Společenské utrpení II. díl

22. 3. 2024 · 1 216 zhliadnutí Ivet93

Co bych dala za talíř svíčkové se šesti knedlíky, pomyslím si, když nám číšník servíruje další talíř jakéhosi jedlého umění. Čeká mě spousta lampasáckých vzpomínek a že jeho kamarád je mnohem sdílnější, veselejší a uvolněnější. Ať žije chlast. A taky je dostatečně hlasitý, takže se nemusím vymlouvat na svojí dočasnou hluchotu. Musím se hlídat a nekoukat na něj s takovým zájmem. Pan K mě hlídá a zesílením vibrací vajíčka mi dává jasně najevo, že je nespokojen s mými projevy náklonnosti vůči naši společnosti. Takový sympaťák ten starý pardál, ale ta jeho přítelkyně. Je celá taková umělá a falešná. Tady má někdo asi zálibu v estetické medicíně a plastikách. Ale proti gustu soudruha žádný dišputát. Stojí mě to hodně úsilí se soustředit a projevovat zájem o její drobnou podnikatelskou činnost. Tohle divadlo dám K ještě vyžrat. To je za trest. To nezpříjemní ani vibrační vajíčko, které jede jak o život. A já se bála, že po mně budou všude zůstávat mokré loužičky.

Když už si myslím, že bude konec, protože se všechno snědlo a vína vypili víc než dost, tak ten můj pitomec dostane nápad pokračovat do nějakého klubu. Oči mi lezou pomalu z důlku a prosím všechny svatý ať si to naše společnost rozmyslí. Ne, příště zkusím severské bohy. Tohle nezabralo.

„Najdi si staršího pracovně vytíženého disciplinovaného chlapa, budeš mít klid od takových hurá akcí,“ připomíná mi mé já. Ha ha, vtip století. Úplně mi to křičí v hlavě zatímco sleduju ty dva staré pitomce řádit na parketu s nějakými mladými buchtami. Ty vole, sáhni jí ještě jednou na prdel a zapíchnu ti tu jehlici ne do koulí, ale do ruky. Po mě zas leze ta bloncka. Kňučí mi jak je se sebou nespokojená a jak jí ten její zanedbává. Vítej v klubu. Akorát, že mě to nevadí a umím toho patřičně zneužívat. Čím víc chlastu, tím je nesnesitelnější.

Kopnu do sebe zbytek svého koktejlu a jdu si pro toho svého lovce zářezů než něco ošuká rovnou na parketě. Zkusím to nejdřív elegantně, že Táňa je mírně řečeno společensky unavená a měli bychom se tedy všichni vzdálit domů. Přejede mi po vnitřní straně stehna a vklouzne do kalhotek, s tím copak dělá můj vibrující miláček? Samozřejmě, že nic když ho asi omylem vypl a dlouho neuvedl do provozu. Takže je to asi tak příjemné jako mít v sobě tampón. Tvrdě ho po ruce lisknu a odtáhnu ho bokem ať si to nechá na doma. Chci domů a to hned. Náš společník mezi nás vlítne jak uragán. Pryč je ta chvíle odměřenosti a slušného vychování. Regulérně mě bere za boky a tiskne k sobě ať jdu tančit a povědět mu nějaká žhavá tajemství. Pan K je sice opilý a svolnější k ještě větší dekadenci než obvykle, ale sakra rychle si všimne mé strnulosti a jeho rukou. Má pár vteřin na to řešit situaci, než to udělám já s tou jehlicí, kterou mi věnoval. Přitáhne mne tedy k sobě a ukáže na madam bloncku, která se regulérně válí na pohovce s nějakými děvčaty a ruku má na nepatřičných místech jednoho z děvčat. Je čas se rozloučit.

Taxi je vysvobození. Je mi blbě, ale K je a bude na tom ještě hůř. Víno a whisky si určitě nesednou, možná ještě víc než moje mojito s antibiotiky. Domů už ho táhnu div se mi nepodlamují nohy. Na tvrdo si sundám ty pitomé podpatkové kozačky a jdu bosky po ledové dlažbě. Mám nutkání zalarmovat jeho kolegy ať mi s ním pomůžou. Ale nakonec v sobě najdu dost síly, pár dloubnutí do žeber, proplesknutí a možná mě nestrhne k zemi. Tady bude zítra někdo opět řešit kamerové záznamy. Moje chlastové opojení je po tom zápase lehké a těžké váhy pryč. Uložím ho rovnou do postele.

Chabě se mě pokouší svlékat zatímco já bojuju s knoflíčky a manžetami jeho košile. „Teď tě ojedu jako nikdy, jo?“ sdělí mi svůj záměr a já se musím smát, protože má fakt dost a sex je to poslední, co zvládne. Pohrozím mu, ať počká zítra, že mu to ještě spočítám ten dnešek. „Víš, že tě mám rád, že jo?“ vydechne tiše. „Ano a chceš si mě vzít, odstěhovat se se mnou a mít kupu dětí. Hele a teď tu o Karkulce,“ zlehčím to. Jen kdyby to říkal i střízlivej. „Pro tohle tělo bych snad i vraždil. Slib mi, že s ním nebudeš šukat. Musel bych ho minimálně vykastrovat kdyby na tebe sáhl,“ žárlí naprosto roztomile. Připomenu mu, že bych si s ním poradila i sama. Z vlasů vytáhnu jehlici a jemně ho s ní píchnu do krku než jí odložím na stolek.

„Škoda že si nic nebudeš ráno pamatovat,“ postesknu si. Sáhnu do stolku pro lubrikant, kondom a vytáhnu konečně toho vypnutého vibračního hajzla. Rukou chvilku zpracovávám toho polomrtvého úda a pak i ústy, aby se vzpamatoval. Vida, alkohol pana náčelníka evidentně uklidnil. Kondom, trocha gelu a hezky si na něj nasednu. Teda, to není ten klacek, co znám. Budíček, pane K. Teď se bude bavit madam. Během dosedání si svléknu a odhodím konečně ty otravné šaty. K se zmůže ještě aby mě střídavě chytal za kozy a za boky, ale dlouho nevydrží. To je snad poprvé, co mu ta erekce fakt chcípne a on u toho usne. Takže zatímco vedle chrápe, tak já si to tiše dokončuji vibrátorem až do maximální spokojenosti.