Zážitky z práce VI. - Sommelier Ota

Gay
10. 2. 2024 · 1 984 zhliadnutí leotwain

V restauraci dělal v těch dobách somíka klučina jménem Ota, kterému nikdo neřekl jinak, díky jeho stejně začínajícímu příjmení, než "óóčko".
Ota byl bohém a volnomyšlenkář, oscilující podobou mezi hipstrem a hipíkem. Uvolněná morálka stejně jako chování, milovník vína (a jakéhokoli alkoholu), neskutečný pohodář a flegmatik. Měl něco okolo 180cm, zarostlou tvář několikaměsíčními a nepěstovanými vousisky, většinou oblečený v pytlovitých kalhotách s nezbytným cigárem nebo jointem za uchem. Vlasy měl trošku delší, světle hnědé, česající si je na stranu. Na levém zápěstí několik náramků a korálků. Znali jsme se, potkávali, většinou jsme si řekli jen "ahoj" nebo "čau".
Nadcházející vánoční večírek to měl změnit.
Období Vánoc, jak všichni víme a známe, je hodně náročné a hektické. Každý se těšil, až na večírku upustí nějakou tu páru. Když nastal ten osudný den, ne nějak příliš ochotně jsem vyrazil. Nedělal jsem si nějak moc hlavu jak vypadám nebo co mám na sobě. Měl jsem v úmyslu tam pobýt hodinku a pak se tiše vytratit domů. Když jsem dorazil, večírek už byl v plném proudu. Pozdravil jsem se s kolegy, objednal si drink a chvíli neplodně konverzoval. Že je tam i Ota jsem nezaregistroval. Nebavil jsem se, a s ledabylou výmluvou jsem odešel na toalety. Pak jsem chtěl tiše a nepovšimnut odejít. Pánské záchody však byly obsazeny, tak jsem to zkusil na toaletách pro vozíčkáře. I ty však byly obsazeny, tak jsem se opřel o zeď a čekal. Dveře cvakly a z nich vyšel Ota, utahující si nemotorně opasek. Triko s charakteristickým nápisem a obrázkem "Hra o trůny" měl vykasané. Bříško mu malinko teklo přes lem kalhot, měl ho však krásně a jemně chlupaté, dokonce jsem si všiml, že mu proužek chloupků míří i dolů.
Ota se strefil do dírky opasku a spočinul zrakem na mě. Zazubil se a sjel mě pohledem. Takový ten filmový, od noh přes rozkrok a tělo až na tvář.
"Zdar," řekl. Pak se podíval na otevřené dveře a dodal: "Je volno."
Zavanula z něj charakteristická vůně marihuany. Nehýbal jsem se, díval se na něj, a čekal až odejde nebo poodstoupí ze dveří.
"Bavíš se?"
Zavrtěl jsem hlavou. "Ani ne. Dneska nejsem v náladě, Oto."
Překvapeně rozšířil oči. Nestál jsem nijak blízko, ale všiml jsem si, že je má zelené. "Jak víš, že se tak menuju?"
"Nechci ti říkat přezdívkou," pokrčil jsem rameny.
Zasmál se a nosově zachrochtal. "To seš jediný."
Neřekl jsem nic, stále čekal, až uvolní přístup.
Ota si olízl rty, zřejmě chtěl něco říct nebo dodat. Usnadnil jsem mu to. "Tak se zeptej, já nemám problém odpovědět."
"Tak všici vědí, že si gay," vysoukal ze sebe.
"No a...?"
"Zajímalo mě, jaké to je," řekl a uculil se.
Teď jsem se zasmál já. "A jakou chceš slyšet odpověď?"
"No vlastně, na to sem se zeptat nechtěl," řekl a posunul se blíže ke mě.
"A na co ses chtěl ve skutečnosti zeptat?"
Opět si olízl rty, poškrábal se na tváři a řekl: "Jaké to je, když ti jiný chlap kouří ptáka."
Ta otázka nebyla úplně nečekaná. Už jsem pár takových nevhodných dotazů dostal. Přeci jenom, ne vždy byla lehká odpověď. Věděl jsem však, že stejně jako on, i já mám smysl pro humor, tak jsem se zařehtal a řekl: "To záleží na objektech touhy a šikovnosti daných osob."
Překvapeně zamrkal. Začal zrychleně dýchat. Uvolnil dveře, postavil se čelem ke mě, levou rukou se opřel přes mé rameno o zeď, druhou uchopil tu mou a položil si ji na rozkrok. Ucítil jsem, že Ota je v "plné polní". Díval se mi do očí, z dechu jsem cítil víno.
