U doktora 8.

26. 2. 2024 · 828 zhliadnutí MalejSex

Začátek 8. Časti…



Udělal pár přírazu a já cejtil mrdku . Měl kondom ale bylo to cejtit jak to z něj litá ven . Močová trubice v jeho čuráku se změnila na kanál z kterého vytékala vařící mrdka a tekla do mě. Vše jsem cítil bylo to nádherný. Vytáhl ho ze mě a slezl . Stoupl si vedle mojí hlavy . Viděl js.jeho tvrdé nateklé péro který mělo tu šprcku na sobě a ten obsah v té gumě mu vyšel za žaludem . Dost velké množství. Sundal si šprcku a opět mi podržel hubu. Strčili tu šprcku do pusy a zas celý obsah do mého krku . Úplně vše a já zase jazykem vylízal vnitřek šprcky co to šlo . Měl jsem jeho mrdku opět v hubě a v krku . Ještě mi strčil do huby jeho péro a párkrát přirazil . Pak ho vytáhl a koule a čuráka si narval zpět do latexu . Zavřel si zip a řekl mi ať si trochu odpočinu . Sundal si rukavice a nechal mě tam na stole a odešel. Já se stále nemohl hnout a stále jsem měl v díře hák zavěšený k řetězu.

Byla to docela doba než se vrátil . Odhadoval jsem že už je taky hodně hodin. Na hodiny jsem nikde neviděl takže jsem netušil kolik vlastně je . Když se vrátil. Měl furt tvrdý péro , krásný to vidět. Natáhl si rukavice a řetěz s hákem uvolnil. Moc příjemný když už vám nic netahá za vnitřek díry … odepl hák a vytáhnul mi to z prdele. Položil to vedle mě a já viděl co jsem to vlastně měl v sobě . Odepl mi popruhy a odpoutal ruce. “Otoč se a lehni si na záda. Ruce podél těla a natáhnutý nohy. “ znovu mě připoutal nohy i ruce popruhama . “ Už si dlouho nechcal, pusť to že sebe. “ Docela jsem o tom přemýšlel že bych si odskočil takže no tak jako proč ne no . Držel mě za péro a já začal chcát . Mého čuráka směřoval kam se mu chtělo . Na mou hruď, nohu ale taky přímo jakoby nad sebe takže mi to teklo po péru a koulích … kompletně sem se jabsam svejma chcankama pochcal. Ležel js tam v tom mokru na tom latexovem lehátku připoutaný .

Vzal si gel a polil mi s tím čuraka , koule i hruď. Rozmazal mi to po těle a začal mi masírovat péro . “Říká ti něco Edging ? “ Říkám že ano že to znám a on jen dobrá takže se nesmíš udělat dokovaď já nebudu chtít jinak bude trest . Kejvl jsem hlavou a jen s si užíval jak mi masíruje péro a koule , jak mi ho honí , prstem mi projížděl půlky . Bylo to po tom všem co se dělo strašně krásný , naprostý relax , odpočinek … dráždil mi žalud , mrskal péro ale začínal být problém protože mrdka začala chtít ven . Gumovou rukavicii jezdil po péru a to začalo tepat . On hned přestal a nechal ho chvilku bejt a pak hned zase začal . Mrskal a když v něm začalo zase cukat tak přestal , třeba mi jen foukal na žalud ale nechal ho bejt a zas pokračoval . Udělal to takhle několikrát . Pak se otočil a vzal si nějakou železnou věc. Nasadili to na koule respektive moje koule tím protáhl . Pochopil jsem co to je . Byla to taková ta drtička kouli ten stahovák , utahovák .. nevím jak se to přesně jmenuje.

