostanu, jemu se to pak trochu vymklo kontrole. Ale to až později. Abych Vám ho více popsala, byl tedy starší, dominantní (což preferuji) a velmi úspěšný manažer jedné velmi známe mezistátní firmy. Vše mělo jasně daná pravidla. Stýkali jsme se celkem pravidelně v týdnu. Já byla o víkendech doma u rodičů, on u své ženy a dětí. V týdnu býval v Praze a pravidelně docházel na můj byt. Souložil mne opravdu často. Různě jsme si hráli, svazoval mne k posteli, někdy přišel si popovídat, já už musela být nahá atd. Prostě jsme si to užívali a každý v tom našel to, co hledal.
Jednoho dne mi od něj přišla SMS, jestli si mohu vzít v týdnu volno, že potřebuje společnost na hory. Mě zaplesalo srdce. Miluju lyžování, hory, zasněžené kopce. I s manželem v dnešní době jezdíme na hory i dvakrát ročně. Milujeme to. Ale zpět. Měli jsme jet tedy jen přes noc, ale hned ráno. Měl tam nějaké obchodní jednání a večeři s partnery. Nezapomněl mi hned sdělit, že tam musí jít sám, protože přece jen je ženatý a kolegové to vědí, ale že se ubytujeme trochu bokem a že tam dlouho nebude a přijde za mnou na hotel a budeme spolu celou noc. První den musí být pracovně mimo, ale druhý den bude mít volno a můžeme lyžovat spolu. No co Vám budu povídat. Vysvětloval mi to, jako abych nebyla uražená, že mne někam vezme a nebude moc se mnou atd. Nooo. Jak to říci. Já ho měla na sex a zábavu, opravdu se mnou být nemusí a jako své ženě mi to vysvětlovat nemusel. Každopádně se mi celý nápad líbil a s cestou jsem souhlasila.

Přišel den odjezdu. Já už měla zabaleno, přišel ke mně, trochu jsem čekala, že mne prvně ojede, ale nic, chvátali jsme. Vzal mi věci, naložil je do auta a vyjeli jsme směr Krkonoše. Po cestě jsme jen kecali, co kdo v práci, jak se kdo měl, nic zajímavého.

Asi po hodině cesty po dálnici mi jen řekl, že to na něj jde a že je na čase, abych se začala chovat, jako správná děvka. Úplně jsem nevěděla, co zrovna myslí, ale samozřejmě jsem s touto rolí počítala a věděla jsem, že zadarmo to úplně mít nebudu. Zastavil na odpočívadle, zajel trochu bokem, nemluvil. Zajel sedačkou dál od volantu, rozepl si poklopec a jen řekl „Vykuř mi ho“. Poslechla jsem. Čekala jsem to. Věděla jsem, proč si mne veze. Naklonila jsem se k němu, párkrát olízla a začala kouřit. Chytil mne za hlavu a tlačil mi penis hlouběji a hlouběji. Brzdila jsem jeho tlaky rukou a velmi intenzivně jsem mu ho kouřila. Přece jen jsem i chtěla, aby se udělal co nejrychleji. Mohl nás kdokoli vidět. Šlo to na něj. Zatlačil mi na hlavu a cukání v jeho penisu už mi napovědělo, že to přijde. Vystříkal mi vše do krku a já vše spolkla. Hotovo. Zapila jsem to vodou. Oblékl se a jeli jsme dál. Cestou jsme si povídali a on začal rozebírat naše sexuální radovánky, a že by to chtěl posunout dál. Nevěděla jsem, co myslí, ale zvědavě jsem ho vyzvala k vysvětlení. „Sex ve více lidech“. Tak zatím jsem v tomto byla bez zkušenosti. Né že bych o tom nikdy neuvažovala, to říci nemohu, ale nějak jsem na to nemyslela. Upřesnil sex ve více lidech tak, že to myslel jako převahu mužů. Trochu pro mne i úleva. Prostě ženy mne nepřitahují, a pokud bych někdy na toto přistoupila, tak jedině s muži. Co Vám budu povídat. Měla jsem i takové sny, ale nevím proč, vždy jsem spíš přemýšlela, že se na mne muži třeba vystřídají, než to, že jsou na mě dva hned v posteli a jeden mi ho rve do pusy a druhý víte kam. Prostě mi vždy přišlo, že si to člověk nedokáže pořádně užít. Je v tu chvíli moc práce :-).

