Zneužit Učitelkou 2.část

18. 3. 2024 · 4 229 zhliadnutí Cpt_Karotka

Zneužitý učitelkou 2.část

Ve čtvrtek odpoledne jsem se opět stavil za paní Přikrylovou. Tentokrát i trochu natěšený. Pořád nervózní, ale natěšený. Už vím, co mě bude čekat. Vstoupil jsem do baráku a vystoupal až k ní. Opět mě čekala až v bytě, ve své pracovně. Vstoupil jsem do ní a už mi trochu stál. Zalíbilo se mi to mnohem rychleji, než jsem čekal. Hned po vstupu do pracovny jsem spatřil naprosto stejnou scénu, jako prvně. Seděla na kancelářském křesle, noha přes nohu. Stále svůj přísný vzhled. Stoupnul jsem si poslušně před ní. „Ahoj, svůj trest již znáš“ „Ano, přikývnul jsem“ a začal jsem si rozepínat kalhoty

„Ty jsi najednou nějaký hrr do toho! Jenže zapomínáš, že tu nejsi za odměnu, ale za trest. Naším cílem je naučit tě pravidlům. Zlepšit tvé chování. A to lze jen pomocí pravidel a jejich dodržování, že?“

Přikývnul jsem, aniž bych tušil, co to znamená,. „Nějaká pravidla znáš z minula. Když mě potřísníš, musíš mě očistit. Tady máš na to 3 kapesníky, žádnou jinou věc nesmíš použít“ a ukázala vedle sebe. „Rozumíš?“, zeptala se.

„Ano, naprosto“ a byl jsem překvapen, jak jednoduché pravidla to jsou. Vlastně stejná, jako minule.

„Tak do toho“, vyzvala mě. Celá scéna se opakovala z našeho prvního setkání. Netrvalo dlouho a už jsem ho měl tvrdého v ruce a neomylně jsem ji mířil na nohy i tělo. Sám jsem byl překvapen, jak moc mě to vzrušuje. Ona na sobě pořád nedávala nic znát, pořád bez emocí, ale i já už v ní i přes to viděl mnohem více ženu, než poprvé. Teď už jsem si ji zcela úmyslně prohlížel u mé masturbace. Koukal jsem ji na její hezké nohy, které dnes měla bez silonek. Měla tak odhalenou její bílou pleť i chodidla, která byla viditelně udržovaná. Sukni měla o něco kratší, než minule.

„Na co čekáš, stříkej“, prakticky mi přikázala.

Mělo to neuvěřitelný účinek a snad 3 sekundy po té jsem ji opět zkropil obrovskou dávkou semene. První dva gejzíry ji dopadli opět na halenku, dalších několik na nohy. Tentokrát jsem už věděl, co se sluší a než jsem se začal oblékat, kleknul jsem si a vzal jsem první kapesník. Opět si složila nohy a jednu si položila na mé stehno. Tentokrát jsem na něm cítil její nohu bez silonek, přímo kůže na kůži a nutno říci, že mi to nebylo nepříjemné. Kapesníkem jsem stíral sperma z jejich noh a nenápadně jsem se ji opět snažil podívat na kalhotky. Neúspěšně. Po té vyměnila nohy a položila si na mě druhou. Začal jsem poslušně otírat její nohu, zatímco jsem cítil její chodidlo na stehně. Její nohy teď byly přeci jen trochu volnější. Nahlédl jsem na její kalhotky. Žádné neměla!
„Nějak zapomínáš s otíráním“, připomněla mi. Pokračoval jsem a vzal jsem do ruky třetí kapesník. V té době měl internet málokdo a jediné, co jsem kdy viděl byla nahá žena v nějakém časopise. S chlupatou vagínou, která se mi příliš nelíbila. Teď jsem se nemohl odtrhnout od kundičky mé učitelky. Měla ji oholenou, nahoře ponechaný nějakou kroužek. Ani nevím, jestli se mi to vlastně tak líbilo. Můj první pohled na ženské přirození. Ale pravda byla, že jsem ho měl opět jako kámen. Očistil jsem semeno i z druhé nohy a zůstal jsem klečet s erekcí.

„Copak? Stalo se něco? Nějak tě to vykolejilo“, usmívala se. „sis od toho přetlaku moc nepomohl vidím. Potřebuješ to ještě jednou?“, zeptala se s jakýmsi drobným úsměvem.
„Ano, potřebuju“, rozhodl jsem se nelhat, asi by to nebylo nic platné.
„já ti nebráním. Můžeš. Nechci, abys musel za školu. Dnes máme jen dvě pravidla přece. Můžeš mi je zopakovat?“
„Musím vás očistit a použít kapesníky“, odpověděl jsem.
„Skoro. Měl jsi 3 kapesníky. Ty jsi už použil“.

