Ve společnosti dámou a v posteli děvkou

26. 2. 2024 · 978 zhliadnutí Amicolle

Tak pojď blíž a posaď se sem ke mě, ať na sebe nemusíme křičet.Vybizim tě a ukazuji na volné místo vedle mě u stolu.Přicházíš na naší první hodinu angličtinyJe to zvláštní, znám tě tak dlouho,ale z pozice lektora se na tebe dívám poprvé.
Máš jako vždy dokonale upravené vlasy,hladce oholenou tvář a nádherně voníš pánskou kolínskou.Tvé vypracované tělo mě svádí k hříšným myšlenkám.
Na něco se mě ptáš, ale já tě přez své myšlenky neslyším.Jemně se dotkneš mého ramene a tentokrát už s důrazem v hlase se zeptáš: paní profesorko jste v pořádku?
Jako by mnou v místě tvého dotyku projel blesk.Snažím se nesmyslně ustoupit dozadu,zakopnu o kabelku co mi leží u nohou a nekontrolovatelně padám na zadek.Během pár vteřin už klečíš u mě a zjišťuješ jestli jsem v pořádku.Mě do teď ještě nedošlo co se stalo.Zírám na tebe a ještě stále nevnímám tvůj hlas.Dlani se dotkneš mé tváře a zašeptáš:jsi v pořádku?
Naše oči se setkají a v tu chvíli jako by se čas zastavil.Chvili se na sebe díváme a potom se tvá ústa přiblíží k mým a se slovy:tohle jsem chtěl udělat už dávno, mě polibiš.
Nejprve se naše rty jen jemně dotýkají,jakoby hledali cestu dál.Potom se nenápadně setkají naše jazyky, které jako by chtěli ochutnat všechno okolo sebe a pak už se celá naše touha spojí v jednom bodě líbání. Náš polibek trvá nekonečně dlouho, když si uvědomím co se děje a kde vlastně jsme.
Snažím se tě od sebe odstrčit.Trošku se ode mne odtáhneš a zeptáš se co se děje.Podíváš se mi do očí a já se strašně stydím, nevím co mám v tuhle chvíli udělat abych byla někde pryč daleko od tebe.Snažím se postavit na nohy,ale ještě stále mě neposlouchají a ty sedíš nebezpečně blízko.Utápím se ve vůni tvé kolínské a myšlenky na polibek mi nedovolí se soustředit na nic jiného než na tvé tělo. Znovu se ke mě naklonís a zašeptáš:chci tě, teď a tady.Jemně přejedeš prsty mé rty a pokračuješ dál na můj krk,ramena až k mým prsům.Neustále se mi díváš do očí,jako by se vůbec nic nedělo.
Má prsa okamžitě reagují na tvůj dotyk a bradavky se napínají k prasknutí.Jemně je přejíždíš palci a já začínám vlhnout tam dole,kde je komnata mého chtíče.
Zavírám oči a je mi úplně jedno kde jsem,jen vím že tě strašně moc chci. Opět mě začínáš líbat, nejdříve mé rty,pak má šíje a cestou polibků se přibližuješ na pomoc tvým rukou, které stále ještě hladí má prsa a rozepínají mé šaty. Mé ruce se bez jediného zaváhání přibližují k tvému klínu a pomáhají tvému mužství ven z kalhot.V první chvíli ucítím tvé zaváhání,ale dotyky mých dlaní tě vybízí k tomu aby jsi si vzal vše co ti mé tělo nabízí. Neustále se tě dotýkám dlaněmi a pomaličku cestou letmých polibků se dostávám až do tvého klína.Nejprve jazykem odhaduji délku a sílu tvého klenotu a pak už si tě vkládám do úst a jemně tě saju, líbám a koušu.Netrvá dlouho a cítím že rosteš a silíš, vím že brzy budeš.
Odtáhneš od mých úst svůj klín a přitáhneš si mě blíž k sobě a opět mě vášnivě polibiš.
Instinktivně roztáhnu nohy a zašeptám: pojď a vem si mě, jsem jenom tvoje. Nejprve prsty hledáš to místo hříchu a snažíš se připravit cestu pro tvé mužství.Jsem úplně mokrá a už nechci nic jiného než tě mít v sobě.
Žadonim že tě chci hned,ale ty jen schválně prodlužuješ své dotyky v mé lastuře a s úsměvem si užíváš to jak tě prosím o další dotek.
Cítíš jak se chodba do mé lastury hříchu začíná zužovat a ještě více vlhnout.Vyndáš své ruce a konečně do mě vnikneš svým klientem.
V první chvíli jako by se zastavil čas a vnímáš jen mou touhou rozpálenou vlhkost a pak už dáváš prostor už jen tvému chtíči. Velmi brzy už cítím že přichází okamžik mého vrcholu a já se začínám ztrácet ve vlně tepla,touhy a nekonečné slasti.
Po chvíli ho ze mě vyndáš a vrazíš mi ho bez jediného zaváhání do zadku.Pár prudkých pohybů a naplňuješ můj zadeček až po okraj živou vodou, zatímco já si stále ještě užívám odcházející pocit naší touhy.
Zapínám své šaty,upravuji si vlasy a za tvé pomoci se opět snažím postavit na nohy.
Lehce mě polibiš do vlasů a říkáš: Vidím že hodiny angličtiny budu milovat.