Ale se zájmem jsem ho poslouchala dál. Povídal o kamarádovi, kolegovi z práce, co už takhle kdysi jednu měli a bylo to fajn. Nezapomněl dodat, že je hezký, o pár let mladší, sportovní postava, velký péro. Asi Vám nemusím vyprávět, že moje první otázka byla, zda je kolega na té akci, kam jedeme, také. No jasně že byl. Ihned jsem na něj spustila, jestli o mě ví, jestli je to plánované. Bylo. Přiznal se. Že mu o mne vyprávěl, že mu ukazoval i moje fotky. Mimochodem fotil si mne celkem dost a i já mu posílala fotky, takže kolega evidentně viděl vše. Vyprávěl, jak se mu líbím a že to pro mě bude nová zkušenost. Nevěděla jsem, jestli mám být nasraná, nebo vzrušená, nebo snad ráda. Začalo mne to zajímat. Samozřejmě jsem se vyptávala, jak si to jako představuje, že nevím, zda to dám, co vše po mne budou chtít atd. Ujistil mě, že se to nebude nějak lišit od našeho běžného sexu, jen prostě na mě budou dva. Musím říci, že mne to opravdu zajímalo. Vztek přešel. Co jsem taky chtěla, když mu dělám kurvičku, a začala jsem se snad těšit. Plán byl jasný. Večer po večeři přijdou, popijeme na hotelu a pak proběhne trojka. Jednoduché.

Přijeli jsme, ubytovali jsme se. No hotel to nebyl, ale apartmán o dvou místnostech. Obývací pokoj s kuchyňským koutem a ložnice s velkou postelí. Nádhera. On se vypravil, vzal si věci a že jde na jednání. Já se připravila a šla na svah. Celý den utekl. Pořád jsem o tom přemýšlela a byla nervózní, co mne vlastně čeká a co jsem to zas slíbila. Asi i trochu výtky, ale opět zvědavost vyhrála. Blížil se večer. Já přišla na apartmán, on tam byl a chystal se na večeři. Dali jsme si pusu, rozloučili se a šel pryč. Po lyžování jsem byla dost unavená, ale dala jsem si sprchu a vrátila se do pohody. Oholila jsem se. Ne úž úplně celá. Příání mého pána bylo, abych měla malý proužek. Takže ten jsem si svědomitě udržovala, aby byl spokojený. A byl. Došla jsem si na večeři v hotelu a šla se chystat. Nalíčila jsem se více vyzývavě. Vzala jsem si nové prádlo. Upnuté minišaty. No a načala si víno. Byla jsem nervózní. Průběžně stále psala a pochopila jsem, že přijdou cca ve 20h. Takže cca hodina čas. Nervozita spoupala. Telefon! Zvoní! Srdce buší a vzala jsem ho. Omlouval, se, že trochu nestíhají, že je zdržuje šéf atd. Ani mi to nevadilo. Koukala jsem na televizi a upíjela víno a těšila se na něco nového. Pínul opět telefon. SMS! Četla jsem jí a psal mi on:
„Promiň za zdržení, máme komplikaci.“
„Jakou?“
„Slyšel nás šéf, jak se o Tobě bavíme a chce přijít taky!“
„Cože?? Si děláš srandu? Já jsem nervozní z vás dvou a vy přijdete tři? Ani náhodou.“
„Nemůžeme se ho zbavit. Chce také zábavu. Je mladší. Bude se Ti líbit.“
„Ani náhodou.“
Nepsal. Pořád jsem o tom přemýšlela a byla spíše nasraná. Nabízí mě kamarádům jak děvku. No a to je vlastně to, proč jsme spolu. Na jednu stranu mě to strašně štvalo, ale na druhou stranu mě to bralo. Co teď. Čekala jsem a zase pípnul telefon.
„Tak co, dáš to?“
„Nevím, je to moc, ani nevím jak vypadají atd.“
„Budou se Ti líbit“
„Přijďte, ale nic neslibuju“
„Buď nahá!“
„Tak to vůbec!“
„Dobře, svlíknu Tě, za chvíli jsme tam“