Stál jsem mlčky s erekcí a nevěděl, co s tím. „to jsem vidím moc nedomyslela, že? Myslela jsem, že to bude stačit. A jinou věc použít nesmíš. Snad jen…“

„snad jen co?“, zeptal jsem se okamžitě. Pořád jsem měl v hlavě její kundičku i to, jak měla položené na mně nohy a klidně bych bez myšlení použil třeba vlastní tričko. Hrozně jsem to potřeboval ještě jednou.

„no, jinou věc použít nemůžeš, ale ty nejsi věc. Mohl bys to slízat“

Zamrkal jsem. Naprosto nechutný. To je hnus. Moje první myšlenky se vedly tímto směrem.

„samozřejmě chápu, že nebudeš chtít, v pohodě. Tak se obleč a odejdi“

Kdybych nebyl tak vzrušen, určitě bych i odešel. Místo toho jsem k mému překvapení ho vzal do ruky a začal jsem si ho honit. Opřela se do křesla a dívala se. Opět si dala nohu přes nohu a tu vrchní nasměřovala přímo pode mě.

„vidím, že se nenecháš lehko odradit. Už ses někdy ochutnal? Ochutnal si svoje semeno?“, tázala se s drobným úsměvem.

„ne, nikdy. Je to nechutný“.

„to se uvidí“, zasmála se.

„dneska si viděl poprvé ženský klín?“ pokračovala v otázkách. „ano, poprvé“

„hmm, tak až mě budeš očišťovat, ukážu ti ji více, ať se něčemu přiučíš“, přislíbila.

V tu chvíli to na mě zase zaúčinkovalo jako nic před tím a začal jsem stříkat snad ještě víc, než napoprvé. První výstřik ji šel až na krk a rovnou sklouznul pod halenku. Další ji dopadali na nohy. Stehna, chodidla, stékalo ji to po lýtkách, po holeních.

Začala se smát „vy mladíci jste neuvěřitelní, pořád tolik semene. No, víš, co s ním dělat“ a natáhla nohu blíže ke mně. Nechtělo se mi ani trochu, věděl jsem ale, že nemám na výběr. Opadlo ze mě vzrušení a chvíli jsem se musel vyloženě nutit. Nakonec jsem vzal její nohu do ruky a z nártu slízl první trochu semene. Nechutnalo mi to ani trochu. Bylo mi 16 let, bylo to stěží pár minut, co jsem poprvé v životě viděl ženské přirození. Sex jsem neměl nikdy. A už jsem slízával sperma z nohou 40ti leté ženy. Dnes mě jen vzpomínka vzruší na maximum, ale tehdy jsem začal spíše s odporem. Snažil jsem se moc nemyslet na chuť a díval se jí do klína. V tom mi pomáhala. Dala nohy od sebe a dovolila mi se koukat. Uvědomoval jsem si, že když se probojuju až ke stehnům, budu se moci poprvé podívat i více z blízka. A tak jsem poslušně slízával a litoval toho, že stříkám tak moc. Po chvilce jsem ji očistil nárty a šel na lýtka a holeni a začal jsem si uvědomovat, že mi ta chuť už ani nevadí. Nechutná mi to, ale ztrácím ten odpor. Po chvilce jsem ji olízával stehna a koukal na její kundičku s vyloženým nadšením. Když jsem začal s druhou nohou, usmála se se slovy „vidím, že to až tak nechutný asi nebude“ a nadále mi ukazovala klín. Po chvíli jsem slízal zbytky semene i z druhé nohy. Rozepla si halenku a ukázala mi její menší prsa v podprsence. „tady ti něco steklo ještě“. Olízl jsem ji sperma s prsu a myslel jsem, že mi opět praskne.

„bohužel už musíš jít“, prohlásila rezolutně. „Vidím, že příště to bude chtít více času, když 2x je pořád málo. To je milé. Tak co příští středu?“

Takto to šlo týden za týdnem. Zvonek, příchod do pootevřených dveří a tam ona na křesle. 2-3 výstřiky na ní, očištění jejich nohou a domů. Možná dva měsíce v kuse, každý týden. Nic víc. Až do našeho setkání na moje narozeniny…