Začal kroutit matickama a ty dvě destičky mezi kterými jsem měl koule začali jet k sobě. Čím dál blíže k sobě a najednou mi začaly drtit koule. Zakňučel jsem ale bylo mu to jedno . On stále utahoval a moje koule se stále čím dál více drtily . Když už to bylo dost utáhmuté, pokračoval v oddalování . Znovu mě dlouze pomalu jemně honil a masíroval péro . Kdyži v něm začalo cukat tak ho pustil. Řekl mi že ještě ne a utahnul mi o kus ten utahovák a koule mi drtil víc a víc. Dost to začalo bolet a já kňučel jak idiot. On jen trochu vždy utáhla a pokračoval v mé masturbaci. Dělal mě a já měl čuráka natekleho a tak strašné citlivého že jsem ani netušil že to tolik jde. Jen mi na něj foukl a já se málem udělal . Nechal mi utažené koule . Nabídl mi že mi je může jehlou propíchnout. Do každé koule jednu jehlu ale to jsem raději řekl že ne. Nemám s tím zkušenosti nevím jaké by to bylo. On že mi to jen nabízí a nutit mě k to mu nebude.


Začale znovu honit a řekl mi že až budu chtít tak můžu … netrvalo dlouho a začalo mi péro cukat . On jen lehce maličkém dráždil mojí uzdičku a já najednou začal téct . Žádný extra výstřik ale normálně mi mrdka vytékala z čuráka a tekla mi po péru . Dráždil mě dál maličkém po celém péru a já vytejkal. Naklonil se ke mě a celé péro mi slizal jazykem . Od kořene po žalud všechnu moji mrdku , teplou luxusní co mi vytékala ze žaludu mi olizal a čuráka mi lehce pokouril . Znovu tak strašně krásný pocit co jsem zažíval … něco nepředstavitelného .

“Je dost hodin, tebe čeká lůžko a klid .” Rik mu že jo že by se to hodilo dát si sprchu a zalezt si do peřin . On se začal smát a říká že pán by chtěl sprchu a peřinky… že ať se nebojím sprchu nedostanu a půjdu spát celý upatlany mrdkou , chcankama a gelem ať se nebojím. Odpoutal mi ruce a nohy ale nechal mi na nich jen ty pouta. Vstal jsem a seděl na lůžku. Nevím proč ale klepaly se mi nohy a v břiše mi kručelo ale né hlady . Prostě se to ve mě nějak rovnalo asi.

Popadl mě za ruku a vedl mě zpět do vedlejší místnosti . Přikázal mi ať se sednu na to vyšetřovací křeslo , nohy opět do praku a do držáku . Říkal jsem si jestli to ještě dneska nekončí nebo co bude .. Přistoupil ke mě a připoutal mi opět nohy a ruce. Přisunul si stolek a židličku. Sundal si rukavice a ruce si komplet umyl mýdlem. Usušili se a natáhl si nové rukavice. Sedl si na malou židličku přede mě . Měl moje péro a koule přímo před sebou . Sundal přikrývku z toho stolku co si přisunul a já viděl novou klec na péro ale byla s dilatatorem . Vedle toho měl nějakou hadičku zakončenou nějakými dvěma vývody a pár prázdných stříkaček . Vstal a donesl mi litr vody. Odpoutal mi ruku a říkal ať to vše vypiju a že pak dostanu další . Já začal postupně pít a on si zase sedl. Rozbalil tu hadičku a špičku té hadičky protáhl dírou toho dilatátoru který byl součástí klece. Celou délku tě hadičky tím protáhl , na špičce té klece se to na konci zadrhl . Popadl stříkačku a nabral do ní nějakou kapalinu. Pak vzal druhou a naplnil ji gelem . Tu s tou vodou připojil k té hadice kterou protáhl tím dilatatorem v té kleci. Míšně ji stlačil a já viděl na konci tě hadičky že se udělal balónek . Když to provedl znovu kapalinu odsal tou stříkačkou a stříkačku nechal připojenou k té hadičce. Vzal tu stříkačku s gelem a popadl mi čuráka. Strčil mi tu stříkačku do žaludu a veškerý obsah mi silou vstriknul do pera. Pak stříkačku odložil a péro mi promasírovat aby se mi gel dostal všude v močové trubici. Popadl tu hadičku protaženou tou klecí , tím dilatatorem a začal mi ji spát do péra. ……

KONEC 8. ČÁSTI ….