Tajné přání…

2. 2. 2024 · 1 239 zhliadnutí SpankedBottom

Moje Madam. Sedím v pracovně a sním o zážitku, který mne pohlcuje. Moje paní vstoupí do pracovny a přistoupí k mé židli. Sedne si na pohovku. V ruce ma provázek něco jako tkaničku do bot. Mám chuť si s tebou pohrát, povídá a pokyne rukou, abych si stoupnul k ní.
Pomalu mi přejíždí rukou po rozkroku a masíruje moje koule a penis. To by šlo, řeknete. Strhne mi oblečení a já stojím před ní zcela nahý. Provázek mi pevně omotává kolem penisu a koulí, které odděluje několika smyčkami a pevně je utahuje.

Koule se pěkně napnuly stejně jako můj penis. Má naběhlé žíly a pulzuje v něm krev. Uvidíme co v nich je řekne s úsměvem.
Madam začíná masáž rukou s nádhernými nehty kterou vystřídá laskání jazýčkem. Něžné kroužení po žaludu, který natéká k prasknutí. Pomalé sání a kouření je pro mne slastné a vzrušující. Madam sleduje jak se mi zrychluje tep a pevně mě svírá rukama. Cítím že už bud stříkat, když v tom moje paní otevře ústa a já vidím, jak jí výstřik pokrývá nádherný jazýček a plní roztouženou pusinku.

Opět mne začíná jemně sát můj žalud dokud nepřestane téct. Nakonec uvolní sevření a postaví se ke mne. Políbí mne na ústa. Jemně mi pronikne jazykem do úst a já cítím jak mi předává vše, co ze mne vysála. Pak se usměje a pošeptá mi do ucha "Takhle se cítí děvka a ty jsi moje děvka". Pohladí mne po tváři očima zkontroluje nateklé koule a penis a s úsměvem na tváři odejde z pracovny.

Podobné poviedky