Ztracená 4

18. 3. 2024 · 1 140 zhliadnutí CutieGabi

Miloval, když se tahle kunda uměla pořádně chvět. Miloval, když ji ta její díra teče jenom z toho, že se tak silně stará o ty její vemena. Co taky s takovou kozatou děvkou? Samozřejmě že se musí pořádně za ty kozy vytahat, když se jí to tak líbí. Tentokrát ale velmi vyčkával, až to ta kunda začne dělat sama. Chtěl ji vidět. Chtěl vidět, jak si ta děvka pořádně pohraje! Proč by měl všechno dělat on??? Byla teď jenom jeho osobní díra na jenom jeho čuraka. Navíc moc dobře věděla, co se stane, když neposlechne.

"Prosím.... Moje kundička .. " Vydechla Yasha, když držela svoje kozy a nevypadalo to, že by chtěla cokoliv dělat. Alexander se prvně zamracil, ale potom se musel začít smát. "Kundička!!??? Pořádná kunda to je!! Vždyť se na ní podívej. Ta mého čůráka hrozně moc chce. Když nechceš být poslušná, tak si vezmu tvou kundu!!!!" Usklibl se a chtěl se od ní odtáhnout.

V ten moment sebou Yasha zděšeně trhla a položila si ruce na své bradavky, které si začala mnout. Její kunda v sobě nikdy žádného ptáka neměla a tohle by ji určitě zabilo!! Rozhodně bylo bezpečnější si hrát s těma kozama. "Ne prosím... Já už... Já budu hodná!!! Podívejte pane... Moc se omlouvám.." Vydechla když si snažila natáhnout bradavky co nejvíc to šlo. Mezitím co jí její pán pleskal svým ptákem přes kozy..

"Dobře. Dobře ty jedna kundo. Pro teď ti to odpouštím. Ale je to naposledy!!!! Příště už ti tu kundu rozmrdám tak, že už na to do smrti nezapomeneš!!!" Zasmál se pobaveně ale potom ji chytl pevně za ten její poštěvák, který masíroval. "Jsem zvědavý kolikrát se dneska uděláš. Tipuju tak desetkrát. Ten poštěvák je dokonalý." Vydechl slastně a strčil víc čůráka mezi její kozy. "Tak dělej. Dělej. Chci už taky stříkat!!!!" Zavrčel zatím co jí mnul silně poštěvák.

Yasha se kroutila jako devka. Ano. Doslova jako děvka. Její poštěvák byl stále tak citlivý a když ji tak moc dráždil, tak se svou pičou nedobrovolně třela o jeho ruku. Jeho ruka byla tak krásně božsky mokrá od její skvělé kundy. Kousala se do rtu když si štípala do bradavek a přitom honila svýma kozama toho velkého čůraka. "Ahhh... Prosím... Já už... Potřebuju si odpočinout." Vydechl a těžce a její kunda tak velmi cukala.

Alexandre jí v tento moment vůbec neposlouchal. Už se chtěl totiž taky hrozně moc udělat. Natlačil tu kundu více zpátky na sedačku a pevně tentokrát oběma rukama chytl její kozy. Pořádně mezi ně začal bušit a hlasitě přitom vzdychal. "Ah bože!!!! Konečně ty jedná kundo... Jo.. jo ještě chvíli... Pojď dělej." Usklibl se a silně mačkal její kozy, když ji tak luxusně šukal mezi ně. "Teď otevři hubu. Dělej. Chci stříkat. Pojď kundo!!!!!" Zakřičel a zatáhl ji pořádně za ty krásná vemena.

I kdyby chtěla říct ne, tak byla nucena hlasitě zakřičet a v ten moment ji vsunul svého ptáka do pusy. Sotva do ní zasunul svůj žalud tak začal pořádně stříkat. Nebylo divu, když mu ta Linda ukázala tak úžasný číslo. Yasha zůstala s vytřeštěnym pohledem koukat do prázdna. Kozy jí drtil tak moc v rukách a jeho mrdka plnila její ústa a to hodně velkou dávkou. "Kurva!!!!! Ty si božská piča.... Takhle jsem se nevycákal dlouho...."

Vydechl dočista spokojeně a několikrát jí tím velkým čůrakem přirazil do pusy. Pomalu ho začal vytahovat ale rychle ji zakryl ústa. Nechtěl přece jenom riskovat, že by něco mělo skončit vedle, to by byla taková škoda. Sice ji chtěl pocákat kozy ale to mohl i později!!! "Tak... Ty kundo... Teď hezky polykej... Ochutnej to, co si udělala... Ah bože... Ty si taková kurva .." Usmál se na ni dočista úchylně, když ji přinutil všechno spolknout.

