Venčení

6. 2. 2024 · 1 548 zhliadnutí Com4t77

Krásné, slunečné, sobotní ráno. Nakládáme psy do auta, a vyrážíme směr náš oblíbený les. Pokaždé když s Petrem venčíme svoje chlupáče, potkáváme mladou maminku se sněhobílým psím kamarádem. Po každé od nás svého miláčka odtahuje, i když jsme s Petrem přesvědčení, že je to zbytečné. Holt tyhle psí paničky… :-). Říkejme jí třeba Jana.

Blížíme se k lesíku, vjíždíme na lesní cestu a míjíme známé auto bílého chlupáče… „hele, zase je tady…“, parkujeme vedle něj a jde se venčit. Psi z vesela vyskakují z auta, běží tryskem na louku u lesa a my se vydáváme za nimi. „To zas bude hysterie, až je uvidí…“. Jdeme pozvolna polní cestou podél lesa a v dáli už je vidět zmiňovaný pes. Panička v dáli, evidentně zmerčila naše dva chlupáče, ale nereaguje. „Dneska nic? Nechává ho na volno…“ „Buď bude zle, nebo se nic nestane, jak říkám furt.“

Má na sobě letní kraťásky, tričko nad pupík, vodítko kolem krku a poklidně jde polní cestou. Nikdy jsme si toho nevšimli, ale už dálky je vidět, že pod jejím trikem vévodí krásný obrovský prsa. Všichni tři psi se potkávají v jeden okamžik, obíhají se, zkoumají… a nic. Žádný útok, žádné vrčení… „Říkal jsem to…“
Blížíme se k sobě navzájem, panička stále zvolna klopýtá polní cestou… „Ona venčí psa v podpatkách?“ Nemá sice klasické lodičky, ale tenisky do přírody to nejsou. Tím, že neřešíme psy, konečně si všímáme jak vlastně vypadá. Jsme téměř u sebe. Krátce střižené zrzavé vlasy na mikádo, zpod trička vykukuje velké tetování na břiše, krásně rostlý zadek. „Dobrý den, … tak to byly vždy zbytečné obavy, co?“ „Dobrej, … jo, omlouvám se. Ta moje je bojácná, ale koukám, že kluci se jí líbí.“ „Tak můžeme venčit spolu?“ „Třeba příště, musím už jet domů vařit oběd.“ „Doprovodíme vás aspoň k autu, když si tak pěkně hrají?“ „To budu moc ráda…“

Přicházíme k jejímu autu, psi stále běhají po louce a Jana si všímá, jak si ji prohlížíme. Mění se z paničky venčící psa na paničku, která se chce líbit. Otevírá kufr auta, shýbá se do něj a její krásný zadek se dme v maličkých kraťasech. Petr nelení, přichází k ní a začíná jí masírovat zadek. Zprudka polykám a nevěřím svým očím. Není průšvih se psy, tak bude průšvih tady… Jana se zprudka vzpřímí, otáčí se k Petrovi a… Její ruka míří na poklopec a ona začíná Petra líbat. Tak tady se oběd asi zdrží. V jejích očích je vidět touha po mrdání. Přibližuji se k nim, hladím její tetované bříško, ruka vyjíždí výš až nachází krásně velký prsa bez podprsenky. Bradavky s piercingem… pro mě novinka na kterou se těším. Vyhrnuji jí tričko ke krku a nádherný prsa svítí jako žárovky. Jana se zaklání, je v zádech napnutá jako luk a užívá si naše doteky. Pokračuji v laskání jejích krásných prsou, Petr už shrnul kraťásky ke kotníkům a přes kalhotky masíruje její kundičku. Olizuju její bradavky, hraju si mezi rty s piercingem a cítím jak krásně tvrdnou. Na kalhotkách se začínají objevovat vlhké krůpěje.

