Horská chata ❄️🏔️ (soutěžní)

28. 1. 2024 · 10 670 zhliadnutí Karroli

Je to trochu bi (mmžž), tak pokud to někomu vadí, tak prosím přeskočte. :)))

"Nechceš jet s námi na hory?", ptala se mě Míša. Její manžel Jiří tam měl mít nějaké pracovní setkání a ona tam nechtěla jen čekat sama. Hned mě lákala na lyže, wellness a skvělé jídlo- zná mě.

Míša je moje kamarádka, kterou jsem poznala docela nedávno díky své profesi, objednala si u mě webovky a z ničeho nic se pracovní oběd protáhl do večeře a bylo. Zažila jsem s ní za jeden rok víc než s kýmkoli jiným za deset... Fascinovala mě na ní ta její vyzrálost, moudrost, rozvaha, klid a jí zase moje mládí, bezprostřednost a trochu i ztřeštěnost.

Míša je podnikatelka, která opravdu umí každý svůj nápad proměnit ve zlato a následně si to zlato umí pořádně užít. Začala podnikat ještě v devadesátkách a dnes by se mohla válet a jen užívat, ale pořád jede jako stroj. Je to opravdu krásná žena, takový ten jižanský typ. Vzhledem k tomu, že opravdu hodně cestuje za sluníčkem, je vždy krásně opálená a její největší chloubou jsou její černé dlouhé vlasy a ty její oči... Má obrovské tmavě hnědé oči a když se do nich díváte, tak máte pocit, že vás pohltí, to ona opravdu umí. Postavu má na svůj věk pořád super, křivky, ale umí je nosit. Zvýrazní co se zvýraznit má a vždy dokonale zakamufluje to, co nechce aby bylo viděno. Prostě to umí.

Ještě jedna věc, s Jiřím mají otevřené manželství, co se sexu týče a absolutní svobodu. Spolu sex mají, klape jim, občas si hodí nějaké to spestření, ale každý má své (o které se i spolu podělí) jinde. Mají mezi sebou jedinou domluvu a to je, aby měl jejich sexuální partner test na STD a aby to neovlivňovalo rodinu, což mi přijde rozumné. Míša měla dva stálé milence a jednoho maséra, všechny tři jsem docela dobře znala a Jiří se rád obklopoval mladšími, zejména kluky, což jsem věděla od Míši.


"Jedu." slyšela jsem se odpovídat a vlastně se už v tu chvíli hrozně těšila. Počítala jsem i s nějakým tím erotickým zpestřením a asi bych byla i zklamaná, kdyby nebylo... Protože když jsme spolu byly posledně s Míšou na wellness, tak si se mnou tak krásně pohrála, že jsem to toužila zopakovat. Ale o tom třeba jindy. :))

V den D mě Míša vyzvedla ve svém autě a vyrazily jsme. Překvapilo mě, že jedou s manželem každý zvlášť, ale nebylo to nic neobvyklého. Když jsme dojely na místo, bylo to prostě wow. Zasněžená krajina, kolem ty krásné vrcholky a na pomezí lesa roubenka, ehm roubenka... Luxusní obrovská dřevěnice. Když jsem vstoupila dovnitř, tak se ten waw efekt zdvojnásobil a když jsem viděla ten obrovský obývák s nádherným semišovým gaučem v barvě safíru, uměla jsem si představit neskutečné orgie, atmosféru dokresloval obrovský krb, kde praskalo dřevo a na zemi obrovská kožešina. Součástí ubytka byl i vnitřní bazén, vířivka, menší sauna. Bylo tam vše, věřte mi, včetně plně zásobené lednice, vinotéky a baru s veškerým alkoholem. Na takový luxus opravdu nejsem zvyklá a rozhodně ho ani nevyhledávám, ale když už to tam je, tak je potřeba si to užít, ne?


Všechno bylo skvělé, užívala jsem si dosyta všeho, co pobyt nabízel, sem tam jsme se s Míšou pomazlily, docela jsem se sblížila i s jejím manželem, ale ten jeden večer o kterém vám chci vyprávět teprve následoval.

Jiří už dopředu nahlásil, že má na dnešní podvečer a asi i večer program. Udělaly jsem si s Míšou tedy svůj den. Po cestě domů jsme si nakoupily čerstvé ovoce, byla přeci jen zima a výběr byl docela dost omezený, ale jahody za hříšné peníze jsme sehnaly, jsou výborné jak do bublinek nebo na namáčení do rozpuštěné čokolády, prostě nesměly chybět k plánům ideálního večera. Původní plán byl si udělat lehkou večeři, připravit občerstvení a otevřít si bublinky, pustit film, pokecat si, pomazlit se... Znáte to....

