Druhá zkušenost s 60 letým pánem.

Gay
4. 3. 2024 · 3 221 zhliadnutí nazdarek1

Celý den jsme si spolu psali o tom, jak by mě chtěl ošukat. Musel jsem mít celý den pás cudnosti, abych se neudělal.
Když jsem k němu přijel a stál před bytovkou, zase jsem byl hodně nervozní, ale díky tomu jak jsem byl nadržený a celý den zamčený jsem mu napsal že jsem u něho.
Otevřel mi a pozval mě dál, odvedl mě rovnou do ložnice a řekl mi at se okamžitě svléknu a dám mu klíče od klícky.
Podal jsem mu klíčky a pomalu se svlékal, byl jsem hodně nervozní, on si sedl na postel a prohlížel si mě.
po svléknutí jsem k němu musel přistoupit a on si mě prohlížel a osahával, já musel jen držet. Osahával mě na prsou, bříšku, stehnech, sahal mi i na dírku a na zamčený penis.
Pak mi řekl at si před něj kleknu a roztáhnu půlky, aby se mohl pořádně podívat. Když jsem to udělal, tak po chvíli ke mě zezadu přistoupil a jeho penis mi nacpal do pusy. Než jsem se stihl vzpamatovat, tak už jsem ho kouřil a cejtil jsem jak se pomalu zvětšuje. Po chvili co jsem ho kouřil, řekl at si lehnu na postel na břicho a dal mi rukou na zadek, to se mi docela líbilo.
Potom jsem se měl otočit na záda a on šel na mě a dali jsme 69, já mu lízal zadek a koule a on se věnoval mojí dírce, střídal prsty a dildo, bylo to hodně náročný až jsem chvílema nemohl ani lízat jeho zadek. Ale bylo to skvělý, po chvilce se nastavil tak, abych zase kouřil jeho penis.
Když mi začal v puse zase růst, vstal a já musel jít před něj na čtyři a roztáhnout si půlky, hned do mě zasunul a začal mě šukat. Hrozně jsem si to užíval. Po chvilce začal vzdychat a já citil, jak se do mě udělal.
Jeho péro v zadečku začalo úplně jinak klouzat, chvilku mě ještě šukal a pak sám vyklouznul.
Lehl si ke mě, sundal mi klícku a vyhonil mě rukou, moje sperma zase bylo úplně všude.
Pak jsme si dali společnou sprchu a rozloučili se.