Zážitky z práce V. - Tornádo III.

Gay
10. 2. 2024 · 1 392 zhliadnutí leotwain

Jeho penis vyklouzl z mé projeté dírky, když jsem se z něj svalil. Oba jsme prudce oddechovali.
"Wow," vydechl Tornádo Hynek a podíval se na mě.
Cítil jsem jeho dech, viděl krůpěje potu na jeho čele. Měl jsem potřebu zajet mu rukou do těch jeho vousisek, což jsem učinil. Přitáhl si můj obličej blíže a políbil mě. Hladil jsem ho po tváři a on se opět usmál, v tmavě modrých očích zaplály veselé ohníčky. "Líbí se ti, že jsem vousatý?"
"Nejen to," odvětil jsem. Otočil jsem se na bok, položil mu hlavu na rameno a začal ho hladit po prsou a bříšku. Jemně jsem ho tahal za chloupky. Pak jsem řekl: "Máš nádherné nohy."
Zasmál se. Rukou jsem se dostal až do oblasti podbříšku, kde jsem rukou zajel do jeho houští. Začal jsem jemně mnout jeho žalud.
"S těmi botami jsi mě překvapil," řekl.
"Rajcuje mě to."
Nechápavě se na mě podíval. Já dál hnětl jeho žalud. Cítil jsem, jak mi v ruce začíná tvrdnout.
"Nechci ti je lízat nebo čmuchat," vysvětlil jsem, "jen mě vzrušuje ten fakt, že je máš na sobě."
"Aha," hlesl. "S tím jsem se ještě nesetkal." Sklouzl pohledem na mou ruku a svoji teď už zase tvrdou kládu. "O co se snažíš?"
Neřekl jsem nic. Políbil jsem ho a nečekaně jsem sjel z jeho klády a pevně ho chytil za varlata. Zaskučel. Zašeptal jsem mu do ucha: "Chci, abys mě mrdal tvrdě dál," a jemně jazykem přejel po ušním boltci. Zachvěl se. Možná z toho olíznutí, možná z toho, co jsem mu řekl. Každá akce vyvolá reakci. Stalo se. Najednou se vztyčil, popadl mě za nohy a svými svalnatými pažemi mě otočil k sobě. Zajel mi dlaněmi pod zadek a nadzvedl mě. Roztáhl moje půlky a zabořil do nich jazyk. Začal útočit na mou dírku. Vzhledem k tomu, že už v ní byl, mi jazykem krásně vjížděl dovnitř. Pleskl mě přes hýždi, a surově kousl do druhé. Zachvěl jsem se blahem. Můj kolík hrozil explodovat. Všiml si toho. Dál mě lízal svým jazykem, vousisky dráždil jeho okolí. Jednou rukou přidržoval zadek ve vzduchu, druhou začal honit můj kolík. Protože byl vysoký, měl dlouhé ruce, tudíž s tím neměl problém. Kombinace lízání a honění si za pár vteřin vybrala svou daň. Zaskučel jsem a proud mého spermatu dopadl na můj hrudník a bradu. V tu chvíli Tornádo povolil ruku a půlka mého těla dosud visící ve vzduchu sjela do jeho rozkroku. Bleskově popadl polštář, vsunul ho pod moje bedra, chytl mě v kotnících, čímž roztáhl moje nohy do praku.
"Pozor na to, co si přeješ," zasmál se. Surově mi vrazil svůj penis do dírky. Jeho kláda hladce vjela dovnitř. Jenže tentokrát bez kondomu. Ani jsem nepostřehl, kdy si ho sundal. Bez jakýchkoli průtahů mě začal šoustat. S každým přírazem zvyšoval rychlost, útočil na mojí prostatu. Způsobil tak, že se během chvilky můj kolík opět zalil krví a postavil se mi.
Tornádo pustil moje kotníky, přičemž dál přirážel, nalehl na mě svým tělem a začal mě brutálně líbat. Cítil jsem, jak se jeho chlupaté tělo lepí na mé, jak mě dráždí jeho vousiska, jak se jeho kláda pohybuje v mé dírce. Drtil mi svým břichem můj kolík a varlata, ale nepřestával mě líbat. Kousl mě do rtu, přešel od mých úst na krk a začal mě líbat tam. Jazykem olizoval můj boltec. Největší erotogenní zóna! Skučel jsem a sténal jak raněné zvíře. Najednou se vztyčil, zapřel se dlaněmi a začal přirážet jako zběsilý. Cítil jsem, jak ve mě škube jeho kláda. Zůstal vztyčený jen na jedné, žílami protkané paži, po které mu stékal pot, druhou začal opět honit můj kolík. Tentokrát jsme zařvali oba naráz. Krásná kakofonie dvojhlasu se mísila s mým výstřikem, sperma se rozletělo do všech stran, on pumpoval dovnitř mě. Nohy mi zdřevěněly, tak jsme je povolil, Tornádo však dál byl mezi mýma nohama, s kládou uvnitř mě. Přerývaně dýchal. Přitáhl jsem si ho blíže k sobě a přisál se na ústa. Pak jsem jeho hlavu odstrčil a položil si ji na rameno. Nalehl na mě, jeho penis vyklouzl a já uvolnil nohy. Zabořil jsem prsty do jeho zad a tentokráte ho pořádně přimáčkl k sobě já. Neříkal nic, ani já. Pak se odvalil vedle mě na záda, ruku nechal na mém bříšku a hladil ho.
