Ošukaná Richardem Velikým

13. 2. 2024 · 1 690 zhliadnutí grinnn

Kdysi jsem chodil s velkmi atraktivní dívkou. Jmenovala se Simona, vážila 48 kilo a měla krásný pevní jedničky s výraznýma bradavkama. Byla extrémně náruživá a měli jsme spolu skvělej sex.
Po několika letech vztahu se v našich představách začala objevovat myšlenka sexu ve třech. Vzhledem k tomu, že si Simona nepřála, abych před ní šukal jinou holku, bylo jasný, že to bude chlap.
Tenkrát jsme seděli u nás v hospodě. Bylo mi tehdy 33 a jí 22. Byli jsme opilí a dostali na to chuť. Objednal jsem taxíka a šupem do města. Nejprve jsme zkusili štěstí na diskotéce, ale tam jsme byli neúspěšní a tak jsme ještě nakoukli do nonstopu, který stál hned vedle. Objednáváme si drink a rozhlížíme se. TÁMHLE TEN SE MI LÍBÍ vyjukla moje holka a pokynula směrem ke klukovi, kterej stál sám u stolku a popíjel kolu s rumem. Odvážní alkoholem jsme vyrazili k němu a dali se do řeči. Jmenoval se Richard a bylo mu 21. Ve snaze situaci někam posunout, jsem zavelel, že půjdeme na cigaretu. Šli jsme. Když jsme byli sami, vyhrnul jsem Simoně triko a nabídl Ríšovi, ať si sahne. MÁ KRÁSNÝ PRSA TVOJE HOLKA, pochválil je, ale sáhnout si nějak nechtěl. Rozhodl jsem se, že jim vytvořím soukromí, a odebral se dovnitř ještě na jeden drink. Popíjím, sleduju nervózně hodiny a přemejšlím, co se venku asi děje. Zhruba po dvaceti minutách jsem vyrazil zpátky za nimi. Už z dálky jsem slyšel Simonu, jak hlasitě křičí a bylo jasno. Vykoukl jsem z pozakřoví a viděl, jak tam ona stojí opřená o sloupek HUP, oba mají stažený kalhoty až pod zadek a Richard jí zezadu nakládá, co se do ní vejde, příčemž jí rukama pod trikem masíruje obě kozičky. Znal jsem jí v tý době 7 let a opravdu jsem ji takhle křičet nikdy neslyšel. V okamžiku si mě všimli a odskočili od sebe jako dva puberťáci, kteří něco provedli. MÁ DOBRÝ PÉRO, utrousila směrem ke mě Simona, která okolo mne zrovna procházela pryč, natahovala si kalhoty a stahovala triko. Richard zareagoval velmi zvláštně. Zůstal tam stát se staženýma kalhotama, prostě ho neuklidil, rozhazoval rukama na svoji obhajobu a jak gestikuloval, to péro se mu houpalo pod vlastní dýlkou a vahou. Na dýlku měl kolem dvaceti centimetrů, silnej jak násada od lopaty a pod ním se mu houpaly opravdu obrovský koule, až mě zarazilo, jak je měl velký. Trochu se mi stahlo hrdlo. Chtěl jsem pro svojí holku milence, ale najednou jsem nevěděl, jestli tohle nebude moc. Řekl jsem Ričimu, že jsem v pohodě a že pojedeme pokračovat k nám do bytu. Souhlasil a konečně toho čuráka uklidil.
Na bytě jsem je vyzval, ať začnou beze mě a šel jsem do koupelny a na záchod. Zhruba za 5 minut jsem se k ním připojil v ložnici. Simča ležela na zádech, Richard nad ní. Líbal ji, jednou rukou drtil její kozu a druhou jí dráždil kundičku v kalhotech, ona mu mastila péro tyčící se hrdě z jeho kalhot. Když jsem přišel, nechali toho. Všichni jsme se svlíkli úplně do naha. Simona si nás přála honit oba najednou. Klekli jsme na postel vedle ní a ona si každýho vzala do jedný ruky. Nebylo mi v tý situaci vůbec dobře. Byl jsem ze všeho nervózní, měl problém s erekcí a naprotí mě stálo to Richardovo torpédo. Navíc se objevili první známky toho, že Simona při týhle mrdačce našeho hosta těžce upřednostní. Mě v podstatě jenom držela v ruce. Richardovo o poznání větší péro rytmicky honila, sjížděla mu prstama na koule, líbali se a on jí cucal kozy. Byla mezi nima fakt vášeň. Ríša byl tmavej kluk, možná trochu cikán, s velmi slušně vypracovanou postavou, měl černý vlasy a černý chlupy na svým velkým tmavým péru.
TAK SI JEDNOHO VYBER, TOHO VYKOUŘÍŠ A TEN TĚ PAK BUDE ŠOUSTAT, nahrál jsem Simoně na smeč.
TAK TOHO VĚTŠÍHO, odpověděla pohotově a s úsměvem a už měla Ríšu v puse. Ričrd se zaklonil a vyšpulil ho na ní, no měl ho opravdu hodně velkýho a ta potvora kouřila, honila, lízala koule a vyváděla u toho, jak kdyby měl bějt zejtra konec světa, vzdychala...no hrůza.
To nejhorší mělo teprve přijít.
