Dvojčata na letní brigádě: Olívie

1. 2. 2024 · 3 152 zhliadnutí bobby_mercer

Kristýna tupě zírala na displej svého telefonu a ještě stále zadržovala vdechnutý vzduch v plicích. Olívie? Jako vážně? Rozmazlená dcera Karolíny Hajské, úspěšné módní návrhářky, drzá mileniálka a její o deset let mladší sestřenice právě ohodnotila Kristýnin butik na Instagramu a nenechala na něm nit suchou. Kristýnino hlasité vydechnutí bylo doprovázeno tlumeným hrdelním zvukem, který se z ní vydral ven přes pevně semknuté čelisti. V historii volaných hovorů spěšně vyhledala číslo své sestry a pak zuřivě třískla ukazovákem do ikonky zeleného sluchátka na displeji, v důsledku čehož se na něm v příští vteřině objevila nevzhledná prasklina. "No to je skvělý, to je kurva skvělý!" zasyčela a odolala pokušení s ním okamžitě mrsknout o protější zeď. Neprožívala zrovna nejlepší období, nedařilo se jí otěhotnět s Tomášem a vlastně ani nevěděla, jestli to sama chce. Přestože měla děti ráda a své neteře přímo zbožňovala, ráda je také na konci víkendu své sestře vracela.

"Kájo?" ohlásila se rozhodně do telefonu, když její sestra po pár zazvoněních, které jí připadaly jako věčnost a málem si vzteky rozkousala spodní ret, přijala hovor. "Připrav se na horečku sobotní noci," sdělila jí rezolutně a přitom odeslala sdílený příspěvek ze svého Instagramu, pod kterým byl krátký text s hashtagem #nudnejbutikvpraze. "Asi ji skalpuju, ty vole," ulevila si nasupeně, "jestli mě bude srát, přísahám Bohu, že ji vykostím a nakrájím na nudličky. A ty víš, že to udělám!" vrčela bojovně do mikrofonu a zněla jako rozzuřený dobrman. Karla mlčela, četla si komentář pod příspěvkem. "A nemá pravdu?" zeptala se po chvíli zamyšleně. "Ségra," zaúpěla Kristýna na druhém konci, "ještě ty mě ser! Pozítří hezky nakluše k nám a vezmeme ji na takovou pařbu, že se z toho jen tak nevzpamatuje, rozumíš?" Karla unaveně vydechla, zvykla si neprotestovat. "Jo, rozumím, řeknu Jirkovi, aby pohlídal holky. Ozvi se mi." A zavěsila. Třiadvacetiletá Olívie Hajská byla díky své matce a jejich tetě, sestře Richarda Krause, mediálně známá a bulvár ji přímo miloval. Patřila mezi top influencerky a měla velký dosah v oblasti módního byznysu a stylingu. Jedinou špatnou recenzí dokázala zničit měsíce práce a sebeodříkání celého týmu lidí. Módní instagramové účty se rvaly o její pozitivní recenzi a ona ji takhle sprostě sestřelí. Vlastní krev, kurva! Kristýna si potáhla z cigarety a zamyšleně pozorovala panorama Starého Města z terasy jejich společného bytu s Tomášem. Cítila to od ní jako zradu a netušila, proč to udělala. Jen tak z plezíru nebo proto, že prostě může? Nebo je za tím snad něco víc? Každopádně se rozhodla to stůj co stůj zjistit. S trpkým úsměvem pohlédla na prasklinu na displeji mobilu, který stále ještě svírala v dlani a potřásla hlavou. Ano, Olívie rozhodně uměla vzbudit v lidech emoce. Celou škálu emocí. Na svůj nízký věk měla vyzrálou osobnost a uměla komunikovat beze slov, jen očima nebo mimikou tváře. Měla velmi sofistikovaný pohled na svět a moc dobře věděla, co chce. Kristýně chvíli trvalo než vytočila její číslo a zároveň si uvědomovala, že pouhá skutečnost že jí mohla zavolat na mobil, ji stavěla do pozice opravdové celebrity.