Yasha začala kašlat, když měla konečně ústa volná. Ani nedokázala pochopit, co se vlastně stalo. Měla stále v puse nějakou mrdku a nohy rozevřené dokořán. Teď by byl ten správný čas aby do ní zabořil toho velkého ptáka. Možná proto byla tak hrozně moc mimo.

Ovšem Alexander prozatím nic takového neudělal. Jenom se sklonil a za odměnu olízl té kundě její vemena. "Šikovný melouny." Zasmál se a začal cucat jednu její kozu, mezitím co jí zuby kousal do bradavek. Druhou rukou ale vjel na kundicku a začal dráždit její poštěvák. Věděl, že to ta kunda miluje. Potom se ale odtáhl.

"Teď dostaneš svou odměnu. Byla si hodná kurva. Odměním tě." Usklibl se když vzal do ruky pásek a pořádně ji pleskl po poštěváku. "Tak je hodná kunda. Ano přesně tak!" Zasmál se a pleskl ji znovu, protože ta kurva se tak dokonale kroutila a křičela slastí.

"To není všechno kundo. Neboj se. " Řekl a pásek tentokrát pevně utáhl kolem jedné její kozy. "Stipej se dál do téhle bradavky. A pořádně. Druhou kozu pleskej!!!" Přikázal ji a klekl si mezi její nohy. Yasha se tak třásla. Měla strach. Rozklepanou rukou si pomalu přejela po koze. Než se přes ni pleskla. "Pořádně!!!! Říkal jsem pořádně!!!!" Zavrčel po ní Alexander ale potom svým jazykem olízl ten sladký poštěvák. Yasha se pod tím tak sexy zachvěla

Držel nohy té děvky a chytl její poštěvák mezi zuby. Kroutil s ním ze strany na stranu a jenom občas ho sál. To záleželo na tom jak ta kunda dokáže být hodná. Vypadalo to ale že ta kunda je kvůli tomu krásně nadržená, protože byla tak krásně mokrá. Ještě víc než předtím a tentokrát si konečně začala štípat bradavku. Byl na ni proto velmi hodný a začal ten poštěvák dráždit svým jazykem.

Krásně po něm kmital ze strany na stranu. Do její božské kundy zatím ale prsty nezasunul. To si ta kunda nezasloužila. Ale za odměnu byl ochotný ji udělat svým jazykem. Aby věděla jak dokáže být štědrý. Její utažená koza zatím bude aspoň správně připravena pro budoucí hrátky. Teď si ale užíval tu tekoucí jeskyni. Svůj jazyk vrazil hluboko dovnitř a doslova jí hltal.

Tentokrát ta kunda začínala hodně vzdychat. Bylo to krásně slyšet. Už to nevydržela. Byla to taková zasraná děvka. Chtěla si zakrýt pusu, ale nemohla!!! Věděla by co by následovalo. Byla velmi poslušná a proto Alexander chytl pevně její ruku kterou si pleskala tu krásnou kozu a donutil ji si sáhnout na její poštěvák. "Pořádně ho pleskej až do orgasmu." Přikázal ji a svým jazykem se znovu zabořil do kundy. Tohle si tak skvěle užíval.

Yasha byla tak kurevsky zoufalá a z toho byl jeho pták zas hrozně moc tvrdý. Začínala být konečně poslušná. Děvka co si drtila bradavku a přitom si začala plakat poštěvák. To se mu kurevsky líbilo. Sám ji začal mačkat tu druhou kozu a hladově pojídal její krásnou kundu. Tekla tak hodně. Bylo slyšet jak to uvnitř ní čvachtá. Kunda už byla asi připravena na další orgasmus. Začínala se pomalu třást.

Bylo to dokonalý. Neskutečně si to užíval. Nemusel hned šukat její kundu a přitom se cítil jako v sedmém nebi. Ty božské kozy a tahle pořádná kunda, kterou mohl lízat jak dlouho chtěl. Bylo vidět že ta malá kurva už brzy bude. Jo. Pořádně začala téct. Samozřejmě bylo vidět že byla ještě nevinná. Možná proto ji ještě nešukal. "Pojď kundo. Pojď. Dej jí co proto. Je připravena na další orgác!!!!"