Má krásná starší kolegyně (fantazie)

30. 1. 2024 · 2 128 zhliadnutí jen_obcas

Varování - Zbytečně dlouhá povídka!!!

Prolog: V práci mám kolegyni, Krásnou kolegyni, starší kolegyni (má syna na VŠ)... Ale to je mi jedno. Chtěl bych ji...

Krásné středeční dopoledne, v práci toho dnes není moc a všichni jsou tu v celkem dobré náladě. Samozřejmě až na "Brumlu". Kolega podle kterého je vše na *píííp* a nebo taky *píííp*... Já se, tak jako vždy, věnuji svému a tu a tam hodím očko směrem ke své kolegyni, která se svou přirozenou grácií pohybuje na svém pracovišti. "Ach jo, ta má tak krásnej zadeček" pomyslím si a snažím se věnovat svým povinnostem... Něco je dnes ale jinak. Cítím to.

Směna nám tak nějak ubíhá a mě pomalu přemáhá nutkání navštívit naše WC. Zvedám se, ano, zase hodím očkem směrem ke kolegyni, ale není tam. "No nic, prohlédnu si jí až půjdu zpět..." - říkám si a odcházím.

Po několika krocích po naší chodbě se míjím se svou krásnou kolegyňkou (říkejme jí třeba Hana). Usmívá se na mě a ptá se mě:

H: Kampak?
Já: To víš, vyvenčit Hektora...
H: (smích)
Já: Chceš mi pomoct? (Bože co to melu? Proč jsem to řekl?! Ty vole, to jsem posral!!!)
H: (úsměv) A víš že docela ano?!
Já: (Naprosto překvapen a v tom okamžiku s tvrdým ptákem blekotám) Tak pojď.

Pomalu mne následovala až k místu, kde se chodba větví na cestičku k dámským a pánským toaletám. Pomalu se ke mě přiblížila, pohladila mne po zádech a špitla mi do ucha "Jdi se podívat, jestli tam máte volno.". Neváhal jsem ani sekundu. Obě kabinky volné a u pisoárů nikdo. Hned jsem běžel zpět a otevřel dveře "Volno..", hlesl jsem a Hanka se ke mě okamžitě přidala. Jako dvě nadržený myšky jsme se vkradli do jedné z kabinek a zamkli za sebou.

Koukali jsme na sebe a tak trochu nevěděli jak začít. I když jsem byl až nechutně nadržený, hlásila se teď v první řadě ona potřeba, kvůli které jsem na toto místo původně šel. Řekl jsem jen "Promiň, já musím.", načež jsem polotuhého ptáka vytáhl a snažil se vymočit. Hanka se postavila za mě, jemně se ke mě přitiskla, objala mě pevně, ale něžně, oběma rukama okolo pasu a čekala až dokončím započaté dílo.

Po oklepání jsem se snažil, asi ze zvyku, natáhnout trenky i kalhoty, ale byl jsem okamžitě vyveden z omylu. Hanka zastavila mé ruce a přesunula se před mou maličkost. Políbila mě na tvář, krk a pak i ucho, do kterého mi pak zašeptala "Vím že na mě už dlouho koukáš a vím i přesně kam mi koukáš". Zrudl jsem. Styděl jsem se. Hanka však pokračovala "Mě se to líbí. Ty se mi líbíš. Sundej si i to tričko" a vzala si mého studem povadlého vojáčka do své hřejivé dlaně. Začala jej něžně masírovat a tu a tam jen tak ledabyle jedním, či dvěma prsty, lehce pohladila i koule.

Odezva byla takřka okamžitá. Během chvíle už honila mého malého, sedmnácticentimetrového "macka" a u toho mě nepřestávala líbat na krk, hrudník i bradavky. Ještě nikdy jsem nezažil tak aktivní ženu, která by mě tak chtěla ovládat. Byl jsem v transu. V péru mi začalo tepat. Odtikávaly vteřiny před výbuchem. Hanka to cítila a okamžitě se vším přestala.

Postavila se naproti mě, stáhla si kalhoty, kalhotky a lehce se hladila na podbřišku. Občas zavítala i na krajíček své kundičky a neustále se při tom dívala na mě. "Klekni a ochutnej mě." řekla a já bez váhání poslechl. Voněla nádherně! Chvíli jsem ji líbal okolo. Na podbřišek a stehna, v jakémsi kruhu, jehož středem byla její krásně vonící, zarostlá - ale upravená, mušlička s trochu většími pysky. Přitiskl jsem nos k jejímu poštěváčku, nasál její vůni a prsty roztáhl ty závoje lásky. Snažil jsem se ji ochutnávat kam jen můj jazyk dosáhl. Její tlumené vzdechy mě rajcovaly víc a víc a její její kundička mi vyrážela naproti. Bylo to úžasné! Za chvíli mne ale zastavila se slovy "Je to nádherné, ale proto tady nejsme.". Chytila mě za bradu a lehce zatáhla, aby mi dala pokyn, že mám vstát. Otočila se ke mě zády, vytočila se, chytla mě za hlavu a vydala pokyn "A teď to, na co mi pořád koukáš!". Zatlačila mi na hlavu a dala jasně najevo, že si mám znova kleknout. Poslechl jsem.

Klek jsem si a rukama jsem jí začal masírovat její krásně kulatý a příjemně měkký zadeček. Líbal jsem jí půlky a tu a tam jsem se osmělil a prstem, a stejně tak i jazykem, zavítal až k zadnímu vchodu. Náhle se ke mě přidala její ruka. Ano, začala si sama dráždit svou nádhernou prdelku. Nasliněnými prsty si hladila svůj análek a vzdychala. Zacpávala si pusu, aby se co nejvíc utlumila, ale i tak bylo poznat, že jí to dělá velmi dobře.

Postavil jsem se, chopil se svého ptáka a začal si ho honit. Při té podívané to nevypadalo na nějak dlouhou honičku, ale byl jsem upozorněn, že tu nejsme kvůli tomu, abych si vyhonil. "Dej mi ho do zadku!" zněl jasně další příkaz. "Wow, tak to je mazec, konečně můj první anál!!!" pomyslel jsem si a hned jsem se začal pokoušet tuto metu získat. Přiložil jsem žalud ke krásně povolenému otvoru a začal se dobývat dovnitř. "Aaaach..." zaznělo od Hanky "...pomalu...". Aniž bych se nějak snažil, koukám, že jsem půlkou ptáka v ní. "Já ji snad vystříkám už teď?!" říkám si a pomalu se tlačím dál. Když jsem v ní celý, užívám si to pro mne dosud neznámé horko a tlak. Úžasné! Hanka se otočí a ptá se "Tak co, uhodla jsem co ode mne chceš?" Já jen přikyvuji a lehce jezdím tam a zpět. Užívám si to jak jen místo a čas dovolí. Hanka najednou začíná přirážet. "Vím že už budeš. Vystříkej mě!" Chytil jsem ji za boky ještě pevněji a přidal do tempa. Stačilo pár rychlých přírazů a všechno mé sperma už nebylo mé.

Hanka mne ještě nechala v sobě, dokud se můj prcek nedocukal, pak se oblékla a jen šeptem řekla "Pojď, půjdem odsud. Já teď musím na dámy, vypustit tvou nálož. Jdi se podívat, jestli můžeme zmizet."

Vyplížili jsme se a každý si šel svou cestou. Alespoň pro tuto směnu.