Babí léto v Praze stále neřeklo své poslední slovo a když se Olívie objevila ten den u dveří Kristýnina bytu, vypadala jako by právě odešla z focení titulky prestižního módního časopisu Vogue. Oblékla se do bílých pletených minišatů a bílých kožených kozaček nad kolena. Oči skryla za tmavými slunečními brýlemi a její pečlivě vyžehlené, lesklé kaštanové vlasy byly stylizovány do volných kadeří. Měla předpisových sto sedmdesát pět centimetrů, dlouhé štíhlé nohy a modelkovské míry. V ohybu lokte, svírající ostrý úhel, nesla svou nezbytnou vuittonku a v dlani tiskla mobil. Místo pozdravu jen znuděně vydechla a když přešla obývák, podpatky jejích vysokých kozaček z poslední kolekce od Karla Lagerfelda dominantně klapaly po podlaze z javorového dřeva. Odložila si kabelku na pohovku, vyštěkla: "Kávu!" a vzápětí se uculila jako to nejmilejší stvoření na světě a dodala: "Prosím." Sluneční brýle si posunula ledabyle na čelo a zkoumavým pohledem zkontrolovala svůj instagramový účet. "Čúza," odfrkla, hodila telefon vedle sebe a zničeně se svezla na pohovku. Pak konečně věnovala pohled Kristýně, stojící po celou dobu nehnutě uprostřed místnosti, svůj pohled a její tvář se roztáhla do předem nacvičeného úsměvu: "Sestřenko! Jak se máš, zlatíčko?" vyskočila na nohy a rychle k ní docupitala. Objaly se, aniž by se jedna druhé dotkly a bez dotyku byl i lehký polibek na obě tváře. Ukázkově sehraný koncept dokonalého přivítání. Dokonale sterilního přivítání. "Budeme tu samy?" zeptala se Olívie zvědavě, rychle zamrkala kartáči dlouhých řas a našpulila rty dokonale zvýrazněné rudou rtěnkou. "Ne, ještě dorazí Karla," zavrtěla hlavou Kristýna a položila k robustnímu kávovaru na lince tři šálky. V příští vteřině se ozval zvuk domácího zvonku a Kristýna se významně otočila k Olívii. "To je Karla," řekla a ukázala ke dveřím. A vzápětí se pro sebe uchechtla, protože si připadala jako v ikonické scéně z Tarantinova Pulp Fiction.

Karla vplula na jehlách do obýváku, na sobě měla úzké tmavé džíny a vzdušnou tuniku od Prady. Vlasy stažené do ohonu na temeni hlavy a vypadala odpočatě, což Kristýnu nejdřív překvapilo, ale byla ráda, že je její sestra v kondici. Ostatně, bude ji potřebovat. Přivítaly se s Olívií, která si ji kriticky přeměřila a ihned suše konstatovala: "Panebože, tohle udělá s ženou mateřství? Měla bys okamžitě zhubnout, dám ti kontakt na mou osobní foodblogerku, je to vegetariánka a dá tě do figury." Karla to přešla mlčením a s úsměvem políbila sestru na přivítanou. "Takže co to tu máme?" Olívie vstala z pohovky a rázně přešla doprostřed místnosti. "Jedna zanedbaná mamina a jedna pseudo Hanychová," řekla zamyšleně, položila si prst na rty a podepřela si loket druhou rukou. "Hanychová?" houkla na ni vztekle Kristýna a z očí jí vyšlehly plameny. "Má snad Hanychová takový kozy?" zasyčela jedovatě a v dlaních sevřela svou povinnou výbavu nacpanou ve výstřihu těsného tílka. Její sestřenice byla ale ještě krutější a vypadalo to, že se při tom skvěle baví. "Kolik vám vůbec je, holky? "Čtyřicet?" Sestry zarytě mlčely. "Tak padesát?" Kristýna už to nevydržela a rozkřikla se na ni: "Ty drzej spratku! Když já jsem cynicky trápila svý první Tamagoči hladem, ty jsi nebyla ještě ani v plánu! Jsme sice starší než ty, ale takhle s náma mluvit nebudeš! Až dopijeme to kafe, jedeš s náma a já ti ukážu, jak si užívají takový dvě výstavní samice jako jsme my, rozumíš?" Olívie přešla zpět k pohovce, chvíli se přehrabovala v kabelce, pak si nanesla lesk na rty a hlasitě mlaskla. "Tak dobře, jak chceš, sestřenko," řekla chladným tónem. "Ale dnes večer půjdeme tam, kam chci já!" Karla pokrčila rameny a dloubla sestru loktem. "Tak fajn," přitakala s úsměvem.

