Moje první bukkake

29. 1. 2024 · 3 837 zhliadnutí Desire_Lust

Povídka vznikla na základě psaní s jedním Amatérem. Fikce plná fantazie na základě zvrhlých písmenek. 😉

Sex mě hodně baví a užívám si ho. Hodně dlouho jsem byla věrná manželovi a užívala si sex pouze s ním. A manžel je cuckold, vzrušuje ho představa, že si užívám s jiným. A tak dlouho mi vyprávěl o svých zvrhlých představách, až jsem si našla milence. Úžasného a chápavého chlapa, který mi v sexu hodně posouvá mé hranice a je ochoten zapojit i mého milovaného paroháče. A někdy v noci, když jsem nemohla spát, tak jsem začala sjíždět nemravná videa. Nejprve s jedním a pak i s více muži. Často jsem si představovala, že jsem v tom videu já a užívám si pozornosti více mužů. Dost často jsem si u toho musela hrát se svou kundičkou a krásně se uspokojit. A pak se mi o tom začalo i zdát. Několik krásných svalnatých chlapů, kteří si se mnou užívají. Já uprostřed mezi nimi a kolem mě krásná a tvrdá péra, která hladím, honím a občas i kouřím.
A jednou mi na Amatérech přistála ve zprávách hodně zvrhlá nabídka. Za celkem velkou finanční odměnu se zúčastnit bukkake párty. Nejprve jsem o tom přemýšlela a v noci si při té představě hrála se svou stále nadrženou a vlhkou kundičkou. Nakonec jsem zprávu smazala a užívala si sex se svým milencem a občas i se svým paroháčem. On dále posouval mé hranice a já opět začala sjíždět videa o bukkake a gangbang párty. Užívala jsem si své fantazie a byla spokojená.
A opět mi ve zprávách přišla ta šílená nabídka. Pozvánka na bukkake párty, kde budu pouze já a cca 30-40 mužů. Ta představa, že je kolem mě tolik nahých a vzrušených mužů se mi líbila stále víc a víc. A k tomu i částka, kterou jsem za tuto akci měla dostat. Je to tak, nejen chtíč, ale i peníze hýbou světem. A tak jsem se po krátkém zvažování rozhodla tuto nabídku přijmout.
Večer jsem to chtěla probrat se svým milovaným paroháčem a díky tomu, že byl v práci, tak jsem udělala malou přípravu. Vykoupala se, vyholila svou nadrženou kundičku a oblékla sexy prádélko. Po příchodu paroháče domů jsem ho vášnivě políbila a poslala do sprchy. Za chvíli byl voňavý, nahý a vzrušený u mě v obýváku. Jeho péro mu pořádně stálo a on se hodně těšil na vášnivý sex. Ale já měla jiné plány. Zavázala jsem mu oči a z misky vzala několik kostiček ledu a začala to Jeho tvrdé a nadržené péro chladit. Když mu konečně kleslo, tak jsem vzala pás cudnosti a teď už malý ocásek zamčela. Potom jsem mu řekla, že jsem se rozhodla si užít bukkake párty a on to domluví, že mu dám kontakt a pak se bude moci i dívat. Jen, že do té doby bude pořád zamčený, aby byl hezký poslušný a nadržený. Paroháč hned začal plnit úkol a tak byla domluvená má první bukkake párty. Jen termín byl až za tři týdny. Já se mohla těšit a celou tu dobu jsem si užívala nadrženost mého paroháče.
