Sex v kanceláři

23. 1. 2014 · 12 737 zhliadnutí Adventure

Pokaždé, když za mnou do kanceláře přišla Jitka, se mi zlepšila nálada a rozbušilo srdce. Představa, že za necelou hodinu se na sebe vrhneme a vášnivě pomilujeme, mi vždy vytvořila bouli na kalhotách. Moje Jituška je hodná, fajnová kočka, s krásnou postavou s pěkně ostrými drápky a s labužnickou chutí ve všech druhách sexu.

Takhle jednou jsme měli domluvenou romantickou večeři při svíčkách spojenou s letní večerní procházkou. Jako naschvál se mi prodloužila práce, potřeboval jsem odevzdat studie. Celý den probíhal tak hekticky, že jsem si nevšiml vyprázdněné kanceláře.

Do reality mě dostal až zvonící telefon mého miláčka. „Jejda to už tolik hodin? Omlouvám se, pojď prosím za mnou do kanceláře.“odpověděl jsem jí.

Za pět minut byla v kanceláři, pomohl jsem ji odložit si věci a vybral jsem jí místo k sednutí naproti u kolegy. Uvařil jsem jí Latté a poprosil ji, zda může ještě půlhodiny počkat tu na mě. Pousmála se a pošeptala mi, že už to zařídila a posunula rezervaci až na večer.

Opět jsem se ponořil do práce, tabulky a zase samé tabulku. Téměř jsem byl u konce, když tu slyším takový zvláštní zvuk, tichounké vrčení. Podíval jsem se po kanceláři, ale nic jsem nenašel. Až smyslný pohled Jitušky mi ledacos objasnil. Přišel jsem za ni a začal jsem ji tří prsíčka přes halenku, to už se nevydržela a začala tiše přít. Postavil jsem ji a opřel parapet, trošku jsem ji po odhrnul krátkou sukni abych se lépe dostal k zadečku, přičemž jsem spatřil koncový lem podvazků bez kalhotek. To mě naplno odzbrojilo. Nyní jsem již na nic nečekal a vrhnul jsem se na její kundičku. Co mě překvapilo? No, že byla mokrá kundička ale i sedačka. Snažil jsem se najít příčinu, co tak partnerku pěkně rozparádilo. Ona měla v zadečku strčený anální kolík se šperkem a v pipce vibrovalo malinké vajíčko. Bez váhání jsem ji narval celou pěst a udělal jí. Nepotřebovalo moc. Orgasmus byl tak silný, že jsem to poznal na zaťatých nehtech na zádech. To jsem ani nevydržel ani já a postříkal kundičku spermatem. Padli jsme si do náruče. Po nekonečné chvilce se mi jemně vykroutila s tím, že si musí odskočit a upravit. I já jsem šel se opláchnout a rychle dodělat tabulky. Po chvilce práce se pod stolem ozve divný šramot. Pak jsem ucítil něčí ruce na zipu u kalhot, následně teplou ručku a vlahá ústa. Sklonil jsem se pod stůl a užasle jsem koukal na tvůj smyslný úsměv. Poposedl jsem si vychutnávajíc slastné pohyby rukou po mém přirození. V tom se do kanceláře vrátil kolega, strnul jsem a nevěděl, co dělat. Kolega mi ani nijak nevěnoval pozornost, sedl si do druhé části kanceláře a pracoval na počítači. Moje vzrušení z části opadlo, trošku jsem se poupravil a předstíral práci na počítači. Dole pode mnou bylo také ticho, ale jen do chvíle, kdy mě Jitka zašimrala prstíčkem kolem kouliček a nahrávce. Najednou jako když švihne proutkem, stál v jejich ručkách kamenný tvrdolín. Ona na nic nečekala a dostala na něj znovu chuť. Byl pevný, tvrdý.

Zašeptala: „Chci ho, chci ho, pořádně vykouřit, chci ho do pusy, tak drž nebo tě prozradím! Znělo to docela výhružně. Ani jsem nedutal a jen držel. Pomalinku se nervozita, strach rozplýval a nastupovalo vzrušení, které jsem snad doposud nezažil.

Uchopila ho tichounce toho macka a jazýčkem si olízla špičku žaludu, brázdičku a pomaličku sjížděla ke koření, pak zase stejnou cestou nahoru.

