U doktora 4.

23. 2. 2024 · 1 922 zhliadnutí MalejSex

Začátek 4. Časti…


Bylo to zvláštní, jeho chcanky , jeho péro a moje díra . Narval mi ho tam až po koule . Měl docela macka takže ta špička už zabolela ale jeho to vzrušila a začal do mě bušit. Mrdal mě a ty chcanky lehce vždy vyteklý. Ne všechny ale trochu to občas ubryndalo . Mrdal a dorážel na doraz co to šlo . Já připoutaný ke křeslu s dilatatorem v čůráku , šprckou na péru jsem jen držel jak štětka . Nepřestával mrdat . Bušil do mě. Pak ho vytáhl a začali kouřit péro . Kouřil ho přes ten kondom a jazykem jezdil po té močové trubici ve které byl ten dilatátor . Byl to krásný pocit . Začal mi prstit díru a kouřil dál . Péro jsem měl tvrdší a tvrdší . Začalo to bolet jak mi tvrdě stál. On nepřestával . Pak zas popadl svého čuráka a narval mi ho do díry a opět začal mrdat a dorážet co to šlo . Jen jsem sténal nic víc. Vytáhl ho ze mě a oplacal o mojí díru . Popadl moje péro a začal ho v gumě s dilatatorem honit. Netrvalo dlouho a začalo mi v něm cukat .říkám kurva já se udělám počkej a on že ne že je potřeba abych se udělal dokovad mám dilatátor v sobě . Netušil js co se bude dít ale on honil dál . Já fakt už budu , na tohle jen rychle stáhl z mého čuráka kondom a mrskal a lízal mi koule a péro .

Pak to přišlo . Já se udělal pocit kdy začnu cákat znám ale nic ze mě neřeklo ale bylo mi krásně presne tak jako když se vycakam . Honil mi péro dal a najednou ten dilatátor začal pomalu vylejzat . On honil a lízal dál až ten dilatátor sám vypadl z mého žaludu . Hned za ním mi začala téct mrdka . Jak dál honil tak mi péro prostě teklo. Nestříkalo ale jen to vytékalo ven . Mírně to zabolelo ale jen chvilku a já prostě teklo. Všechnu moji mrdku on olizal na mém péru . Dokonale mi vysál žalud , pořádně mi při tom zmáčknul koule a sál mě do poslední kapky co z mého čuráka tekla ven . Když vše dolizal , popadl ty malé kleště a udělal si díru do kondomů co měl na svém péru .

Dvakrát pohonil , ta guma mu seděla furt , a narval ho do mě . Začal zase ukrutně přirážet a najednou jsem ucítil teplo… furt mě sukal a u toho se udělal . Veškerý obsah svoji mrdky mi nastříkal do díry. Cejtil jsem jak mu teče mrdka čurákem , jak mu pulzuje a jak se v mojí díře rozlévá . Domrdal mě a nechal ho uvnitř. “Teď tu budeš sám aby sis odpočinul , až bude správný čas já se vrátím . “ Vytáhl péro , sundal tu šprcku a dál.mi jí do pusy . “Pěkně cucej jako žvejku” poplácal mě po hubě . “ Máš díru plnou mrdky , vyser to ze sebe . “ Začal sem trochu tlačit a vše teklo z mojí díry ven
On to co vyteklo , rozmazal kolem mojí díry , na moje koule i péro . Bylo to ho dost . Celého mě tím omatlal . Já jen seděl a snažil se odpočívat . Poplácal mě po prdeli , žádal péro i koule zpět do latexového obleku, zavřel zip. Sundal si rukavice ,hodil mi je na péro . Když budeš potřebovat chcát, neváhej a pusť to že sebe a odešel .

Zůstal jsem tam připoutaný a vyčerpaný. Pomalu mě začínalo bolet péro respektive močová trubice a díra od jeho pera. Koukal jsem na zeď , měl tam hodiny . Bylo kolem 15:30 . Seděl jsem tam a prozkoumával tu vyšetřovnu. Ta mrdka na mě usychala a vše tam místo savem vonělo mrdkou . Po chvilce sezení ,jak to u nás kluků bývá, se mi začalo chtít chcát . No co říkal ať to pustím takže sem se prostě vychcal. Teklo to rovnou někam na zem pode mě .. při tom chcanie to péro bolelo dost , jak tam byl ten dilatátor a ten gel atd tak to bylo poznat . Cca po podobě a půl přišel a říkal že jen na skok , co si dám k večeři obedna to .. proběhl výběr a zas odešel a já tam připoutaný seděl dal .

Bylo asi 17:10 když přišel s tím že večeře tu je ale nejprve je potřeba ještě podojit moje péro aby měl smetánku do kávy …

Sedl si na židličku , natáhl si rukavice a popadl mi čuráka . Začal ho honit . Když mi stal , vzal nějaké dildo , namazala ho gelem a nacpal mi ho do díry . To dildo umělo hřát a vybrovat . Nebylo velké ani malé taková střední velikost . Pak si vzal další nějakou masturbační věc , plivnul mi na žalud a nasadili mi to na pero. Ta věc taky vybrovala jako by v tom jezdilo nějaké kolečko netuším ale fungovalo to . Zapl na tom větší rychlost a jen se díval jak mě to dělá . Oboje dvoje bylo velice příjemné . Po chvilce říkám že už budu, on mi to sundal. Popadl kelímek, trochui pohonil a já začal zase cákat . No cákat už ne tolik ale mrdka venku byla. Snažil se ji všechnu chytit do kelímku a docela se mu to zadařilo. Moje péro hned zas ochablo asi už bylo unavené . Popadl stříkačku a natáhl do ní gel . Opět mě chytl za žalud a stříkačku zasunul do něj. Gel mi vstříkl všechen do pera. Promnul mi ho a vzal si nějakou hadičku s balonkem . Neznal jsem to ale ukázal mi že se na konci tě hadičky pomocí toho balónků udělá bublina a ta věc pak nejde vytáhnout . Popadl mi péro a zasouval mi do něj tu hadičku až na doraz k balónku. Říkal že jen lehce to zmáčkne ale jestli to bylo lehce to nevím každopádně jak se mi to v Peru nafouklo tak to teda dost bolelo . Odpojil ten balónek a tu hadičku mi nechal v péru. Ještě za ní zatáhl a já opravdu pochopil že to nevypadne . Odpoutal mě a řekl mi ať se zas obléknu do těch latexových trenek a trička , že to stačí .

Vstal jsem a za plentou sem si vzal ty mokré trenky ve kterých jsem měl ty latexové. Vyndal jsem je a ty latexové si oblékl. Přišel jsem k němu a šel s ním se najíst ……



KONEC 4. ČÁSTI ….