Podivný experiment (pokračování)

27. 2. 2024 · 1 261 zhliadnutí B1lancer

„Blázníš? To si piš, že se jdu rozloučit s holkama! Je to pěkná hračka. A já si chci hrát!" Sáhla mi na stehno a pohladila péro nalité k prasknutí. „S takovou, tě sama nenechám. Kdyby to byla nějaká vyzobaná slunečnice, jdi si s ní sám, ale tuhle chci taky.“ Vášnivě jsme se políbili. Špitla jen: „Pošli jí ven, ať nás holky nevidí odcházet společně. Já se musím rozloučit a pak půjdeme."
Čekal jsem, až se Míša vrátí z toalety a poprosil jí, zda by na nás mohla počkat před klubem. S jiskrou v oku souhlasila. Bude to asi hravá mrška. Vyzvedl jsem v šatně kabáty a opustili jsme s ženou, ruku v ruce, rozjetou after party. Před klubem na nás čekala usměvavá Míša. Představil jsem jí Alenu, která neváhala, a s podáním ruky ji políbila. Druhou si ji přitáhla, přitiskla na svoje rty a jazýčky se střetly k vzájemnému prozkoumání. Tak takhle nějak to vypadá v nebi? Nemohl jsem uhnout pohledem, ani se hnout z místa. Bylo to neskutečně vzrušující. Musely tušit, že jsem z toho maximálně vzrušený. Zavěsily se, každá z jedné strany a vyrazily jsme k nám domů. Cesta to byla dlouhá, mockrát jsme zastavovali k vzájemnému líbání a hlazení nadržených těl. Míša souhlasila, že ji použijeme, jako hračku, smluvili jsme heslo, pro případ překročení hranice. Jakmile se zabouchly dveře bytu, začaly vzduchem létat svršky i spodky. Třely mě svými ňadry. Mísící se vůně jejich těl zcela omámila moje smysly. Nepopsatelný rauš mnou smýkal v jiných dimenzích. „Nachystej nějaké pití a připrav hernu. Já zatím Michalku vykoupu.“ Vytrhl mě z transu Alenčin příkaz. Rychle míchám tři giny s tonikem, a když procházím kolem koupelny, moje fantazie pracuje na 130%, erekce je na podobné hodnotě. Intimní osvětlení ložnice, připravit erotické pomůcky, upevnit popruhy s pouty a už jen čekat až klapnou dveře koupelny.
Vstoupily se zbytky kapek vody na tělech, která vyzývala k laskání. Bradavky naznačovaly předchozí dění v koupelně.
Společně jsme upoutaly chvějící se hračku na hřiště slasti. Zrychlený tep protahoval vytetovanou lvici na nádherných prsou s bradavkami trčícími vzhůru. Byla krásná, vypadala tak bezmocně. Lesknoucí se oči, husí kůže a zrychlený dech všech zúčastněných, nechával tušit, že si to náležitě užijeme. S prvními doteky dvojího páru rukou se počala Michaela vrtět v poutech. Z úst vypouštěla letmé vzdechy. Zavřela oči a čekala, co bude následovat. Spokojeně předla, když jsme ochutnávali každý kousek napruženého těla. Klečíme každý po jednom boku, líbáme se nad reliéfem hýčkaným našimi doteky. Alena tře svá prsa o její, až se jejich vzrušené bradavky dotýkají a vytvoří dva živoucí stalagnáty. „Chceš nahoru, nebo dolů?" Ptá se mě Alena a pohledem sjede na její pootevřená ústa. „Beru vršek!" Posunu se k jejím ústům, pokládám žalud na její rty a nechávám si olizovat uzdičku. Objímá ho plnými rty a já jí pomalu a hluboko šukám pusu. Alena leží na břiše s hlavou zabořenou do jejího klína. Upřeně sleduje, jak mi mizí celé péro v lačné tlamičce. Ocas nechávám tam, kde je mu dobře a otáčím se k Aleně. Nasávám opojnou vůni, ochutnávám z nejdražších rtů pramen, který vytryskl pod tlakem mé ženy. Naše jazyky kmitají v jemném porostu, začíná kroutit boky, až se zachvěje v přicházejícím orgasmu. Navzájem si lížeme nektar ze rtů. V klacku mi příjemně šimrá „To by bylo moc rychlé, lásko! Vyměníme se?" Chci vidět, jak ti vylíže kundičku. Měníme pozice. Alena usedá nad lačná úst a nechává proniknout nenechavý jazýček do své kundičky. Upřeně pozoruje, jak si počínám v Míšině sevření. Pohupuje pánví dopředu a zase zpět na vypláznutém jazýčku a sama tak určuje, v kterých místech ji má Míša dráždit. Nevynechá ani zadní dírku. Tahá se za bradavky a v nastupujícím transu zapomíná Míše pustit kyslík. Ta kroutí hlavou, s uvolněním sevření Aleny, ji zaplavuje valící se tsunami mokrého orgasmu. Žena sesedá, líbá zmáchanou hračku a uvolňuje pouta na rukou. „Hezky jsi mi to udělala. Promiň, ani jsem ti nedala šanci vyslovit brzdné heslo."
„Nic tak hrozného se nestalo. Já se taky udělala. Jste oba skvělí."
„Lásko, odvaž Míše nožky. A ty si za to, jak si nás nechala pohrát, řekni, co by sis přála!"
„Chci vidět, jak šukáte. A chtěla bych, aby si mě ještě jednou udělala pusou. Byla si tak něžná. Marku neber si to špatně, tvoje žena je v tomhle prostě lepší." Opřela se o pelest, roztáhla nohy, Alena se přisála na její poštěváček a já do ní začal bušit. Zhmotnila se tak nejedna představa mojí onanie. Podivný experiment se tak nad očekávání vydařil. A já, slovy Barneyho Stinsona, jsem "jel poprvé na tříkolce".