Hory se zajíčkem - dějství druhé

6. 2. 2024 · 976 zhliadnutí Big-Dog

Jedné bosorce... však ona už bude vědět ;-)

Jak moc to tu vypadá za světla jinak.

Právě tohle Dominika napadlo, když společně s Katkou vstoupil do hotelové restaurace. Včera tu seděli u nasvíceného baru zatímco za velkými okny byla černočerná tma zimních hor. Vytvářelo to pocit komorní atmosféry nad kterou bdělo jen hvězdné nebe tam venku. Přímo z baru sice vidět nebylo, ale při té jedné, nebo dvou přestávkách, které si na čerstvém vzduchu zdejší terasy dopřál aby si trochu vyčistil hlavu a dodal další kuráž k dobývání Katky, mu opakovaně vyráželo dech.
Teď tu byl rozložený snídaňový raut. Bar stál uklizený a zhasnutý skromně stranou a svět tam venku převzal hlavní roli. Velká panaromatická okna zalévala celou halu ranním sluncem a nabízela dechberoucí výhled, o kterém včera neměl ani ponětí.
Nabral si míchaná vajíčka a s křupavou houskou si přisedl ke Katce, která už chroupala své musli. Vybrala stůl přímo u okna. Nenuceně nabírala malá sousta a Dominik si ne a ne ujasnit, jestli tu lžičku od jogurtu takhle olizuje běžně, nebo je to jistá forma divadla věnovaná právě jemu.

“Doufám, že po mě nechceš abych prcala s kručícím břichem.”

Ta věta mu zněla v uších znovu a znovu. Ten pobavený a slibný tón, kterým ji Katka jen tak mimochodem pronesla, když se k ní po ranní sprše ze zadu přitiskl a svou erekci jí vtlačil mezi macaté půlky. Další z mnoha způsobů jak mu mimoděk připomenout ten propastný rozdíl mezi sebevědomou zralou ženou a potřeštěnými holkami, které suverenita opouštěla v momentě, kdy je připravil o kalhotky. Linka, která se táhla celým večerejším večerem, nocí a teď už i dnešním ránem.

Zpět k předešlému večeru a závěru divokého, sezamovacího kola.

“Nech toho, ťunťo.” plácla Katka Dominika po zadku.

Vzala mu z ruky chomáč upatlaného toaleťáku, kterým víc semene rozmazal, než utřel a poslala ho do koupelny pro pořádný ručník. Tenhle hotel byl dost drahý na to, aby nemusela pokojové službě vysvětlovat, proč chce pozdě večer donést další sadu ručníků. Ručníkem to šlo lépe. Utřít, stáhnout potrhané silonky a sprcha.
Dominik zatím ležel nahý, jak široký tak dlouhý, na rozválené posteli a přemítal. Nebyl si tak docela jistý, zda Katka po vydýchání a jisté míře vystřízlivění nedojde k závěru, že legrace bylo pro dnešek dost a nabídne mu objednání taxíka. Nabídka, co se neodmítá. Ráchat se teď ve sprše některá z jeho vrstevnic, dost možná by to byl on, kdo by se právě sháněl po taxíku, ale od Katky se mu nikam nechtělo. Zbytečně si tím lámal hlavu. Katka vyklouzla z koupelny a namísto volání taxíka po něm beze slova hodila druhou osušku.
Už na něj čekala když se sprchou skončil i on. I když… nebyl si tak úplně jistý, jak moc byl středobodem dění. Postel byla o něco upraveňějsí, než když se z ní zvedal. Nahá Katka na ní spočívala v pozici královny. Sebejisté a vlídně. Nic nezakrývala, nic nevystavovala. Byla jaká byla. Takhle si mě chtěl a tak mě máš. Vlasy vytřené ručníkem ještě zpola vlhké, velká prsa s mírně nalitými bradavkami rozlitá svou vahou do stran, macatá stehna mírně rozevřená a pod bříškem, které se nijak nesnažila maskovat nebo dokonce zatahovat, se v klíně otevírala puklina čerstvě vyšukané pičky.
Donesl jim oběma velkou sklenici vody a přilehl si k ní. Povídali si. Užívali bezčasí a bezstasrostnost, kterou dovede přivodit právě a jen čerstvě prožitý sex.
Erekce se mu vrátila brzy. Sotva patnáct minut a nahá Katčina přítomnost stačila k tomu, aby se mu nad břichem znovu pocukával nalitý žalud.
Osedlala si ho. Jen tak, bez ptaní a tanečků. Prvně si nechala jeho ptáka klouzat mezi pysky a třela si o něj klitoris tak dlouho, dokud mu nepokropila koule prvním výstřikem. Tehdy ocenil její prozíravost, když pochopil proč pod ně na prostěradlo rozprostřela další osušku. Trochu si jí přidržel a s jejím tichým svolením do ní konečně zajel až po koule. Znovu převzala iniciativu a on využil uvolněné ruce k péči o její prsa. Nakonec jí ale znovu drapnul za zadek a přitlačil.