Střídáme se… Petr se začíná věnovat naběhlým bradavkám, já hladím její stehna a pozvolna mířím pod kalhotky k vlhké kundičce. Sleduju hrátky s krásnými prsy, Jana tiše sténá a mě tvrdne chlouba v kalhotech. Mokré kalhotky sjíždí ke kotníkům, moje prsty míří do její skulinky. Kundička upravená, ne úplně vyholená. Jemné chloupky kolem dírky. Prsty roztahuju její horké pysky a zajíždím prstem dovnitř. Je mokrá, horká, cítím jak v ní prudce tepe ve chvílí kdy do ní klouže můj prst.

Přesouváme se blíž k autu, otevíráme dveře, Jana svléká vše co má u krku a kotníků, a sedá si na do auta. Postáváme u ní, vyndává naše ocasy z kalhot a začíná se jim věnovat. Střídavě jednoho bere do pusy, druhého jemně honí. Její pusa je horká a polyká naše čuráky až po kořen. Její ruka je hladká, honí můj ocas a druhou si hraje s mokrou kundičkou. Náhle vystupuje z auta, kolena se jí podlamují a opírá se o auto. Prohlížíme si její nahé tělo, roztahujeme jí pevné půlky a nahlížíme na její dírky, které jsou připravené se nám oddat. Tenhle zadeček v sobě ocas ještě neměl.

Jana si zvolna lehá na zadní sedačky, Petr otvírá protější dveře, kleká si k ní a už má celej ocas v její puse. Polyká jeho tvrdé péro, až jí jiskří slzy v očích. Poklekám k autu a začínám lízat její krásně připravenou dírku. Nohu má opřenou o dveře auta a tak je jeskyňka pěkně roztažená pro moje ústa, pro můj nadržený jazyk. Petrův ocas mrdá Janinu pusu, …její ruka ho svírá a honí. Krásně velká prsa se tyčí do prostoru, percing odráží paprsky slunce z venku. Pohupují se v rytmu Petrova přirážení do horkých úst kouřící krásky. Jana vyndává Petrova naběhlého ptáka z úst a užívá si můj jazyk v klíně. Sténá na celé okolí, Petr hladí, mačká její krásný kozy a já opět připouštím svůj ukazováček k hrátkám s její dírou. Petr vráží svůj žilnatý ocas opět do pusy nadržené Jany a moje prsty se v její kundě přidávají jeden za druhým. Pohled na Petrova čuráka v puse neznámé paničky je vzrušující. Mačká její naběhlé kozy, hladí stehna a drží nohy doširoka roztažené. Mám v ní celou ruku. Miluju to. Mrdám její mokrou kundu pěstí…

Vystupujeme z auta, Jana se opírá o zadní dveře auta, líbá mě a Petr si navléká kondom. Krásný kozy pevně visí a chvějou se s každým Petrovým přirážením. Dáma má plnou kundu Petrova tvrdého ptáka a pusu zase mého. Stojím jako skála. 6ilnatý ocas pulzuje v jejich ústech, její kozy poskakují v rytmu tvrdého rocku a Petr tvrdě mrdá cizí kundu. Občas ji pleskne po zadku až zasténá. Chvílemi mě Jana vyplivne a rychlými pohyby mi ho honí. Hladí mi tuhé koule, rukou si mačká prsa a druhou se drží za zadek. Piercing na jejích prsech se blyští do krajiny a Petr nepřestává tvrdě mrdat. Drží jí kolem pasu a jeho ocas drtí její kundu.