Na Starém městě vešly společně do historické budovy v blízkosti Karlových Lázní a prošly dlouhou a tichou chodbou na jejímž konci se nacházely těžké kované dveře. Olívie nahmatala výstupek ve stěně a po chvíli se vedle nich objevil malý displej, na který naťukala číselný kód a přejela po něm prstem. Dveře tlumeně cvakly. "To vypadalo jako zaklínadlo," uchechtla se Kristýna, ale vzápětí zmlkla. Za dveřmi se nacházela tlumeně osvětlená chodba, rozbíhající se do několika dalších směrů. Olívie bezpečně zamířila doprava a netrvalo dlouho a před nimi se objevila rozlehlá zahrada s venkovním bazeném a pultem s míchanými drinky. "To si nechám líbit, tak tady paří zlatá mládež?" zazubila se Kristýna a všimla si, že kromě nich tu nejsou žádné další ženy, pouze několik mladých mužů, kteří byli zhruba ve věku Olívie. Napočítala jich celkem pět. Dováděli v bazénu nebo s drinky líně posedávali na lehátkách kolem. "A ženy?" "Žádné jsem nepozvala," odvětila suše Olívie, když ze sebe stáhla minišaty a vyzula si kozačky. Měla na sobě jen spodní košilku s tenkými ramínky a s krajkou ve výstřihu. Pohledem vyzvala sestry, aby ji napodobily. Karla si prohlédla mladé muže u bazénu a odmítavě zavrtěla hlavou. "Do toho nejdu, bavte se," otočila se a odcházela. "Počkej ségra, trefíš ven?" zavolala za ní Kristýna. "Bez obav," mávla Karla rukou a po chvíli zmizela v ohybu tlumeně osvětlené chodby. "Nech ji, pojď," vyzvala ji Olívie a natáhla k ní paži. Kristýna si rychle svlékla tílko a legíny a jehly odkopla stranou. S podprsenkou se jako vždy neobtěžovala, takže zůstala jen v titěrných vínových brazilkách.

O několik okamžiků později Karla zjistila, že najít cestu ven bylo mnohem složitější než původně předpokládala. Ztratila se, zmateně přecházela mezi chodbami, ale nedokázala se napojit na tu hlavní, vedoucí k velkým kovaným dveřím. Ani nevěděla jak, ale dostala se do odlehlé části, kde v malém pokoji s otevřenými dveřmi ležela na prostorném lůžku mladá štíhlá mulatka a četla si nějakou knihu. "Omlouvám se," vydechla Karla, unavená předchozím bezcílným pobíháním kolem, "hledám.." Mulatka k ní zvedla oči a ona si teprve teď uvědomila, že je úplně nahá. Zaklapla knihu, posadila se na posteli a nohy spustila na zem. "Hledáš co?" řekla pevným hlasem. "Hledám.." Karla rychle zamrkala očima, pohled na nahou exotickou krásku ji fascinoval. Jemně se zvedla a přešla k ní. Měla kůži tmavou jako noc a vypadala téměř mysticky. Její pohledné tváři dominovaly výrazně plné rty. Měla tmavé oči, lehce zploštělý nos a vystouplé lícní kosti, vysoké čelo a vlasy spletené do dlouhých tenkých copánků, stažené do objemného drdolu na temeni hlavy. Velké, pevné prsy se souměrnými tmavými dvorci a hroty zduřelých bradavek, ploché břicho, tmavý klín, klenuté boky a oblá stehna. Karla nebyla schopna se pohnout. Zadívala se do jejích velkých očí a pak pomalu poodstoupila. Svlékla si džíny, lehká tunika jí sklouzla z ramen a zůstala stát před mulatkou jen ve spodním prádle. Vzrušeně oddechovala a své rty opatrně přiblížila k jejím. Políbily se zprvu letmo a váhavě, pak se k sobě přitiskly a začaly se vášnivě líbat a hladit. Karla se rychle zbavila prádla a odkryla tak svá mírně povislá prsa, mulatka se k nim lačně sklonila, líbala je a jemně vtahovala do úst Karliny bradavky. Pak ji odvedla k lůžku, kde si klekla na všechny čtyři nad Karlu ležící na zádech a nechala ji zabořit svůj obličej do rozkroku. Karla vzrušeně líbala její velké půlky, opatrně rozhrnula tmavé pysky a vsunula mezi ně jazyk. Vagína ebenové krásky vypadala jako cizokrajná rostlina, uvnitř byla nádherně růžová a její pach ji dráždil v nose. Mulatka ji mezitím něžně laskala mezi stehny, prsty přejížděla přes ostrůvek jemných tmavých chloupků a dráždila ji jazykem. Jejich nahá těla se vzájemně proplétala a Karla poprvé poznala, jaké je to mít sex se ženou. Nikdy po tom vyloženě netoužila, ale teprve v náručí neznámé ženy poznala, o co byla ochuzena. Zanedlouho obě cítily, že se blíží k vyvrcholení. Rozkoš prožily obě téměř ve stejný okamžik, třásly se po celém těle, hleděly si do očí a ztěžka oddechovaly. "Já jsem Jessica, jsem v Praze na výměnném pobytu a studuju tu žurnalistiku," řekla jí poté mulatka a pohladila jí po vlasech. Karla měla zavřené oči a prudce vydechovala nosem. "Karla," hlesla, nějak se jí nedostávalo slov.