Stále s dlaní na jeho rozkroku jsem se zeptal: "A co čekáš ode mě?" Ota si olízl rty a odvětil: "Že bych to chtěl. Vod tebe."
Volnou dlaní jsem ho jemně zatlačil na hrudi od sebe a řekl: "Jsi opilý, Oto."
Usmál se. "To ano, to sem. Maličko. Ale pravdou je, že bych to chtěl. Seš milej. A hezky se směješ."
Vrhl se na mě a vtiskl mi polibek na ústa. Zaškrábal svými vousy. Aniž by se zeptal, mě popadl za košili a postrčil mě na toaletu.
Dveře klaply, zámek cvakl.
Přitiskl mě ke zdi a začal ohmatávat. Rejdil mi po těle, rozepínal knoflíčky košile, pokoušel se nemotorně líbat. "Oto," vydechl jsem, "to fakt není dobrý nápad."
"Koukal sem se na tebe." Košili stáhl z mých ramen. "Máš nádherný rty." Přejel rukou po mém bříšku k pasu. "Nevěděl sem, jak tě oslovit." Rozepnul mi pásek. "Chci, abys mi ho vyblafnul." Rozepnul knoflík džín. Zvuk zipu a stáhl mi džíny ke kotníkům. Měl jsem na sobě zelené boxerky s lenochody. Z nich trčel můj postavený kolík. "Seš krásnej," řekl a vtiskl mi polibek. Vzedmula se ve mě vlna chtíče, tu jsem mu ostatně četl i z očí. V hlavě se rojily myšlenky: no tak dobrá, řekl si o to.
Prohodil jsem nás. Uvolněně si vyhrnul triko a stáhl si ho. Líbilo se mi co vidím, krásný chlupatý pupíček, neplochá malinko zarostlá hruď. Kolem krku měl dva přívěsky. Rozepnul jsem mu kalhoty a stáhl mu je rovněž ke kolenům. Měl na sobě bílé slipy, kalviny, hm, to bych netipoval. Klekl jsem si a Ota se zachvěl. Pomalu jsem chytil lem slipů a stáhl je přes naditý rozkrok. Vyvalil se jeho penis, wow, tlustý a krásně zahnutý směrem dolů. Naběhlý fialový a obřezaný žalud. Páni! Varlata měl menší, zarostlé jako rozkrok. Přičichl jsem si k jeho žaludu, voněl mi. Ota lehce zavzdychal. Stáhl jsem slipy přes jeho zarostlé nohy.
Jazykem jsem oblízl jeho žalud. Objížděl ho pěkně dokola, dráždil ho a pěkně slinil. Oddaloval jsem chvíli, kdy mi ho strčí do úst celého. Chtěl jsem, aby to udělal on sám. Levou rukou jsem ho držel, druhou prohmatával varlata. Otovi povolily nervy. Prudce mě chytil za temeno, vrazil mi svou kládu hluboko do krku a zasténal. Začal pohybovat mou hlavou a já poslušně kouřil. Pro mě to byl nový zážitek, ještě jsem nikdy nekouřil obřezaný penis. Opravdu to byl výstavní kousek, krásně zahnutý a tvrdý.
"To je blaho," zaryčel. "Krásně ti vymrdám hubu."
Zrychlil pohyby pánví, rval mi ho do úst jak smyslu zbavený. Potřeboval jsem se nadechnout, zatáhl jsem ho za chloupky v rozkroku a on bolestivě cuknul. To mi poskytlo vteřinu, abych si jeho penis vyndal z úst. Byl celý pokrytý mými slinami. Pevně jsem ho zmáčkl za kořen a začal mu kouřit pouze žalud. Ota chrochtal blahem. Mrkl jsem nahoru. Měl zavřené oči a něco si mumlal. Dlaní si přejížděl po bříšku. Dál jsme ho zpracovával a užíval si to jako nikdy. V jeho kládě cuklo, aha, už to bude. Ota začal přerývaně dýchat, pak ze sebe vydal ryk. Na jazyku jsem ucítil jeho teplé sperma. Dráždil jsem uzdičku a zatímco Ota pumpoval do mých úst, krásně jsem polykal. Bylo jí opravdu hodně. V penisu mu prudce škubalo a ryčel jak smyslů zbavený. Naposledy jsem polknul a vytáhl si jeho kládu z úst. Žalud byl stále krásně naběhlý. Začal jsem ho očišťovat, Ota při každém dotyku jazykem sebou prudce škubal.
"To...t...to bylo perfektní," vypravil ze sebe Ota.
Ještě jednou jsem si jeho kládu strčil do úst až po kořen a slastně olízl. Opět se zachvěl.
Vstal jsem a natáhl si kalhoty.
"A co ten tvůj?" zeptal se.
"Třeba příště," řekl jsem. Vtiskl jsem mu polibek na ústa, přejel rukou od jeho hrudi, přes bříško až na dosud vztyčenou kládu a řekl jsem: "Brzy."
Nejlepší vánoční večírek ever.

Podobné poviedky