“Nepouštěj mi tu prdel.” zavrčela mu o chvíli později do ucha, když se zkusil vrátit k jejím kozám. Vzala ho za zápěstí vrátila mu dlaně tam, kde je sama chtěla mít.

Jen chvilku potom se znovu udělala. Chvíle oddechu a povídání. Potom nechala iniciativu na něm. Bavilo jí sledovat jeho zápal a chtivost. Užívala si jeho svěží pevnost, pružnost, vytrvalost a v neposlední řadě i velikost. Prcali na pohovce, nechala se mrdat opřená o okenní parapet a s šukáním se vrátili do postele. Nemilovali se. Oba věděli jak jsou karty rozdané. Věkový rozdíl, stejná firma a on její nepřímý podrřízený. Tady nebylo o čem. Tohle byl příběh jedné noci. Nic víc, nic míň. A právě proto to bylo tak dobrý.
Udělal ji znovu dvakrát, ale i tak byla k neutahání. Dopřála si vždy jen chvilku klidu ale sotva popadla dech, byla to hlavně ona kdo udávala tempo a povzbuzovala ho do další hry. Hladová a rozpálená samice, která přesně ví co chce. Mohl na ní oči nechat když se mu nestydatě nastavovala a lákala ho znovu a znovu do sebe. On sám se k vrcholu neměl. O co víc ho to bavilo, o to míň stál o to se udělat a dojít konce.
Potřeboval si odskočit. Vlezl si s tím rovnou do sprchy. S erekcí by se mu do mísy špatně mířilo a za tu dobrou půlhodinu intenzivní péče o Katku byl stejně ve stavu, kdy mu krátká sprcha udělá jen dobře. Když roztáhl závěs, stála tam. Těžko říct, jestli tam přímo čekala, nebo si jen byla taky odskočit. Ticho a pohled. On na ni a ona na něj. Potom jí zablýsklo v očích.

“Ruce za záda a drž.”

Ani na moment ho nenapadlo, že by snad neposlechl. V klidu si složila ručník pod kolena, než si k němu klekla. Uvelebila se a až potom si ho vzala do pusy. Jen překvapeně vyhekl, když mu nasliněným prstem zajela do zadku. Věděla co dělá. Do minuty se vzdal jakékoliv kontroly a s táhlým vzdycháním odevzdal svou druhou dávku toho večera přímo do Katčiných úst. Zvládla to tak samozřejmě, až ji tak trochu podezíral, že těch pár kapek si nechala ze rtů skápnout na prsa úmyslně.
Postarala se o něj se vším všudy. Do čista a do sucha. Potom ho políbila s jeho vlastní chutí na rtech a s tíchým “upaluj” ho vyhnala do pokoje zatímco si sama vklouzla do sprchy v které se stále ještě převalovala pára.
Znovu tam ležel ve zválené posteli a znovu přemýšlel. O tom, že to bylo prvně, kdy ochutnal svou vlastní chuť. Kdyby mu dala vybrat, odmítl by. Jenže její autorita zkušené samice, která ví co dělá, mu na výběr nedala. A teď tu ležel, stále ještě cítil to navinule, dusně vlhké pyžmo na patře a měl pocit, že nic jiného sem teď právě nepasuje tak skvěle, jako tohle.
Když se vrátila ze sprchy, čekal tu na ní i se dvěma skleničkami sektu z minibaru. Měla sice za to, že pro dnešek už bylo alkoholu dost, ale tentokrát to byl on, komu stačilo nahodit ten správný plyšový pohled a Katka došla k závěru, že co je po půlnoci, to se už do uplynulého večera nepočítá.

“Takže do třetice?” uculila se Katka s pozdviženým obočím.