Mezitím Kristýna tlumeně chroptěla s dvěma čuráky v ústech, zatímco jí ze zadku trčela výstavní hadice osvaleného mladého mulata jménem Ben. Její dosavadní maximum byly tři orgasmy po sobě, ale Ben si šel suverénně pro rekord. Pod ní supěl další a zuřivě jí přirážel do kundy. Byla na vrcholu blaha a po očku sledovala Olívii, které se věnoval pouze jeden mladý muž. Vysoký a hubený blonďák, jehož čurák v ní pravidelně mizel až po varlata. V dlaních svíral její drobné prsy, zakláněl hlavu a podle výrazu obličeje mlel z posledního. Olívie ležela na loktech v pozici na všech čtyřech a pronikavě sténala. Kristýně vůbec nevadilo, že na ni zbyly čtyři klacky, naopak, užívala si je plnými doušky. Hlavně mladého mulata. Ve své věkové kategorii byla top class bitch a byla připravena jim to ochotně dokázat. Nastavovala jim kundu i řiť, lačně si je cpala do úst a jednoho po druhém vyždímala do poslední kapky. Bena si přirozeně nechala na konec. Zuřivě mu masírovala čuráka a hleděla mu do očí. Stál nad ní s rukama založenýma za zády a ona odhadovala z výrazu jeho tváře, kdy se jí vystříká do úst. "Dej kočičce trochu smetany," vrněla k němu, zatímco ho zpracovávala obouruč po celé délce jeho enormě vyvinutého čuráka. Mezitím Olíviin milenec s hlasitým řevem explodoval na její záda a svalil se do trávy u bazénu. Olívie si podepřela hlavu a pobaveně sledovala mladého mulata a Kristýnu, sedící pod ním na patách. I ze své vzdálenosti odhadovala, že to byla pořádná dávka semene a Kristýna před ní instinktivně ucukla hlavou. Kupodivu jí ale většina zmizela v ústech.

"Nuda, nuda a zase nuda. Co k tomu víc říct? Tak to vypadá, když butik vede někdo, kdo zřejmě ani nerozumí módě a nejspíš zapoměl i žít a být kreativní," replikovala Kristýna ublíženě Olíviin příspěvek, když odcházely chodbou zpět ke kovaným dveřím. "Ale prosím tě," odfrkla její sestřenice, "jen jsem tě škádlila. Poradím ti nějaké nové kousky a pak tvůj butik doporučím jako ten nejlepší v Praze." Kristýně zasvítily oči. "To bys pro mě udělala?" "To víš, že jo, sestřenko," zazubila se Olívie a vzala ji kolem ramen. Z postranní chodby náhle vyšla Karla. Rozcuchaná a rozechvělá. "Kájo!" vykřikla Kristýna, "ty jsi ještě tady?" "Už ne, " hlesla a všechny tři se tomu hlasitě zasmály.


Pokud se vám povídka líbila, přečtěte si na mém profilu i ostatní příběhy dvojčat Krausových:

Dvojčata na letní brigádě
Dvojčata na letní brigádě - dokončení
Dvojčata na letní brigádě: Matky na tahu

Podobné poviedky