"Stačilo?" zeptal se.
Nezaváhal jsem. "Ne, noc ještě nekončí."
"Ty jsi pěkně neukojený prase, co?"
Pokrčil jsem rameny. "Dosti zanedbávané."
"Tak to musíme napravit."
Hbitě si vyskočil na mě, zalehl svou zadnicí mou hruď a strčil mi svůj penis do úst. Nečekal jsem to, ale moje ústa ho objaly a začaly kouřit. Čím více jsem ho olizoval a sál, tím více začal být opět tvrdý. Tornádo Hynek mi s penisem v mých ústech chytil zápěstí a sevřel je v dlaních. Takto přikovaný pod ním mě měl úplně ve své moci. Nadzvedl se a jeho kláda začala rychleji zajíždět do mých úst až po kořen. Z očí mi vyhrkly slzy, drtil mi zápěstí, ale nepovoloval. Můj kolík se opět ztopořil. A najednou jsem byl volný - ruce, ústa i hruď. Ulepenýma očima jsem cítil, jak mě Tornádo Hynek chytil v bocích. Zasyčel: "Pojď na čtyři."
Nezaváhal jsem. Otočil se a poslechl. Klek na čtyři. Přisunul si mě blíž, na mé dírce zachladil lubrikant. Jeho penis pleskl o mou dírku jako kyj. A bez jediné překážky vklouzl dovnitř.
Tornádo vykřikl: "Takhle se mi to líbí nejvíc!"
Vztekle a silou přirazil. S každým pohybem se znovu mým tělem rozlila bolest a slast. Hlavou mi vířily myšlenky, jak se říká "vyšukávané" však z mozku ven. Pevně mě držel v bocích, varlata pleskaly a on přirážel jako zběsilý. Jeho penis vjížděl a vyjížděl z mých útrob: tvrdý příraz a ven, další tvrdý příraz a ven. A pak nastalo tvrdé dráždění mé prostaty. Tornádo Hynek mě přitlačil dlaní v zádech. Prohnul jsem se. Zařval jako tur. Zběsile vytáhl svou kládu ze mě a vycákal se mi na zadek. Cítil jsem kapičky jeho spermatu, jak mi stékají po hýždích a na vnitřní stranu stehen. Vrazil do mě svůj penis a ještě párkrát vztekle přirazil. Penis mlaskl, a on se zhroutil na moje záda, přimáčkl mě pod sebe a vsunul paži pod můj krk. Nadzvedl mi tedy hlavu, vousiska zaškrábaly na šíji a uslyšel jsem ho říct udýchaně: "Máš boží díru, mladej. A jsi moc krásný. Líbí se mi tvoje tělo, rajcuje mě ten tvůj větší zadek, tvoje bříško a všechno. Nechci tě mrdat jen tuhle noc."
A tím to vlastně začalo.
Po jeho nejoblíbenější poloze jsme spolu nakrátko usnuli. Jak se to říká? "Mála a velká lžička"? Tak nějak. Nicméně, té noci mě ojel ještě asi třikrát. To ráno mě bolelo všechno. Nejen penis a dírka. I Tornádův penis byl pěkně bolavý. To mi ale nezabránilo si na něj ještě nasednout a pořádně si zarajtovat.
Tornádo Hynek byl úžasný milenec. Nejen díky svému tělu, ale i technice v sexu, kdy se dokázal jemně a romanticky milovat i brutálně řádit mezi mýma nohama. Jeho chtíč byl neukojitelný, jeho vynalézavost neuvěřitelná.
Takhle si ho budu navždy pamatovat.


PS: Bohužel, všechno jednou skončí. I moje dobrodružství s Tornádem. Během psaní téhle povídky či příběhu mě hodně čtenářů zde oslovilo, zda je tenhle příběh reálný. Původně jsem to nechtěl nijak komentovat, jelikož konec je poněkud smutnějšího charakteru. Možná to shodí celý potenciál a efekt povídky, u které doufám, se v důsledku celého kontextu "vymlaskne" nejeden penis. Jenomže, takhle povídka je vlastně pocta Tornádovi, jelikož mě v důsledku tragické dopravní nehody jednoho dne opustil navždy. Děkuji Hynku za všechno, co jsi pro mě udělal. Byl jsi skutečným tornádem v mém životě!