Poprvé svázaná

18. 3. 2024 · 2 925 zhliadnutí Sweetdevilkin

V mládí jsem vyrůstala převážně mezi samými kluky. U sousedů dva sígři a víkendy jsem často trávila u babičky a dědy, kde přes plot byl velmi sympatický starší soused. Navíc k němu často jezdili i dva bratránci. S chlapci jsem se zapojovala do takových těch běžných aktivit jako hry na vojáky, později i na doktory, lezení po stromech, měli jsme bunkr a zbraně. Chodila jsem ve vojenském oblečení a možná i proto, mám možná doposud slabost pro uniformy :)

Ačkoliv je to už více jak dvacet let, občas si na tuto krásnou vzpomínku ráda zavzpomínám. Mě bylo kolem 8 let a v tu dobu jsem měla dlouhé hnědé vlasy po zadek, jemné dětské rysy v obličeji a přes letní měsíce mi vždycky vyskákali na nose jemné pihy. Soused a jeho bratránci byli o 3-4 roky starší než já a už s nimi třískala puberta.

Prázdniny byly v plném proudu a já trávila velkou část léta opět u babičky na vesnici. Blbnuli jsme na zahradě v bunkru, když kluky napadlo, že se rozdělíme na dva tábory a to zloděje a policisty. Já chtěla být strašně ve skupině zlodějů a tak bylo rozdělení dvou policistů a tří zlodějíčků. Na začátek hry si vzpomínám jen velmi matně, ale zato je část, kterou si vybavuji velmi živě. Běžím po zahradě a kamarád, který se mě už od malička líbil, mě je v patách a nejednou na mě skočil a povalil na zem. Měl na pásku připnutá pouta, a jak mě zalehl, tak mi dal ruce za záda a najednou jsem na svém zápěstí ucítila ten chlad tenké oceli. Výrazným hlasem mi sdělil, ať ležím a ani se nehnu. Sice jsem působila jako jemné děvče, ale nikdy jsem se nevzdávala. Nechala jsem ho odběhnout, a jak zmizel za roh, tak jsem vstala a běžela se schovat. Doběhla jsem do velkého vojenského stanu co jsme měli za barákem a schovala se pod stůl. Zrovna jsem se snažila vyklouznout tou malou ručkou z pout, když v tom do stanu vtrhli kluci. Prolezla jsem bočnicí pod plachtou, ale přitom si mě všimli a už jsem byla v pasti. Jeden mě držel za boky a druhý chodil zleva doprava a nahlas přemýšlel: „Tak co s tou holkou uděláme, když neposlouchá a už jednou nám utekla? Můžeme ji zavřít do sklepa, nebo ji svážeme a případně se nad ní slitujeme a za oplátku nám pomůže najít komplice. Tak holčičko, můžeš se rozmyslet, ale rychle!“ znělo z jeho úst a já měla hned jasno. „V žádném případě nepodrazím kamarády, na to zapomeňte. Víte moc dobře, že do sklepa nikdy nechodím, jsou tam přece pavouci.“ V tom se oba na sebe podívali a dodali: „Tak zbývá poslední varianta, přivážeme tě ke sloupu.“ Jeden mě vzal za rameno a vedl mě k ocelové konstrukci na věšení prádla, která byla pevně zabetonovaná v zemi. Druhý se vrátil do stanu odkud vzal provaz a pak přišel k nám. Ruce jsem měla stále v poutech. Postavili mě zády ke sloupku, ruce mi silou zvedli nahoru nad hlavu a začali pomalu od vrchu přivazovat provazem okolo mého tělo z vrchní části přes prsa až to ukončili pořádnou smyčkou okolo nohou. Stoupli si opodál, podívali se na mé svázané a nehybné tělo a jen dodali: „Tak teď už nám neuteče!“ a se smíchem odcházeli hledat druhého lupiče.

Já stála u tyče, nehybná a na kůži jsem cítila jak mě svírá ten drsný povrch starého provazu, který na určitých částech těla byl dost nepříjemný a lehce škrábal. Snažila jsem se různě vykroutit, abych uvolnila alespoň trochu to napětí, ale marně. Provaz se mi otíral o holé části těla a já byla úplně bezmocná. Poté, co policisté odvedli svou práci a chytili i mého komplice, byla hra u konce. Soused ke mně přišel a jen tiše řekl „zvítězili jsme, za to si zasloužím odměnu“ a dal mi polibek na rty a lehce se začervenal. Po té mě začal uvolňovat ze spárů provazu a jeho jemné doteky po mém těle způsobovaly lehkou vibraci a chvění po celém těle.

Popravě, ačkoliv v tomto mladistvém věku jsem si to neuvědomovala, možná i toto byl určitý počátek v mé pozdější zálibě být svázaná, znehybněná a možná i pootevřel mou určitou submisivní stránku. Těžko říct, jestli i takovéto maličkosti ovlivňují do budoucna naši mysl a osobnost, ale vždy, když si na to tuto situaci vzpomenu, je to velmi příjemný uspokojivý pocit a ráda bych se občas vrátila do těchto krásných let…..

Nick
Región
SwithYou SwithYou
Czech Republic
destare destare
Czech Republic Pardubický kraj
Pisatel07 Pisatel07
Slovakia Bratislavský kraj
La-bas La-bas
Czech Republic Středočeský kraj
Sincere Sincere
Czech Republic Pardubický kraj
Pain_pleasure Pain_pleasure
Slovakia Nitriansky kraj
Karl_von_Bahnhof Karl_von_Bahnhof
Czech Republic
goalie goalie
Czech Republic Královéhradecký kraj
Fedrunk Fedrunk
Czech Republic Hlavní město Praha
Antonio72 Antonio72
Czech Republic Hlavní město Praha
Donna43 Donna43
Slovakia Bratislavský kraj
PAVOL-I PAVOL-I
Czech Republic Plzeňský kraj
Medved075 Medved075
Czech Republic Jihomoravský kraj
Luskacik10 Luskacik10
Slovakia Bratislavský kraj
JaToms JaToms
Czech Republic Královéhradecký kraj
Tibi193 Tibi193
Slovakia Bratislavský kraj
stistko2 stistko2
Czech Republic Jihočeský kraj
NenasytnaRajda NenasytnaRajda
Czech Republic Olomoucký kraj
Beherith Beherith
Czech Republic Jihomoravský kraj
1974marty 1974marty
Czech Republic Moravskoslezský kraj
koh-i-noor koh-i-noor
Czech Republic Plzeňský kraj
Sean73 Sean73
Czech Republic Jihomoravský kraj
l.a l.a
Czech Republic Jihomoravský kraj
Bohumil_Nahrabal Bohumil_Nahrabal
Czech Republic Královéhradecký kraj
milaneknet milaneknet
Czech Republic Plzeňský kraj
DomSub23 DomSub23
Czech Republic
Pan18 Pan18
Slovakia Trenčiansky kraj
drfist drfist
Czech Republic
aznoh54321 aznoh54321
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Gaunt87 Gaunt87
Czech Republic Ústecký kraj
webx789 webx789
Czech Republic