Syčela: „Je tak nádherně heboučký, jemňoučký,“ vytáhla ho z pusy a přejížděla s ním přes její rty. Bylo to nádherné. Překvapilo mě s jakou chutí a jemností si s ním hrála. Čekal jsem něco ostřejšího a měl strach, abych to vydržel, ale mohl jsem si v klidu užívat její něžností. Ještě několikrát olízla špičku žaludu, a pak jej pomaličku zasunula do pusy. Dál a dál, dokud tam nebyl celý. Měla ho celý v krku. Cítil jsem na kořeni kmitající jazýček, a přitom úžasné sání. Za chvíli změnila techniku, penis si podržela u kořene a silně zmáčkla. Pak široce otevřených úst si ho začala vrážet hluboko do krku a zase ven. Brzy jsem tuto techniku pochopil a pomáhal ji v pravidelných intervalech přirážet pohupujícím zadkem. Už jsem k extázi neměl daleko. Jenže jsme nebyli v kanceláři sami. Kolega se najednou zvedl a já věděl, že mám po orgasmu. Zkontroloval, zda má vše u sebe, pomalu mířil ke mně, Rychle jsem se stihl upravit, než dojde ke mně. Pak jsme prohodili spolu pár slov ohledně plánů na víkend a odešel domu.

To spustilo lavinu vzrušení. Partnerka vylezla zpod stolu, opřela mě o stůl, stáhla kalhoty i slipy. Lačně se vrhla po napůl naběhlém kopí. Několikrát pohonila a hned se napíchla ve stoje zezadu. Vůbec mě nenechala přirážet, ani jsem se nezmohl na odpor, sama si určovala rychlost a intenzitu průniků. Pak změnila polohu, posadila mě více na stůl a vyskočila na mě. Nohy si ovinula kolem mého pasu. Ruce mi dala okolo krku a zahrnula mě žhavými polibky. Chvíli jsme vydrželi bez hnutí.

Po několika minutách jsem cítil pomalé pohupování v bocích. Najednou se mi uvolnili ruce, mohl jsem bloudit po zákoutí jejího těla. Lehoulince jsem rukama klouzal od její šíje až ke konci zadečku, jednou, dvakrát, třikrát.

Při laskání jsem zavadil o anální šperk, úplně jsem na něj zapomněl. Dostal jsem nápad si s ním hrát a zvýšit její vzrušení. Začal jsem s ním kroutit, otáčet a pomalu vysouvat ven. Bylo to super. Šperk měl tvar hrušky, krásně napínal její prdelku. Tato moje činnost nemohla zůstat bez odezvy. Poznal jsem to stiskem jejího objetí a stahy kundičky. Pokračoval jsem dále v téhle té hře, snažil se vyjíždět a zajíždět šperkem do dírky. Zprvu jsem měl strach, aby to partnerku nebolelo, proto jsem do ní vnikal milimetr po milimetru, ale byl jsem napomenut. „Šukej mě s ním pořádně, jsi tady pro mě!“ zavrčela. Zvýšil jsem aktivitu, dírka se krásně rozevřela, jak okvětí růže, nekladla vůbec žádný odpor. Ještě dva, tři přírazy. To byla ta poslední kapka pro výstup na vrchol, zakřičela, zaťala nehty do ramenou a vykřikla. Cítil jsem stahy v kundičce, nádherně mně masírovala ptáka. Ve stejný moment se mi partnerka vystříkla šťávu do klína. Byla všude. Na chvíli jsme se zastavili vychutnávající slastnou chvíli.

