Splněné přání - fantazie

18. 3. 2024 · 553 zhliadnutí Snapper

"Narvi mi ho tam, prosím!" škemrám, klečící na kolenou, se zavázanýma očima.
"Nerozumím," ozve se kdesi nade mnou. "Řekni to pořádně celou větou."
Frustrovaně opakovaně roztáhnu a sevřu pěsti, to je tak jediné, co můžu dělat. Ruce jsou svázané k tělu tak, abych se nemohl dotýkat svého pulzujícího a tekoucího klína.
"Chci tvůj penis do pusy… prosím… už to nevydržím. Sním o tom už dlouho. Nepřeju si nic jiného, než abys mi vyšukal krk."
Chvíli se nic neděje, jako kdyby to pánovi nestačilo a přemýšlel, jestli mi vyhoví tak snadno. Pak na svých rtech ucítím cizí těleso a otevřu tak pusu a natěšeně ho v ní přivítám.
Zklouzne mi do krku až po kořen. Nejsem zvyklý na takovou velikost a začnu se jim dávit.
"Tak je poslušná čubka," chválí mě pán, chytí mě za hlavu a znovu přirazí na doraz.
Cítím, jak se pode mnou tvoří louže mých šťáv, které při těchto slovech vytékají. Miluju, když mi tak říká - připomíná mi, co jsem a jaký je můj úděl - poslouchat svého pána a uspokojit ho.
Zavřu oči a snažím se dýchat a zklidnit svůj dávicí reflex, zatímco mi pomalu penetruje krk. Cítím, jak mi po tvářích tečou slzy, ale jsem na ně hrdý, protože vím, že se mu to líbí. Upřímně ani nevím, jestli jsou z dávení se a nebo slzy štěstí, že mi dovolil stát se jeho hračkou na dnešní večer.
"Mmm, ty tak krásně držíš," pochválí mě a nechá mě si na chvíli odpočinout. "Líbí se ti to?"
"Miluju to," vzdychnu. Chytne mě za vlasy tak, že mě donutí zaklonit se a otevřu oči. Vidím, jak se kousek od mého obličeje leskne jeho naběhlý žalud lesknoucí se od slin. Hned jsem na něj dostal znovu chuť a zakňučel jsem. Pán ví, čím mi udělá největší radost a usměje se nad mojí nadržeností. Nejdřív mi plivne do pusy a pak hned následuje péro.
Znovu se zadusím a stáhne se mi krk, jak se tělo snaží zbavit se cizího objektu, ale on mi drží pevně hlavu a je ve mně zabořený až po koule. "Bože," Vzdychne, když se kolem něj svaly semknou. "To je paráda."
Divoce mi pulzuje v klíně a šťáva teče proudem. Mrdá mi pusu a koule mi pleskají o bradu. Užívám si, jak u toho funí a vzdychá. "Bože… za chvíli už budu."
Čekám a lačním po jeho semeni, když v tom ho zase vytáhne. "Teď jako správná čubka poprosíš o moji mrdku."
Kouknu se na něj, jeho pronikavé oči mě pozorují a čekají na odpověď. Lapám po dechu. Bolí mě kolena z dlouhého klečení a klepu se vzrušením.
"Prosím, pane… udělej se do mě… nakrm mě tvým semenem…"
Naposledy mi ho strčí do hladové pusy. "Budu stříkat," vzdychne a já vzdychnu se zacpanou pusou. Chci vidět jeho obličej, když naposledy tvrdě přirazí a na tváři se mu rozleží slastné vyvrcholení. Krk mám stažený kolem pulzujícího údu, stříkajícího teplé dávky bílé pochoutky.
Jsem šťastný, že mi pán splnil přání. S jeho semenem, právě tekoucím do žaludku, se i já cítím uspokojený. I když… furt je ve hře moje nadržená kundička. Jsem zvědavý, co bude následovat.