Zlatý double

4. 3. 2024 · 2 113 zhliadnutí jaro7

V té době jsem byl sám a viděl kolem sebe spoustu šťastných párů. Uvnitř jsem jim záviděl a přál si také najít spřízněnou duši a rozhodl jsem se tak založit profil na seznamce. Netrvalo dlouho a já běhal po jedné schůzce za druhou a hledal tu pravou. Až se objevila ona. Monika. Nádherná dívka v mém věku a já od první chvíle toužil, aby z toho bylo více. Sešli jsme se párkrát venku a oťukávali se, člověk na to rád vzpomíná, ale to nejúžasnější mělo teprve přijít.

Po jedné schůzce mi Monča řekla, zda nechci jít k ní. Bylo už skoro k půlnoci a nám se nechtělo od sebe. Neváhal jsem a těšil se, že nás bude čekat prvni bližší poznávání. Přišli jsme k jejímu baráku a já užasl. " To máš sama tak velký barák?" zeptal jsem se.
" Nene. Bydlí tu mamka. Ona má spodní patro a já to nahoře. Tak pojď nahoru a buď potichu, ať ji nevzbudime".

Jakmile jsme došli do její ložnice, začali jsme se líbat, svlékat a touha byla znát na obouch. Ano. První milování bylo pro oba rychlé a taková opatrná klasika . Chvíli jsme leželi jen vedle sebe, užívali si vzájemnou společnost a dráždili se. Za pár minut jsem byl v ní a nádherně jsme si zašukali. Až jsem ji místy musel krotit, protože jsem věděl, že nekde dole asi spí její matka. Druhé kolo bylo úžasné, energické, měla několik orgasmů za sebou a byla slast cítit jak je mokrá. Když sem se po nějaké době vystříkal a ona byla zničená z mnoha orgasmů, lehli jsme a brzy usnuli.

Já se asi za půl hodiny vzbudil a potřeboval na záchod. To mi bylo trapné. Vůbec jsem to tam neznal a nechtělo se mi chodit po cizím baráku. Po chvíli přemýšlení byla příroda silnější, hodil jsem na sebe boxerky a vydal se hledat wc. Pomalu a potichu jsem došel na chodbu a tam nenašel žádné dveře. Vydal jsem se tedy dolů a modlil se, ať to mám již za sebou. Hurá, dveře. Opatrně jsem otevřel a jak jsem nakoukl dovnitř, oslnilo mě světlo. Když jsem zaostřil, viděl jsem ve vaně krásnou ženu, jak si dělá dobře a na mě kouká také a údivem. Zakoktal jsem omluvu a chtěl vycouvat, ale ženský hlas mě zastavil a zavolal do koupelny.

"Ty jsi byl nahoře u Monči, že? Slyšela jsem jak si užíváte." Stál jsem tam jak solný sloup . Čekala na odpověď a dál si dráždila rukou kundičku. Byla to nádherná blondýna, voda nadnášela její velká prsa a já začal tvrdnout. Řekl jsem něco jakože ano, že se a Monikou scházíme a cítil jsem, jak mám zas tvrdé péro. Pohled na ní nešlo vydržet.To samozřejmě viděla i ona.

"Líbim se ti?" zeptala se. Musel jsem souhlasit. Opravdu byla nádherná. Slyšela jsem Vás a dostala jsem ohromnou chuť si udělat dobře. Pojď ke mě. Vyzvala mě. Přistoupil jsem k ní. Její mokrá ruka začala hladit mé péro a já cítil jak sem nadržený. Pak ho vzala do pusy a začala mě ho kouřit. Byla to slast a ona si u toho stále zasouvala prsty do své kundy. Bylo to šíleně vzrušujíci a já úplně zapomněl, že na hoře spí její dcera, kterou jsem před chvílí šukal.

"Máš krásně tvrdé péro. Chci tě cítit v sobě" řekla mi, když na chvíli přestala kouřit mé péro. Vylezla z vany a já měl výhled na snad nejvice sexy matku, co jsem viděl. Její tělo bylo nádherné a mě už cukalo v péru, jak jsem se na ní těšil. Dovedla mě do její postele a dala mi kondom. Neváhal jsem a narval ho do její úplně mokrý kundy. Chtěl jsem být v ní a tak jsem se jinde nezdržoval. Bylo to neuvěřitelný, šukat tak nádhernou ženskou a já měl kliku, že jsem několikrát stříkal před tím, protože jinak bych byl během okamžiku. Bušil jsem do ní a nechtěl, aby to nikdy skončilo. I ona se několikrát udělala a já brzy cítil, jak na mé koule stříká její šťávička a ona sténá blahem. Mrdal jsem ji pořádně , protože ta situace si o to říkala. Její kundička byla hezky teplá a byla to slast. Otočil jsem ji ze zadu a ještě jednou udělal, než sem se vystříkal já. Byl to nádherný okamžik, ale najednou zas člověk přijde k rozumu. Vyndal jsem ho z ní a sundával si plný kondom, když mi poděkovala, že to vážně potřebovala, že záviděla dceři jak si šuká a ona že dlouho nic neměla. Ještě jsem ji stihl říci, že byla úžasná a ze jsem si ji taky luxusně užil, než jsem popadl své boxerky, hodil je na sebe a utíkal zpět do postele k Monice. Asi se nebude nikdo divit, že jsem měl ohromný problém znova usnout.