(Ne)normální večer pro něj

18. 3. 2024 · 1 345 zhliadnutí Ivet93

Ještě dobu si před zrcadlem upravuji poprsí, aby v té košilce sedělo jak má. Probůh ty běžné obchody vůbec nepředpokládají, že mohou mít ženy i větší dekolt. Ale rozčilovat se s tím nebudu. Pan K to stejně neocení. S potěšením se podívám na odložený vibrátor, který ve vaně nezahálel. Pryč je už ta po orgasmová chvíle, kdy se mi nic nechtělo. Hezky ho uklidím do hříšného šuplíku a vytáhnu si z něj jinou hračku a sice vibrační kroužek v mé oblíbené černé barvě. Potěšení pro oba. Jen zběžná kontrola zda funguje. Položím jej na noční stolek a jdu se podívat po tom svém lovci. Jo, dnešní večer bude jen a jen můj. Určitě ocení mojí iniciativu.

Tiše zaťukám na dveře pracovny a počkám než mě vyzve ke vstupu. Venku už je tma, tak místnost osvětlují jen lampičky. Ani jeden z nás nemáme rádi křiklavé výrazné osvětlení. Na stole má vytažené zbraně. Skoro všechno je to rozložené. Zachraň se kdo můžeš. Nejistě se na něj podívám, ale vyzve mne ať jdu k němu. Líně se opře pohodlně do svého křesla a natáhne ke mně svojí ruku když si sundá rukavičky, abych já mohla vložit dlaň do té jeho. Prudce mě stáhne k sobě do klína. „To je dost, že se Šípková Růženka taky někdy probere a vyleze z komnaty,“ prohodí s ironií v hlase a s hvízdnutím si rejpne ještě na účet mé košilky, že mi asi došla pyžama. Tolik k jeho smyslu pro sexy prádlo. Nasaje zhluboka vůni parfému z mého krku než jej políbí. Prsty přejíždí po krajích mého výstřihu než pošimrá mé bradavky a pak sklouzne rukou mezi má stehna pošimrat klitoris. Jen zběžné ujištění prstíkem zda se dole nenachází Sahara.

„Jdu v nevhod,“ zašeptám a pokývnu ke stolu. Nesouhlasně zamručí. „Můžeš si zkusit rozborku a sborku než se na tebe vrhnu a ošukám tě tady na tom stole,“ sdělí mi velkoryse. "Ženy, koně a flinta se přeci nepůjčují, pane K," snažím se chabě vymluvit na ten nápad mučit mě zase sborkou a rozborkou některé z jeho zbraní. "Tak o tom budeme filozofovat jindy, veverko. Teď mám chuť rozebrat na tisíc kousků tebe," zašeptá mi do ucha a přejede mi špičkou jazyka po boltci než nasaje můj lalůček. „Tady? Teď?“ zamrkám udiveně a pomalu se zvednu. Odsune tu hromadu nesmyslů stranou. Jsem zvědavá jak to pak správně poskládá. Poskládá, desítky let praxe. Zkusím ho nalákat ještě do ložnice, ale pan K už neslyší. Namáčkne mě na okraj stolu, takže mi nezbývá nic jiného než si sednout. Čekala bych frontální útok na můj klín, ale místo toho si sedne do křesla a donutí mě oddálit kolena ještě víc od sebe. Prsty mi přejíždí přes hladce oholené nohy a kochá se tím výhledem než se rozhodne zapojit ústa k polaskání mých lýtek a stehen. Umírám touhou po jeho jazyku v mém klíně, cítím jeho dech na své kundičce, ale nedopřeje mi to. Jsem z něj šílená vzrušením. Místo toho stáhne kalhoty, boxerky, zaloví v šuplíku pro našeho gumového přítele a dá mému hladovému klínu něco lepšího. Prohýbám se ve snaze mu co nejvíc vyjít vstříc, nohami ho pevně objímám. Stůl vrže, zbraně se natřásají a do toho naše vzdechy. „Bože, neznám lepší pohled. Měla bys mě vyrušovat častěji při práci,“ zaskuhrá než se konečně udělá. Plný kondom letí do koše a on se sveze zpět do křesla, zatímco já oddychuju na okraji stolu.

Pod jeho dohledem čistím hadříky a štětečky co je potřeba, zatímco on dělá sborky a ještě mě u toho komanduje. „Tohle je fakt sexy. Proč to nemůžeme dělat častěji?“ ptá se zcela vážně a já na něj čumím jak na vola. Ošukaná v černé košilce v rukavičkách se štětcem šťourám v útrobách jakési pušky, načichaná vším tím mazáním do zbraní a fakt se modlím, abych to nemusela skládat dohromady. "Ta košilka je rajcovní takhle na doma . Ale obléknout tě celou do kůže...těsný křivák, z kterého by ti lezly prsa. V rukou tahle puška...hotová Lara Croft a já bych tě musel ošukat rovnou na střelnici a pak tě asi požádat o ruku," fantazíruje s opět odkrveným mozkem. Hádám správně, že někdo, tedy já, se o ten přetlak v rozkroku bude muset ještě postarat svojí pusinkou. Veverka dostane svůj žalud a koťátko smetánku, aby se mohlo pokračovat. V deset večer bych fakt dělala raději tisíc jiných věcí, ale jsem ráda, že vím jak se vyhnout žádosti o ruku. Nicméně do půlnoci ten stůl bude prázdný, uklizený a všechny jeho lásky uložené a zabezpečené, připravené potěšit svého pana K až si vzpomene. A já se chystám odklidit do postele a spát.

Skoro se mi to daří než se ten drak vplíží do ložnice a všimne si vibračního kroužku. Vztekle vrčím ať mě nechá spát když se mi krade pod peřinu. Mám to marný. Přestávám klást odpor a pustím ho k sobě. Možná nebudu muset nic dělat a postačí se mu jen nastavit. Nevím proč lžičky neděláme častěji. Teda vím. Pán potřebuje dělat alfa samce a tohle je pro něj moc velká romanťárna a nuda. Dnes mi to ale odpustí. Vibrace našeho malého černého společníka mě přeci jenom probudí k životu. Pan K ho pootočí, tak aby s přirážením potěšil i můj klitoris. Ačkoliv si nemyslím, že ze mě ještě vydojí nějaký orgasmus, když už jsem na prahu říše snů. K něčemu tenhle malý zázrak přeci jenom je. Pana K to tak stimuluje, že je hotový raz dva. A já se škodolibým úsměvem na tváři můžu opustit bdělý svět.