Ošukaný servírkou

10. 2. 2024 · 2 907 zhliadnutí turbot

Co to je? Běží mi v hlavě zběsilá myšlenka, že je něco kurva špatně. Ležím na zádech, asi v posteli, jsem přivazanej a nahej?
Proč asi v posteli? Nevidím, mám něco přes oči a snažím se zaslechnout nějaký hlas. "Pomoc" křičím" Halooo".
"Á, panáček se nám probral" konečně nějaký hlas. Podle toho co slyším, tak nějaká mladá holka? Zkouším si vzpomenout co se večer dělo. Byl jsem na tahu, končil jsem v nějakém baru, tam byla servírka, ale víc nevím.
"No tak, sliboval jsi mi spooooustu sexu" slyším škádlivý hlas,"ale ten tvůj chudáček" a cítím dotek ruky v rukavičce na svým ochablým ptáku "nechce moc stát" pokračuje ten hlas.
"Prosím, odvaž mě, udělám co budeš chtít" prosíš.
"To uděláš tak i tak" zasměje se. " Ještě chvilku počkáme, než začne ucinkovat to, co jsi vypil" a začne Ti lehce mačkat koule a hladit ptáka. V něm Ti začne trochu cukat a cítíš, jak Ti tvrdne.
"No vidíš jak to jde" zasměje se a placne Tě dlaní přes něj.
"Řikala jsem Ti, že jsem ale perverzní a prý Ti to nevadí, tak uvidíme"
Pták se Ti mezitim uplně postavil. Cítíš jak je tvrdý, jak je naběhlý a přemýšlíš nad tím, jaký svinstvo jsi to vypil.
"Chci vylízat" slyšíš. A cítíš, jak Ti po obličeji přejede holá a uplně mokrá kunda. Otírá se o tebe a šeptá" Dělej, jazykem konečně začni, nebo něco uvidíš" a dosedne na tebe.
Máš pusu zabořenou v její kundě a honem ji začneš vylizovat. Jsi už jazykem uvnitř a ona se Ti s ní začne otírat o celý obličej.
Čůrák Ti stojí a chtěl by sis na něj sáhnout, přejet po něm a vystříkat se. Ona to vycítí a zvedne se z tebe a otočí se. Je nad tebou v 69 a vždy když ji olízneš, tak Tě přes ptáka placne. Ale jen tak lehce, že Tě to vzrušuje. Neviš odkud další placnutí přijde, ale snažíš se ji jazykem pořádně uspokojit. Lížeš ji tak jak se o tebe otírá, od poštěváku, přes kundu až k zadečku.
"Chceš vystříkat?" Ptá se Tě celkem zbytečně.
"Anoo proosíím" jen sténáš.
" To by bylo moc rychlé" řekne a pustí Ti ptáka.
Natlačí Ti kundu zas na obličej " dělej, udělej mě, ale pozor, občas stříkám" zasměje se.
Začneš ji rychle uspokojovat pusou. Vezmeš ji poštěvák mezi rty a vsaješ ho dovnitr a olizuješ ho spickou jazyka.
Ona začne nahlas sténat a evidentně ji to dělá dobře. Snažiš se ji udělat co nejdřív a saješ ji poštěvák. Ona Ti tlačí kundu víc a víc na obličej až skoro nemůžeš dýchat, alev tom vykřikla a svalila se vedle tebe.
Slyšíš ji sténat a jsi skoro hotovej z těch zvuků co vydávala.
Po chvilce přestala sténat a cítíš, jak si edle tebe sedá, sklání se nad tebou " Ochutnej" a mezi rty, Ti strká bradavku. Olízneš ji, je tvrdá a vzrušená. Chvíli si s ní hraješ, vyndá ji a strčí Ti tam druhou. Je stejně dobrá. Začíná zase sténat a podle zvuků co slyšíš si to při tom dělá sama.
Vypadá to, že si kundu projíždí nějakým vibrátorem.
Zvedne se a najednou cítíš kundu na špičce žaludu. Zvedneš se proti ni, jak Ti to pouta dovolí a jen tak lehce se ji dotkneš.
" Nasednu si" šeptá Ti do ucha, "ale jestli se uděláš, potrestám Tě. Udělat se budeš moci, až Ti to dovolím" a
A najednou cìtíš jeji ruku na čůráku, jak si Tě chytne a šikovně do tebe zajede.
A začne se na něm lehce pohupovat. Je to šíleně vzrušujicí. Cítíš ji jak je nabodlá, slyšíš jak stená, jsi celý ulepený od její kundy, ale nemůžeš si pořadně vzpomenout jak vypadá.
Byla vysoká, malá? Velký, nebo malý kozy? Hubená, baculatá?
"Líbí se Ti to?" Šeptá. "Aano" Zasténáš.
"Chceš se udělat? Zase šeptá. "Aaano prosím" a chystàš se stříkat.
" Ještě ne" řekne a pokračuje. " Pokud se uděláš, ošukám Tě tím vibratorem, co jsem si to dělala já" Ale Ty jsi už nevydržel a stříkaš do ní.
"Jak chceš" zasykla. "Chvilku Tě nechám vzpamatovat" a odešla. Ležel jsi na posteli a čekal co přijde. Říkal sis, že Té přeci neošuká, to ne.
Nevěděl jsi, jak dlouho jsi tam ležel, ale slyšel jsi kroky.
" Tak se chystej" Jednou rukou Ti začla mazat na něj gel a druhou pomalu honit ptáka.
"A helemese, ono se Ti to líbí" zasmála se. Ke svýmu udivu jsi zjsitil, ze Ti čůrák zase stojí. "Tak jdeme na to" zašeptala a zajela Ti vibratorem dovnitř a přitom Ti stale honila ptáka. Bylo to šileně vzrušujicí a už jsi nahlas sténal. Najednou Ti ho přestala honit a oliznula Ti ho." Teď se udělej, honem" vykřikla, zarazila Ti vibrator co to šlo a celýho čůráka Ti polkla.
Poslechl jsi ji a začal jsi stříkat. Stříkal jsi jak nikdy, i když jsi se udělal před chvíli, tak teď ta dávka byla ještě větší.
"To bylo dobrý, líbilo se mi to" pochválila Tě. " A co teď s tebou?" Zeptala se.
" No, snad mě odvážeš a pustíš, ne?" Řekl jsi ji.
"A Ty mě půjdeš udat, co? Víš co? Já Tě tady nechám a někoho Ti sem pošlu"
"Jsi se asi zbláznila!" Vykřikl jsi a snažil se vykroutit z pout.
"Asi, tak pa a těším se na přístě"
A teď už je jen na vás, abyste si domysleli, jaký konec by se vám líbil.
Odvázání, nebo ponížení před zvědavými očima toho, kdo by vás přišel odvázat.