Rychle jsem do sebe naklopila sklenku vína. Musím říci, že dost fungovalo, jinak bych na toto asi nepřistoupila. Říkala jsem, co to zas já kráva vymýšlím a na co jsem přistoupila, ale někde v zádu v hlavě jsem věděla, že to chci. Bouchání na dveře. Nervozita. Šla jsem otevřít. Ve dveřích můj milence a dva cizí chlapi. Vlezli dovnitř. Já se jen usmívala a byla dost nejistá. Oni evidentně v přiopilém stavu a zdravili se se mnou. Milenec nás představil, podali mi ruku a dali mi pusu. Musím říci, že oba vypadali moc dobře. Jeho šéf, který se vetřel, asi nejlépe. Zatím co si sundávali boty a bundy, vtipkovali na milence, jakou má pěknou hezkou mladou holčičku atd. On je opravil, že jsem jeho kurvička a začal mi sahat na zadek, já jen držela. Sáhněte si jak je pevná. V tu chvíli na mě všichni tři začali sahat. Na zadek a začali i na prsa. V tu chvíli ale přišlo moje STOP! Řekla jsem jim, že ok, vím o co jde, ale bude to mít úroveň a nechci aby byli neohrabaní a necitlivý. Souhlasili a uklidnili se. Přešli jsme do obýváku a milenec vyndal další víno a šáňo. Já si sedla na gauč vedle něj a oni dva do takových křesel naproti nám. Popíjeli jsme. Přiťukli jsme si na hezký večer. Bylo mi to už jedno. Věděla jsem, že do toho jdu a že to udělám. Dva nebo tři. To už je jedno. Lili do mne alkohol a já ztrácela zábrany. Milenec jim vyprávěl jak si se mnou užívá a že mu musím otvírat nahá apod. To dost zbudilo jejich zvědavost a ptali se, proč jsem neotevřela nahá. Jen jsem jim odpověděla, že asi proto, že se neznáme. Trochu jsem si naběhla. No správně namítali, že už se známe a já pořád nejsem nahá. Milenec se zvedl a zvedl i mě. „Do naha!“ Smála jsem se a když viděl, že nic nedělám, začal mne svlíkat. Nebránila jsem se. Přetáhl mi šaty a já stála ve svém erotickém prádle před nimi. Hecovali ho a komentovali moje tělo, že jsem pěkná kurvička atd. Rozepl mi podprsenku a sundal. Já si zakryla prsa. Oběma rukama, ale jen na chvíli, protože druhou jsem použila na zakrytí kundičky, protože mé kalhotky už byli u kotníků. Stála jsem tam a styděla se před nimi. Oni tleskali, smáli se a v tom mi milenec chytil ruce a dal mi je za záda držel mi je, aby mne mohl pěkně vystavovat před nimi. Oni se zvedli a tentokrát jemněji mne osahávali. Jeho šéf ke mně přistoupil, koukal mi do očí a začal mne líbat. Opětovala jsem mu to. Cítila jsem, že mi povolil ruce a já začala šéfa objímat a líbat. Mezi tím jsem zaregistrovala, že další dva se svlékli. Už stáli u mě a já ho přestala líbat a jen jsem zaslechla „pojď na kolena“. Poslechla jsem a uviděla před sebou tři nadprůměrné penisy. Všechny v pozoru. Začala jsem je honit a opět přebral iniciativu šéf, chytil mne za hlavu a dal jasně najevo, že ho mám vzít do pusy. Kouřila jsem ho a další dva honila. Za chvíli jsem přestala a vzala do pusy další. Takhle jsem vystřídala všechny. Zvedli mě a jeden mne chytil za ruku, druhý za zadek a vedli mne do ložnice. Položili mě na záda. Moje podmínka byla, že ti dva si vezmou gumu. S tím počítali. Můj milenec a jeho kolega si lehli vedle mě. Chytli mi ruce, dali je za hlavu a drželi. Kolega mi mezitím olizoval bradavky a milenec mne líbal. Šéf si nasadil kondom a jen pronesl, že on bude první, kdo mne ojede. Oni vedle mě a on na mě lehl. Zajem mi s ním dovnitř. Nějak se nepáral s předehrou, ale celá ta situace byla tak silná, že to nevadilo. Začal mne šukat. Bušil do mě. Oni ho hecovali. Já hekala. Drželi mi ruce a on do mne bušil. Šukal mě rychle jak jen mohl. Vykřikoval něco jako že mne rozmrdá apod. Já ho hecoval „Tak dělej, ukaž mi co umíš!