Brigádnické v práci

18. 3. 2024 · 1 769 zhliadnutí Vecnypritel

Pracoval jsem jako manipulant v jedné firmě. Velka hala, kde byla spousta žen různého věku, které pracovaly na linkách. Bylo léto a spousta stálých zaměstnankyň měly dovolený a tak tam bylo spousta brigádnic. Při doplňování linek jsem prohodil pár slov a spoustu očního kontaktu s jednou z nich. Byla to černovláska s vlasy po lopatky (určitě si je žehlila, protože byly každý den dokonale rovný), ani ne štíhlá ani ne silná, ideální simetrická postava s větším zadečkem a poprsím. Jednoho dne co byly teplý letní dny bylo na hale dost málo lidí (ať žije léto a volna 😅). Linka této brigádnice měla mít větší výkony, takže jsem musel častěji doplňovat materiál. To zapříčinilo častější pohledy a to, že jsem se neubránil pohledům na větší výstřih a zadek v křišťálových legínách. Určitě si toho všimla, protože se vždycky začala culit.

Na konci směny hala silně prořídla, jelikož byl pátek všichni to zabalili "nenápadně" dřív a uteklo do šaten. Zůstal jsem tam já, tato brigádnice a pár dalších žen na druhý straně haly. Moje práce spočívala, že jsem hotový kusy musel na konci směny odvést pryč. Jak jsme s brigádníci zůstali sami začala být taková, zvláštně příjemná. Začali jsme se bavit a docela jsme si rozuměli. Bohužel její výstřih a zadek v leginach dělal svý a ja se prostě neubránil pohledům.

Při úklidu linky se začala ohýbat vic mým směrem jako by chtěla víc ukázat, že má průhledný legíny s tyrkysovými kalhotkami. To jsem už samozřejmě věděl 😅. Nečekal jsem ale, že začne víc provokovat. Popotáhla si triko aby prsa byly víc vidět. Když jsem víc spozorněl tak se šibalsky zeptala jestli chci vidět víc, že ví, že po ní už dlouho koukám. S lehkým zaváháním jsem řekl, že určitě chci. Hned na to se porozhlédla okolo, přišla blíž ke mě. Stáhla si leginy po kolena a ohnula se přede mnou. Ubec jsem netušil co dělat byl jsem úplně paf. Krásný zadeček na dosah a já se nezmohl na nic . Bokem se na mě koukala a smála se. Chvilku na to si se sebou lehce začala hrát. Bylo vidět jak si přes kalhotky zajíždí mezi své pysky a já už ho měl jak z kamene, kdy jsem se to snažil skryvat překříženými nohy. Jak si všimla, že si křížím nohy tak se zvedla a oblikla si leginy. Přistoupila ke mě. Ja sedící na židličce akorat tak bez řečí vejral. Odkryla si prsa (perfektní 18ti lety trojky) vzala mi ruku a přiložila na svoje prso a trošku pomačkala. To jsem byl v extázi. Po pár zmáčknutí si prsa zakryla a s úsměvem odešla. Ja tam zůstal jak zkoprněný. Nevěřil jsem co se stalo. Ten večer jsem ji už neviděl. Po práci si to 3x udělal na tomto zážitku a tuto brigádníci už v životě neviděl. Omlouvám se za možný gramaticky chyby .. příběh je podle skutečný události z mych ranných začátků 😀.