Nastal den D, vlastně B ;-) , a já se moc těšila. Paroháč mi pomohl vybrat sexy prádélko a obléci mě. Já si užívala jeho péče a pozorností. V autě jsem si schválně sedla dozadu a do sluchátek pustila oblíbenou rockovou hudbu. Celou cestu, která trvala asi hodinu jsem s paroháčem vůbec nemluvila a užívala si hudbu. Když jsme zastavili před hezkou vilkou, tak jsem počkala, až mi otevře dveře a já vystoupila. Čekal tam charismatický a sexy muž v černých riflích a černém triku, pod kterým bylo vidět úžasné svaly a sexy postavu. Políbil mě na ruku a představili jsme se. Podal mi obálku, ať si vše přepočítám a zkontroluji, zda je to v pořádku. Po přepočítání jsem peníze schovala do auta a šla i s paroháčem za mužem v černém. Cestou jsem se dívala na jeho sexy zadek a byla jsem plná hříšných myšlenek.
Přicházíme do velkého obývacího pokoje, kde již čeká asi 30 mužů. Podívám se na paroháče a posílám ho stoupnout do rohu. Má příkaz tam nahý se zamčeným ocáskem stát celou dobu a dávat pozor a jinak se nesmí zapojovat. Muž v černém mě představí a já si užívám potlesk a obdivné hvízdání. Nakonec ještě zopakuje domluvená pravidla, že nebude žádný sex a je zakázáno stříkat na obličej a do úst. Přichází ke mě první muži, někteří nazí a někteří jen ve slipech. Začínají mě hladit a já se uvolňuji a začínám si užívat jejich doteky. Pomalu mě svlékají a já se dívám kolem sebe na tvrdnoucí péra. Jsem vzrušená a tak beru první péro do ruky a začínám ho jemně honit. Jsem nahá a klečím na zemi a kolem mě tvrdá a nadržená péra. Krásně si je honí a já občas některého vezmu do ruky a hrají si s ním. Prohrábnu koule a dráždím je. Vnímám, jak kolem mě vzdychají a užívají si svou chvilku. Některá péra se mi moc líbí a mám chuť je ochutnat a olíznout. Ale ne, tohle jsem si zakázala. Vím, že by se pak bukkake párty zvrtla a byl by to pak hodně divoký gangbang. Ruce mužů mě zvedají a něžně pokládají a konferenční stolek. Něžně a jemně má hladí a někdo si dokonce dovolil zajet rukou k mé kundičce. Nechávám ho a užívám si své vzrušení. Další mě hladí po těla a po ňadrech a dráždí bradavky. Mé ruce drží krásná tvrdá péra a honím je. Na mé tělo dopadají první dávky spermatu a nějaký drzoun mi dráždí poštěváček. Začínám se ztrácet, křičím a zmitam se v orgasmické křeči. Za chvilku přicházím k sobě a uvědomuji si své mokré a ulepené tělo a potlesk mužů. Vstávám s pomocí mnoha rukou a očima hledám svého paroháče. Poslušně čeká v rohu a jeho klícka je hodně plná vzrušeným a tvrdým pérem. Chci sprchu a paroháč mě odvádí. Ve sprše mi teplá voda smývá obrovské množství spermatu. Zjišťuji, že ho mám skoro všude. I vlasy mám slepené. Paroháč mě jemně umývá a hladí. Užívám si jeho pozornosti a teplé vody. Už jsem celá čistá a voňavá. Paroháč mě utírá a jdeme zpět. Já ještě pořád nahá. Po příchodu se opět ozve potlesk a obdivné pískání. Muž v černém mi děkuje a dává nádhernou kytici rudých růží. Loučíme se a já mu šeptám do ucha. Odcházíme do vedlejší místnosti, kde se oblékám a odjíždíme.
Paroháč má za úkol odvést mě do nějaké pěkného penzionu. Po příjezdu do penzionu odcházíme na pokoj. Tam se musí paroháč svléknout a já ho řetízkem se dvěma zámečky poutám k topení. Usměji se na něj a pohladim po tváři. Beru do ruky telefon a vytáčím číslo muže v černém.
"Ahoj, dnes se mi to moc líbilo a jsem v penzionku poblíž. Přijeď, chci si s Tebou užít víc"

... pokračování možná příště ;-)

Podobné poviedky