Nakonec jsme si ty jahody vzaly i s bublinkami do vířivky. Bublinky lezly do hlavy, voda měla nějakých 37°C a i když mám normálně radši chladnější vodu, dnes mi bodla. Zakecaly jsme se a já jsem cítila, že mám již varhánky na polštářcích prstů a říkám Míši, že je asi čas se přesunout. Nechtělo se ji, tak mi říkala ať si sednu nebo lehnu na okraj a zůstanu tam s ní ještě.
Venku už takové teplo nebylo a po chvilce jsem tělo měla ztuhlé od chladu. Mám to ráda, líbí se mi jak se najednou zpevní kůže na prsou a scvrknou se a zcela ztvrdnou bradavky. Ležela jsem tedy na boku a Míša byla pořád vevnitř. Okatě si mě prohlížela až se zcela přiblížila a sedla si tak, aby mě mohla hladit. Hladila mě špičkami prstů od tváře přes krk po prsa, vždy se zastavila u bradavek a postupně sklouzávala přes bříško do klína. Vždy se ji líbilo jak hladce ji mám oholenou. Tím, že ona měla velmi tmavé a husté chloupky, holení v podstatě nemělo smysl a klín si nechávala zcela zarostlý, občas jej zastřihla. Bylo to tak živočišné a lákavé.

Nakonec mi dala polibek do klína, jemně mě odstrčila a já pochopila, že si mám lehnout tak, abych ji byla blíž, roztáhla mé stehna a hladila od kolen dolů ke kundičce a začala mě i zasypávat polibky v těchto místech. Věděla jak moc jsem vzrušená a že toužím, aby mě přestala provokovat a hezky mi to udělala, ale ona ne, naopak to protahovala co to jde a vždy když se blížilo mé vyvrcholení, tak to utnula. Mrcha! Uměla to dokonale, ani nevím jestli byl nějaký chlap, který mi to takhle skvěle uměl udělat. Věděla, že i když můžu mít xx orgasmů za sebou, tak nejsilnější bude právě ten po těch přerušeních, znala mé tělo až moc dobře.

“Tak jsme tady dámy a bez plavek!" se k nám ozývalo z dálky hlas Jiřího. No z dálky, než to dořekl byl tam i s nějakým kamarádem, možná milencem. Všichni jsme zůstali zaražení, minuta trapného ticha se táhla jako hodina, ale nakonec jsem se začala smát, ani nevím proč, ale přišlo mi to tak absurdní. Sesunula jsem se tedy zpátky do vířivky a kluci si k nám přisedli. Jiří sebou nesl asi nějakou whisky a skleničky i pro nás, normálně bych odmítla neb tento druh alkoholu mi nechutná, ale v téhle situaci bych byla schopna vypít celou láhev. A společně jsme si tedy přiťukli i s jeho doprovodem. Jmenoval se Dominik, byl to mladý kluk, zřejmě o něco starší než já se suprovou postavou, nešlo si ho neprohlížet, zrak mi vždy uklouzl dolů, kde byla jeho chlouba a už takhle od pohledu bylo vidět, že nebude malý. Vedle něho seděl Jiří, který byl celý mohutný a jako chlap se mi opravdu líbil. Bavili jsme se velmi dobře a já už měla hlavu zcela otupěnou alkoholem, ale ne tak, aby mi to nemyslelo, ale přesně tak, abych se nebránila ničemu. Jiří navrhl, že se přesuneme do obýváku.

S oblékáním si nikdo moc hlavu nedělal. Já jsem vklouzla s Míšou do županu a kluci si dali kolem pasu ručníky a šlo se.

Konverzace ubíhala čím dál tím víc směrem k sexu a Dominikovi zpoza ručníku vykukovalo už tvrdé péro. Míša ho pobídla ať si udělá pohodlí a nestydí se, že se ráda podívá. Načež Jiří reagoval tím, že jsme nedodělaly co jsme začaly a že by se určitě podívali také.

Seděla jsem vedle něj, ta sedačka byla obrovská a Míša seděla trochu dál a než to dořekl měl svou dlaň pod mým županem a hladil mě na kundičce. Hledala jsem očima rychle Míšu, abych věděla jestli je to v pořádku, ale ta už odhazovala svůj župan a pošoupla se k Dominikovi. Župan sjel i ze mě a já si lehla, hlavu jsem měla položenou těsně u Dominika, který už seděl s roztaženými nohami a Míša ho kouřila v pokleku. Osmělil se a začal mě hladit po prsou. Jiří lízal skvěle, sál mi poštěváček a u toho mě krásně prstil, užívala jsem si to a najednou mě přetočil a nastavil tak, abych klečela. Těšila jsem se, že do mě zasune, i když jsem jeho péro pořádně neviděla, ale on místo toho zabořil svůj jazyk mezi mé půlky a lízal mě hezky od zadku až ke kundičce. Tohle miluji. Víc a víc se věnoval mému zadku a já si užívala slasti, když mi Míša jemně chytla hlavu, abych kouřila Dominika.