Další změna polohy byla doprovázena olíznutím neposedným jazýčkem moje kopí. Hezky jsi slízávala svoje sladké šťávičky, plácala s ním o svoje tvářička. Hlesla: „Připrav se na druhé kolo. Posadila mě na křeslo. Její nejoblíbenější poloha, zezadu s drážděním poštěváčku. Začala se napichovat ve standardním tempu. Po každém tvém přírazu se krásně zatřpytil fialový kamínek kolíku. To jsem již nevydržel, chytil tě za boky, v pravidelném rytmu ji šoustal. Křičela jsi: „Šukej mě, dělej, rychle notak, už budu, oooh. Pěkně hluboko. Věděl, že jí to vzrušovalo, dráždilo, protože se narážela na G- bod. Zároveň si u toho honila klitoris. Nezadržitelně stoupala na vrchol. Slastný okamžik přišel z ničeho nic doprovázený mokrým orgasmem. Mě to však nestačilo. Vzal jsem Jitku, položil ji na stůl, nohy dal do tvaru V, jazýčkem lízal obě její dírky. Voněly vzrušením a touhou. Poté jsem si podal gelík na promazání kakaové dírky. Snad ani nebylo potřeba, ale potřeboval jsem chvíli zvolnit, abych předčasně nevystřít. Krásně se poslouchalo, jak vrněla chtíčem. Vzal jsem si utahovák, napoprvé jsem projel lačnou kundu, napodruhé jsem už přitlačil na análek. byl úžasně povolený. Mlask, byl tam celý až po koule. Pár tahů bylo takových volných, ale pak už jsem ji bral jako poslední kurvičku. Od ní jsem slyšel: „Ano ber si mě jako děvku, jsem jen tvoje, no pořádně mě zmrdej, to je ono“.

V pořadí třetí orgasmus byl na světě, opět mokrý. To snad není možný. Prosila mě, abych přestal, ale nedbal jsem toho. Bral jsem ji, co to šlo. Po pár minutách se dostavil orgasmus i u mě. Naplnil jsem ji mocnými stříkanci až po okraj semenem. Nádherně jí to skapávalo na stůl. Zbytky si roztírala kolem dírky. „Tímhle zlatíčko, ale nekončíme“, napomenula mě s úsměvem. Pokračovala: „Takhle mám jít na večeři, rozdělaná a nedodělaná, okamžitě mi to udělej! Napadl mě nápad.

„Ok jen si lehni!“ přikázal jsem. Opět jsem vzal gel, nanesl ho na lesknoucí se pipinu. Prsty jsem opatrně zajížděl na okraj její svatyně. Neopomněl jsem ani na zadeček. Dva prsty do análu a dva do kundy, abych jí mohl pěkně roztahovat. Pipina se krásně podvolovala mým prstům. Postupně jsem přidával tří, čtyři a pět. Kroužil jsem jisti prsty v díře a dalšími dvěma prsty v kakaovce. Neskutečně dráždivé, Partnerčin hlas měnil různé tony, to podle toho jak jsem kroužil prsty v lůně. Pak jsem zatlačil a do kundy vjela celá ruka. Byla pěkně vyplněna, přizpůsobila se mé dlani. Mohl jsem jí dráždit G- bod a součastně i prdelku.

Tohle Jíťu asi nejvíc bere, mít obě plné díry, dráždění géčka. Tomuhle nikdy neodolá. Je to spolehlivá věc na zakončený nádherného sexíku.

Jakmile si kundička zvykla na tak ohromnou věc ve svém nitru, začala se sama na ni nabodávat. Chvíli jsem ji přitom nechal, pomalinku přicházela k vrcholu. Ale chtěl jsem ji ještě trochu potrápit a hlavně zvýšit dráždění. Převzal jsem iniciativu, řídil tempo i hloubku průniku. Přidával jsem na razanci až do maxima. Během krátké chvilky jsem ji přivedl k vrcholu. Byl to ne skutečný orgasmus. Za velkého křiku, se celá rozklepala, z kundy ji najednou začalo vystřikovat několik proudů šťáv. Byl jsem celý od nich. To jsem ještě nikdy neviděl, některé stříkance mohly mít i půl metru. Chtěl jsem se k ní přitulit a nešlo to. Celá se chvěla, třásla jako v agónii. Pořád si opakovala: „Děkuji Ti zlatíčko, něco neuvěřitelného, někdy to zase zopakujeme.

Po vystřízlivění z euforie se Jíťa šla opláchnout. Asi za půl hodiny jsme byli připraveni k odchodu. Samozřejmě jsme už žádnou večeři nestihli a rovnou zamířili domů do vany.

V ní jsme pěkně relaxovali, mazlili se a znovu se udělali. Ani jsme nevěděli, jak jsme se dostali do postele. Ihned jsme usnuli ve společném objetí.

Podobné poviedky