Petr se obléká… Jana vyndává z kufru deku a přesouvá se na louku. „Snad jdete se mnou?“ Držíme ji kolem pasu, hladíme ji zadek a těšíme se na pokračování. Roztahujeme deku na louce, svlékáme co na nás zbylo a ona pomalu pokleká. Petrův čurák už zase pulzuje v její puse, její ruka masíruje zase ocas můj. Lehám si na deku, Jana vedle mě, polyká můj poklad až po koule a Petr si lehá za ní. Zvedá jí za stehno, roztahuje nohy a zasouvá svůj tvrdý ocas do její krásné kundy. Hladí si kozy, dráždí svůj piercing a nepřestává kouřit mého čuráka. Lehám si na bok a začnu jí do pusy přirážet víc a víc. Mrdám ji pusu. Je plná našich ocasů a plně si to užívá. Pohled pro kolemjdoucí asi nepopsatelný. Přitom jen venčíme psy.
Oblékám si kondom také a těším se na tu rozmrdanou díru. Petr se zvedá na kolena, bere její nohy do svých rukou a znovu ji tvrdě mrdá. Mačká její kozy, zatímco ona polyká můj ocas v kondomu. Sedím nad jejím obličejem a dusím jí tvrdým čurákem. Petr vyndavá svůj klacek, prstem nasliní její zadeček a zvedá její nohu na své rameno. Pomalu se snaží vniknout do jejího úzkého panenského análu. Jana sténá slastí, vzrušením, bolestí… Na krajíček… A zase ven… Petrův žalud překonal její anální bránu. Lehá si za ní, držím jí stehno vzhůru a Petr zasouvá celý svůj ocas do jejího zadečku. Nejdřív pomalu… líbí se jí to. Držím jí za ruku, přičemž mi rychle honí ptáka. Přidává na intenzitě až ji tu panenskou anální dírku mrdá jako stroj. Sténá a křičí slastí na celou louku a já mrdám její pusu. Klečím nad ní, plácám ji ocasem po tvářích a Jana si slastně hladí svoje tvrdý kozy.

Kleká si na deku, lehám si k jejím ústům a Petr zasouvá svůj tvrdý ocas zezadu do mokré kundy ze které vytéká slastný mok. Prohnutá v pase kouří moje péro, kozy se jí kývají v rytmu Petrova řádění. Hladím je, mačkám bradavky a Petr přiráží víc a víc. Lehá si na záda, Petr svléká kondom a dává jí ochutnat svůj ocas. Roztahuju jí zeširoka nohy a lížu její rozmrdanou kundičku. Roztahuju její nateklý pysky, zasouvám do ní ruku a projíždím celou pěstí. Petr si bere nový kondom, lehá si na deku na záda a Jana nasedá análem na jeho tvrdej ocas. Zalíbilo se jí to a nebude chtít nikdy jinak. Stoupám si vedle nich, ona poskakuje na Petrovi a já jí mrdám do pusy. Odevzdaně mě drží za čuráka a nechá si plnit pusu mým klackem. Kozy ji skáčou do rytmu a divák u cesty se nestačí divit.

Jana sesedá z Petra, lehá si na deku, naše oba čuráky v puse střídavě honí a její kunda je zase plná mojí pěsti. Těší se na pokračování. Divák se přibližuje k nám, když v tom si Petr lehá na záda a Jana ho znovu osedlává. Rajtuje kundou na jeho tvrdém ocasu, lehám si k ní a zase mám ocas po koule v její puse. Divák pozastaven za stromem rozepíná poklopec a začíná si hrát se svým ptákem. Má krásný výhled na Janinu vyšpulenou prdelku, roztaženou předchozím mrdáním análu. Jana skoro nevnímá. Jen se napichuje na Petrova čuráka a kouří můj ocas.

Stoupáme si k náhodné venčící dámě, ta klečí na dece, hladí si rozmrdanou kundu a Petr stříká jako první. Semeno jí teče po tváři, na pusu… Polkne ho? Stříkám hned vzápětí. Rychle honím svůj klacek, ona lačně touží ještě po zásunu do úst. Moje dávka semene je na jejím obličeji, teče dolů na prsa. Jana se olizuje a polyká dychtivě naše semeno.

Psi jsou vyvenčení, je čas jít vařit oběd… a příště se třeba potkáme zas.

„Jak, že se jmenovala?“ „Vážně se mě ptáš?“

Podobné poviedky