Já ležel na zádech a marně se snažil postavit svůj penis. Vedle Richarda to prostě nešlo.
Simča si klekla přeze mě a vyšpulila na něj prdelku. On si přiklekl za ní na matračku, vzal si ho do ruky, párkrát s ním zašmrdlal na krajíčku a pak zkušeně zasunul na jeden zátach až po ty monstr koule. Simona se celá prohnula, vyvalila oči, vrazila hlavu do polštáře, zaťala nehty do matrace a s bouřlivým jekotem do polštáře se udělala. Ríša počkal, až sebou docuká a začal mrdal ve středním tempu na celou dýlku čuráka. Simona řvala do polštáře jak pavián, nehty zarejvala do matrace a prostěradla, ten prasák jí držel za boky a přírážel bez ustání. Netrvalo 5 minut a ta mrcha se udělala podruhý. CO TO KURVA JE, pomyslel jsem si.
Mrdal jí takhle zezadu zhruba pul hodiny. Vysledoval jsem, že na každou polohu šukal zhruba půl hodiny, ale totálně bez přestání jako stroj.
Druhá poloha byla na koníčka - ta kurvička na něm skákala jako pominutá, držela ho za koule a lizala mu bradavku. Když jí došly síly, převzal iniciativu Ričmond - držel ji za prdelku, tvrdě šukal (znovu mě fascinovala velikost jeho koulí) a u toho jí lízal bradavky. Pak zavelel NA BOK. Držel ji jednu nohu ve vzduchu, v druhej ruce měl její kozu a mrdal a šukal a jebal a píchal až hanba. A pořád stejná písnička, řev, sténání, orgasmy, prostě mrdačka jak trám.
Vzal jsem peřinu a šel jim připravit mrdací lůžkou na kuchyňský stůl. Poklidil věci a rozprostřel na něj peřinu. Simona ochotně vyhopsla nahoru, lehla si na záda a roztahla nohy. Richard Veliky přistoupil a zasunul. Začla ji mrdat, hladil jí přitom po těle, občas prohrábnul kozičky a lehce ji přiškrtil. Asi po deseti minutách najednou přestal, vytáhnul ho, chodil po kuchyni a lamentoval JÁ KDYŽ JSEM OŽRALEJ, TAK SE PROSTĚ NEUDĚLÁM, oba jsme mu civěli na toho obrovskýho čuráka, kterej mu pořád stál a houpal se na všechny strany. Najednou ztichnul, zasunul do ní a pokračoval v mrdání. RÍŠO TY MÁŠ VELKÝHO ČURÁKA, nevydržel jsem to už, NEMÁM, odvětil skromně, ALE MÁŠ, nenechal jsem se odbýt VIĎ SIMČO? JOOO MÁ VELKÝHO ČURÁKA A HEZKY MĚ S NIM MRDÁ, POĎ PROTAHNI MI KUNDIČKU, VYSTŘÍKEJ MI JÍ, UDĚLEJ SE DO MĚ, ječela na něj, dívala se mu přitom do očí a mrdala s ním první ligu. Jebali asi dvacet minut v kuse, pak se ta moje kočička kurvička celá prohnula, vzepjala se směrem k němu, začli se líbat a ona vybuchla v další brutální orgazmus.
Celou mrdačku rozebírat nebudu, trvalo to celkem 3 a půl hodiny, Richard byl prostě blázen
V poslední poloze jí píchal na posteli, ona na zádech on u ní klečí a je v ní. Ona křičí, sténá, háže ruce za hlavu zřejme na důkaz, že je mu naprosto oddaná, on jí chytne za obě kozy, palcema masíruje bradavky a mrdá tak, jak to umí asi jenom on. Tohle celý trvá znovu asi půl hodiny a pak už se začnou projevovat první známky Richardovýho finále. Začíná vzdychat, pohekávat, mrdá na plný kule, tim pádem ta moje kurva zase dělá jak praštěná, najednou ho z ní Ríša vyškubne, začne si ho honit sám. cca 2 minuty se nic neděje a pak to z něj s hlasitým zařváním vylítne. První dávku schytá Simona na ksicht, druhá letí na kozy, třetí na břícho a zbytek jí vyždíme na kundičku. Dělá se snad minutu a dost u toho křičí a vylítá z něj neskutečný množství semena. Já bych tohle množství stříkal nejméně na pětkrát.
To se naší Simonce kurvičce samozřejmě náramně líbí, takže ho začne hladit na koulích a pak vezme do ruky čuráka a pomalu z něj ždímá zbytky semena a usmívá se na něj. Docela mě sere!
Když jsme to potom probírali, přiznala mi, že když jsem šel do baru na ten druhý drink, kouřila mu ho, lízala mu koule, řekla mu, že má dobrý péro, líbali se a on jí sahal na kozičky.
Často o něm potom básnila a svěřila se mi, že když jí píchal zezadu, tak ještě k tomu, jak ho měl velkýho, což hodně cítila, narážel jí těma velkejma koulema na poštěváček, což ještě nezažila a proto měla jeden orgazmus za druhým.
Ríšu jsme potom ještě oslovili na repeté, ale on nereagoval.
Jestli spolu ještě šoustali sami, nevím

Podobné poviedky