“. Bylo to hezký. Já holka přes dvacet let se třemi mnohem staršími muži v posteli. Na šéfa to šlo. Pořád ve stejné poloze se udělal. Stříkal vše do gumy. Ozval se kolega. „Teď já“. Šéf se odvalil a už jsem viděla, jak si nasazuje kolega kondom. Lehl na mě a šukal mě. V tom se můj milenec zvedl a ač jsem byla v leže, naklonil se na mě a strčil mi penis do pusy. Poprvé jsem měla penis v sobě i v puse. Užívala jsem si to. Otočili mě, abych byla na čtyřech. Kolega mne šukal. Šéf koukal v křesle u postele a milence jsem kouřila teď už v lepší poloze, kdy já byla na něm. Krásný. Na kolegu to šlo. Vyndal ho. Otočil mne rychle na záda a naklonil se na mě tak, aby mi mi mohl postříkat prsa a trochu i obličej. Leželi jsme a odpočívali. Měla jsem dost. Ovšem můj milenec se ještě neudělal. Chtěl, abych šla na čtyři na okraj postele a začal mne šukat zezadu. Neodpustil si na sého kolegu a šéfa „To mám dobrou děvku co?“ Oni jen souhlasně kývali a hecovali ho. Držel mě pevně. Plácal mě po zadku a věděla jsem, že už bude, musel jsem si pod něj kleknou a vše mi stříkal do pusy. Sperma mi teklo po bradě a na prsa. Bez mluvení jsem se zvedla a šla do sprchy. Oni za mnou přišli a jen jsme si povídali. Já přemýšlela, co jsem to zas udělala. Postupně jsme se osprchovali a šli opět do obýváku. Chtěl jsem si vzít kalhotky, ale byla jsem zastavena. „Buď nahá! Tohle není konec“ No to mi tak trochu bylo jasné. Seděli jsme tam, povídali si, vyptávali se, jak jsme se poznali apod. Všichni nazí. Můj milenec to chtěl ukončit. Ráno jsem ho vykouřila, teď šukal a už mu to stačilo. Začal říkat, že to musíme už ukončit, že ráno chceme jít lyžovat atd. No jim se moc nechtělo. Nevím, co se tenkrát stalo, ale cítila jsem, že milenec to až tak moc nedal. Žárlil. No projevila se majetnická povaha mužů. Měl mne pro sebe a teď se dělil. Kolega už taky říkal, že klidně půjde, ale šéf ne. Ten se zvedl a jen se ptal jeho, že si mne teď ještě půjčí a půjde. Milenec jen řekl, ok, ale dělej. No jako že by se někdo ptal mě? Ale to už jsem neřešila, já sex ještě chtěla. Chytil mě za ruku a vedl mne do ložnice. Vešli jsme, zabouchl a byli jsme sami. Přistoupil ke mně a natlačil mne na stěnu. Líbal mě, osahával. Prstil. „Klekni si“ Opět jsem poslechla a šla dolu a kouřila. Pak mne zvedl a položil mne na postel. Hodně mě líbal. Nasadil si gumu a šukal mne. Vystřídali jsme dost poloh. Nakonec jsem byla na břichu, mrdal mne zezadu tak, že na mě ležel a hlavu mi za vlasy zvedl a strkal mi jazyk do pusy. Šlo to na něj, otočil mne, sundal gumu a vše mi střkal na obličej a pusu. Pak jsem ho ještě musela pokouřit a odešel. Já seděla na posteli a utírala se. Myslela jsem, že je konec, ale v tom se objevil ten kolega. Vešel dovnitř. Zavřel dveře. Přistoupil ke mně. Vůbec se nemluvilo. Já seděla na kraji postele, on předemnou nahý. Začala jsem kouřit. Během chvíle to na něj šlo a postříkal mi prsa. Nešukal. Odešel. Já šla do sprchy. Když jsem vylezla, už byli oblečení, já v ručníku. Poděkovali za pěkny večer a odešli. Zůstala jsem s milencem. Moc nemluvil. Šli jsme spát. Nemohla jsem po tom všem usnout, honily se mi myšlenky a na proběhlou noc a taky otázky, co je s mým milencem. Druhý den začal snídaní a lyžováním. On pořád zamlklý. Po cestě domu už mu to nedalo a začal se mne ptát, ajk se mu to líbilo atd. Já řekla, že ano, ale vícekrát to zažít nemusím. Začal zvyšovat hlas, že proč ne, že jsem se chovala jak děvka a bylo vidět jak se mi to líbilo a že si všiml jak jsem jeho šéfa chtěla atd. měl pravdu. Ale co kurva. Začal žárlit, udělal scénu. On to vymyslel a pak mi to vytýkal. Neunesl to. Pohádali jsme se a dovezl mne domu, pomohl mi s věcmi a odjel.

Pokračovalo to? O tom zas třeba příště.

Každopádně děkuji. Prosím, pokud se Vám to líbí, komentář níže a like :-) pokud uvidím zájem, napíšu toho více.

A ještě bonus. Mám z tohoto večera jedinou fotku. A to když vylézám ze sprchy. Fotil mne tenkrát milenec a kdysi mi jí poslal. Poslal mi jí v době, kdy už jsem byla s manželem a on ji chtěl a já mu kuli tomu psala. Vše smazal, ale tuto jednu si nechal. Kdo si napíše o ní dolu do komentu, pošlu mu jí.

Děkuji a hezký den