Bylo pěkně

11. 3. 2024 · 1 293 zhliadnutí bisexualtran

Po cestě lesem jsme šli do vcelku prudkýho kopce a na pravé straně od nás byl strmej kopec dolů, kde tekl potok. Najednou na protější straně potoka zpoza horizontu vyběhly 2 divoký prasata, za nima srandovně cupitaly 3 malý a nakonec ještě jedno velký.... proběhly asi 30 metrů od nás a já jsem jenom udiveně koukal - nikdy v životě jsem ještě divočáky ve volné přírodě neviděl. Ona se v tu chvíli začala hodně bát a celá se ke mně přitulila. Byla úplně nalepená a trochu se chvěla. Vzrušovalo mě to. Potom, jak přeběhli, jsme zůstali v objetí a dali si pusu. Bylo to krásný a cítil jsem se vedle ní jako pořádnej samec. Takovej ten, co se nebojí a ona se ke mně přitulí jako malá holčička a potřebuje moji ochranu. To moje ego přesně potřebovalo.

Došli jsme k menší cestě, kterou jsme se rozhodli vydat a po chvilce uviděli posed. Hned jsme si řekli, že ho půjdeme prozkoumat. Vylezli jsme nahoru a k našemu překvapení byl otevřenej. Vevnitř byla lavice úplně u stěny posedu a dokonce i tenká deka a maličkej polštář. No, to je jako na zavolanou, říkal jsem si. Nic jsem si od toho ani tak nesliboval a nechtěl jsem tlačit na pilu. V posedu ale byla taková atmosféra, že vše nasvědčovalo tomu, kam to povede a bylo jen otázkou, kam až to nechá Míša zajít. Začali jsme se líbat a osahávat. Mělo to všechno neskutečnej šmrnc a hlavně napětí, který stále bylo cítit ve vzduchu. Sundali jsme si oba mikiny....

V tom mě začal zvonit telefon. Byla to mamka, která mi často nevolá... trefila se zrovna do nejlepšího okamžiku. Vzal jsem to a chviličku jsme se povídali, pak jsem řekl, že jsu zrovna venku s jednou sympatickou slečnou a mamka mě samozřejmě nechtěla dál rušit, jen se zeptala, jestli jsu dobře oblečenej. Míša mamku z telefonu slyšela a tohle jí rozesmálo a zároveň popíchlo k tomu, že si přede mnou začala svůdně svlíkat rifle. Dělalo jí dobře, že se na hovor nemůžu dobře soustředit a že se občas mamky zeptám, cože to vlastně teď říkala :-) Smyslně se u toho hladila a já jsem už po chvíli viděl, jak je jen v kalhotkách, které jsou natažené na jejím krásném, hebkém, štíhlém těle. Neskutečně mě vzrušovala.

Poté jsem hovor ukončil a dál se věnoval Míši. Líbali jsme se a já se dotýkal jejího nádhernýho tělíčka. Chtěl jsem uplatnit to, co jsem se se svou poslední holkou naučil (viz předchozí povídka) a tak jsem se snažil, aby naše hlazení a mazlení mělo erotickej nádech a ucítila kouzlo smyslnosti, na které jsem nedávno přišel. Začal jsem jí hladit pipinku přes kalhotky a po chvíli jí je sundal. Klekl jsem si před ni a ona na lavičce nohy roztáhla. Začal jsem ji pomaličku lízat a pěkně jsem si to užíval. Byla krásně vyholená, úplně čerstvě. Navíc to byla snad první holka, která mě dole doopravdy chutnala. Líbilo se jí to a řekla, že "tohle by si teda nechala líbit". Pomaličku jsme se vysvlíkli celí a ona naznačila, že si mám lehnout na lavičku na záda. Lofas mě stál jako kráva a ona si nade mě podřepla a začala se na něho pomaličku napichovat. Bože, to byla slast. V takhle mlaďoučké pipince jsem ještě nebyl. Byla neskutečně uzounká. Dělala to hezky pomalu a užívala si to. Já jsem se mezitím nemohl nabažit jejího mladýho těla. Neustále jsem ji mnul její kůzláka, sahal jsem jí na boky, na bříško a občas jí pořádně chytl za prdel a přitiskl k sobě. Ta děvka byla to nejlepší, co jsem mohl potkat.
V té době jsem držel takzvanej honící půst, kterej si občas dávám. Jen tak ze srandy jsem si to prostě týden až dva nedělal a užíval si tak někdy stavy totální nadrženosti. A zrovna teď jsem si to neudělal už 15 dnů! Bylo to nejdýl, co jsem kdy vydržel a musel jsem si dávat obrovskej pozor, abych se do ní neudělal. Míša ze mě sesedla a zeptala se, jak to chcu udělat. Ukázala na ruku a potom si dala prst na pusu. Řekl jsem jí, ať mně to udělá pusou. Ještě nikdy mě holka nevykouřila až do konce a hrozně jsem si to přál. Sedl jsem si na lavičku a roztáhl nohy. Ona si klekla přede mě a začala moje péro strkat do pusy. Bylo to něco neskutečnýho. Dělala to na svůj věk dost zkušeně a zapojovala kromě pusy i ruku, kterou ho zároveň honila. Do toho pohled na tu štíhlou kurvičku a dlouhá abstinence orgasmu ve mě způsobovaly, že jsem po chvilce cítil, jak už se blíží výstřik. Orgasmus přicházel a dostavovalo se nádherný chvění a lechtání v celým mým péru, mnohem intenzivnější, než normálně. Ona pořád kouřila. Zrychlovala a nepřestávala si ho strkat pěkně do pusy. Říkal jsem si, kdy ho asi vytáhne, ale ona sála furt dál. U orgasmu jsem málem omdlel. Možná jsem opravdu na chviličku ztratil vědomí a hned potom jsem cítil, jak jí stříkám celou dávku spermatu do její mlaďounké pusinky. Bylo toho hrozně moc a krásně mě u toho pulzoval. Vidět to stříkající, pulzující péro v její puse, to byla prostě slast. Až jsem dostříkal, vytáhla ho z pusy a všechno beze slova spolkla.
Ještě jsme se chvíli mazlili a já si užíval ten krásnej pocit uvolnění po tomhle neskutečným vyvrcholení. Potom jsme se oblíkli a vyrazili směr město. Zabralo nám to všechno dost času a nazpátek jsme šli už potmě lesem. V lese bylo dosti živo a tak to bylo celkem dobrodrůžo. Nakonec jsme se rozloučili a odebrali se do svých domovů.Viděli jsme se ještě jednou, ale tentokrát jsme nenarazili na místo, kde by se podobná věc dala zopakovat. Další psaní s ní už nikam dál nevedlo a navíc její problémy setkání také dost znemožňovaly. Náš románek skončil tak, že se Míša zamilovala do někoho jinýho a já si říkal, že je to vlastně dobře. Holka pro mě to prostě nebyla. Ale co je pozitivnější? Že při vzpomínkách na tento sex a hlavně neskutečnou kuřbu mně stojí péro ještě dnes :-)