Ve skleničkách jim ještě perlilo víno a Dominikovi už zase stál. Natáhla se několikrát mu po něm přejela konečky prstů. Odvděčil se jí dalším zacukáním. Samotného ho tak rychlá regenerace překvapila. Překvapila ho i Katčina radost. Když už na to došlo, většinu svých vrstevnic musel do třetího kola lákat a přesvědčovat, nebo ho rovnou oželet. Oproti tomu Katka…
Dopila bublinky, postavila sklenku stranou, překulila se na všechny čtyři, nonšalantně vystrčila zadek do výšky a laškovně s ním zavrtěla.

“Vyber si!”
Vybral si.
“Hoooodnej zajda.” zamručela, když ucítila jak se jí jazykem dobývá do zadečku.

Dominik si připadal jak v hračkářství. Katka rychle pochopila jak moc mu svou nabídkou učarovala a tak prostě jen držela a nechala ho, ať si hraje. Jazykem jí pomalu uvolňoval zadek a prsty zajel do kundičky.
“Hraješ si hezky, jazyk máš taky šikovný, ale já bych raději…”
Pochopil. Jazyk nahradil prstem a Katčino spokojené odfouknutí mu bylo povzbuzením. Netrvalo to dlouho a projížděl jí zadek rovnou třemi psty naráz.

“Vážně tě o to musím prosit?” zavrčela na oko.
Nemusela. Prsty byly v ten moment ty tam. Ještě jedno, velmi mokré prolíznutí a pak už…

“Anooo… neboj, přitlač… taaaak, to je ono…” povzbuzovala ho.

Ten pocit když se jí do zadku opírá napružený pták je nezaměnitelný. Tomu se nevyrovnají ani prsty, ani žádná hračka. A ten moment, kdy tlak překoná sevření a branka, která se zdá být takřka nedobytná, povolí a propustí nasliněný žalud skrz.
Připravil ji dobře. Když už jednou prošel, nijak moc si zvykat nepotřebovala a dala mu to rovnou najevo mírným zhoupnutím se vstříc. Drapnul jí za zadek a začal jí nakládat. Prvně zvolna, ale rychle se dával unést těsným sevřením i Katčinými hlasitými projevy spokojenosti.

“Opatrně! Šukáš mi zadek! Nezapomeň na to!” zkusí ho přece jen přibrzdit při vzpomínce jak jí naložil v prvním kole toho večera.

Naštěstí se udržel. Sice ještě přitlačil, ale už jen o kousek. Ostatně, pevné sevření si začalo vybírat svou daň a čas se mu krátil. Hrábl Katce do vlasů a přithál si ji na krátko.

“Co když ti tu prdel vystříkám?” procedil jí přímo do ouška a podpořil to několikerým přiražením, které hlasitě zapleskalo pokojem.

“Vážně samečku? No tak poooojď. Hezky všechno dovnitř!”
Splnil jí to. Jen pár vteřin to trvalo, než ji znovu drapnul za půlky a s hrdelním zachrčením se do ní několika tahy udělal.

Bylo po všem. Katka se spokojeně pohihňávala zatímco on popadal splašený dech a hlava se mu točila. Ona na čtyřech, on stále v ní až po kořen. Opatrně z něj sklouzla a složila se do peřin.

“Tak tohle si zvládl se na výbornou.” poplácala pochvalně po zadku, který ani teď, v nočím přítmí pokoje,
neztrácel nic ze své přitažlivosti.

Když se vrátil ze sprchy, našel Dominik v rozestlané posteli na polštáři hotelovou sadu s kartáčkem a pastou na zuby. Chvíli na to jen tak koukal a přemýšlel, co všechno tenhle tichý vzkaz znamená. Potom se uculil. Dobře mami, hezky si před spaním vyčistím zuby.” zamumlal si pro sebe a vyrazil zpátky do koupelny, kde se právě sprchovala Katka.


Hotelové snídaně umí být světlým bodem dne. Zvlášť když sedíte u panoramatického okna horského hotelu s příjemnou společností. V druhém kole nájezdu na raut se Domink nechal inspirovat a teď tu chroupal čkoládové musli, zatímco Katka zvolna a metodicky lžičkou oklepávala skořápku vajíčka na měkko.

“Tak povídej. Jsem zvědavá.” zvedla k němu pojednou pohled aniž by se vzdala dobývání vajíčka.
“Co mám povídat?” oplatil jí Dominik pohled.
Katce pocukávaly koutky a svítily oči.
“No přece jak mi to po snídani uděláš. Neříkej, žes o tom ještě nepřemýšlel…”