Jeho péro bylo opravdu velké, vzala jsem kořen do ruky a hrála si s jeho žaludem, olizovala ho po celé délce a snažila jsem se jej celý zasunout až do krku. On už také ležel a Míša mu nasedla kundou na obličej a v očích měla velké vzrušení. Jiří už mi klouzal pérem od zadečku po kundičce a já čekala kam ho zasune. Pomalu mi ho zasouval do kundičky a já cítila každý centimetr a na chvíli přestala kouřit Dominika, zavřela oči a užívala si to.. Toho využila Míša a sedla si na Dominikovo péro. Když jsem otevřela oči měla jsem pár centimetrů od obličeje tu její dokonale zarostlou kundu a koukala jak jezdí po tom krásném péru. Hladila jsem ji přes ty chloupky a přisála tam i své rty. Když to Jiří viděl začal do mě strašně rychle přirážet a plácal mě přes půlky. V jeden moment mě silně chytl za vlasy a zvedl mě, čuráka měl pořád ve mně. Pevně mě držel, šukal a u toho mi líbal ušní lalůčky, ruka mu bloudila až na má prsa, které pevně mačkal a druhou sjel ke kundičce a ještě ji dráždil. Věděla jsem, že už dlouho nevydržím. U toho jsem sledovala jak Míša šuká s Dominikem, také se mu nastavila na všechny čtyři a nechala si to dělat zezadu. Udělala jsem se. Jiří mě položil na gauč a nechal odpočívat, sám se přesunul za Dominika. Chvíli jsem ležela , ale nechtěla jsem se připravit o ten dokonalý pohled a s drinkem v ruce jsem si sedla do křesla. Míša už neklečela, ale ležela na zádech a Dominik ji šukal a u toho se líbali. Jiří si mezitím připravoval prsty Dominika. Když mu zasunul péro do zadku sledovala jsem obličej Dominika a neskutečně mě to vzrušovalo a začala jsem se sama hladit. První se udělal Dominik a chvíli na to Jiří a přitom pohledu i já.

Šla jsem společně s Míšou do koupelny, teklo z ní semeno od Dominika a jen mi říkala, že se původně chtěla jen mazlit. Společně jsme se omyly a ona chtěla jít spát. Já jsem měla pocit, že zábava teprve začíná, ale šla jsem s ní do ložnice a mazlila jsem se s ní než usnula. Docela ji to trvalo a nikde jsem neslyšela žádné zvuky, tak jsem byla zklamaná, že snad kluci už spí. V obýváku nikdo nebyl, nalila jsem si drink a šla teda šmejdit. Ve wellness taky nikdy, prošla jsem koupelny a nic, musím být v některé z ložnic. Našla jsem je, na chvíli jsem zaváhala jestli se vůbec hodí jít dovnitř, ale osmělila jsem se a zaklepala a nečekala na vyzvání a rovnou otevřela. Dominik tam ležel na posteli a Jiří mu strkal čuráka, dusil ho. Mlčky jsem si sedla k nim na postel a Jiří říká: "Jsme mysleli, že jste odpadly, tak si ještě hrajeme spolu." Řekla jsem, že Míša už spí, ale že bych se ještě ráda připojila a třeba jen koukala. Chytl mě za ruku a přitáhl k sobě k polibku. Vášnivě mě líbal a já už si chtěla zkusit to péro od Dominika. Nasedla jsem si teda na něj a šlo to opravdu velmi ztuha, byl prostě velký. dosedávala jsem pomalu a užívala si to a u toho pozorovala jak ho dáví Jiří svým pérem. Byla jsem jako v tranzu.

Jiří ho pak osvobodil a trochu jsem se na posteli šoupli, ale nevyjela jsem z něj, jen jsem políbila Dominika a pomalu na něm přirážela. Jiří šel za mě a chvíli mě lízal zezadu až na zadek. Napadlo ho strčit péro k nám, ale nešlo to a na sílu to nedělal, tak mě dál lízal a připravoval si můj zadek. Roztahoval mi půlky od sebe, cítila se že mezi ně něco nalil a pomalu roztahoval dírku až ho do mě zasunul. Pomalinku jsme takhle všichni tři navzájem šukali až Dominik řekl, že už nevydrží a já jen špitla, že ne do mě. Jiří ho ze mě vyndal a já slezla z Dominika, který si hned začal honit péro a vystříkal se na své břicho. Jiří mě ještě dodělával rukou, u toho si honil až do výstřiku na Dominika. Lehla jsem si vedle něj a říkám: "Waw."


Usnula jsem a probudila jsme se až k poledni v posteli s Jiřím.

Děkuji každému, kdo to dočetl až sem a vzhledem k tomu, že je povídka soutěžní, tak mě potěší i váš like, tedy pokud se vám líbilo. 🫶🏼 Vkládám pozdě, ale přece.