Čtyři muži stačí, drahoušku

20. 3. 2024 · 4 833 zhliadnutí baertla

Irena sedí v hale pražského hotelu Koruna a v duchu si nadává. Takhle si nadává už zhruba měsíc, když se nechala manželem přemluvit k sexu s více muži najednou. Teď si ještě ke všem těm výčitkám přidává další, protože tenhle hotel zrovna není moc nóbl. „Alespoň mohl vybrat něco luxusního,“ mumlá si pro sebe a pozoruje manžela, který stojí v recepci a gestikuluje rukama nohama. Recepční je evidentně odněkud z východu a očividně moc česky neumí. Manžel zase nezná cizí řeči. Kdyby neměla tak mizernou náladu, připadala by jí celá ta scéna k smíchu. Jenže nepřipadá.

Nejprve to začalo drobnými narážkami. Tehdy ještě nic netušila. Manžel se tu a tam zmínil, jaký to asi musí být skvělý pocit, když se ženě věnuje víc mužů najednou. Začal jí pouštět filmy, kde si to ženský rozdávají s různým počtem chlapů. Obzvlášť ho vzrušovalo, když drobné dívky dostávaly záhul od několika černochů s obrovskými pyji najednou.

Irena je taky drobná, neváží ani padesát kilo, ale rozhodně netouží, aby do ní někdo vrážel něco, co vypadá jak hadice od vysavače. Až doteď si s Jirkou vystačili v pohodě sami. Dala mu pokaždý, když si řekl, a splnila prakticky každé jeho přání. Kouřila jako pornoherečka, nechala se šoustat ve všech možných i nemožných polohách a zvykla si i na anální sex, do kterého se jí zprvu fakt nechtělo.

Mělo ji napadnout, že manžel nezůstane jen u planých řečí. Po několika týdnech různých náznaků a dvojsmyslů jednoho dne vyrukoval s tím, že by se o ni chtěl podělit s kamarádem. Rezolutně to odmítla, ale dopadlo to tak, že za měsíc dorazili na chatu kolegy Standy a strávili téměř celý víkend sexem ve třech. Nakonec se jí to docela líbilo. Ani manžel, ani Standa nemají mezi nohama sloní choboty, a tak si to celkem užila. Střídali se na ní, občas jednoho kouřila a druhej jí to dělal zezadu. Vypili u toho dost vína, takže se uvolnila a užila si to.

Jestli čekala, že to bude manželovi stačit, šeredně se mýlila. „Když si tak krásně zvládla dva, určitě dokážeš i víc,“ tlačil na ni, přemlouval a naléhal. Chvíli odolávala, ale nakonec to vzdala. „Ale víc než čtyři nechci,“ kapitulovala nakonec. Jestli si manžel myslí, že na ni bude stát fronta nadrženejch úchylů, tak to teda ne. Ale manžel, očividně potěšený, že se mu podařilo Irenu překecat, se mohl radostí zbláznit, že se mu splní fantazie, v níž se z jeho ženy stane superděvka, kterou opíchá banda chlapů. „Čtyři muži stačí, drahoušku,“ prohodil a políbil ji.

A pak začal plánovat den D. Procházel hotely, řešil co nejvhodnější termín a na seznamce lustroval případné zájemce. Kdyby tolik energie věnoval práci, jsou z nich dneska milionáři, myslela si Irena, ale nijak se do toho nezapojovala. Vymínila si jen, že chce tu svatou čtveřici, se kterou spáchá tu prasárnu, předem vidět a promluvit si s nimi. A taky, že má právo kohokoli odmítnout, když se jí nebude líbit.

Nakonec vybrali čtveřici mladíků, kteří všichni vypadali sympaticky a nevypadali na první pohled podezřele. Irena, ví, že první pohled někdy klame, ale manžel si vymínil, že chce být u toho, tak by snad zasáhl, kdyby to překročilo nějakou šílenou mez.

Teď jedou s manželem malinkým výtahem do třetího patra a jdou ke dveřím do hotelového pokoje. Hotel nevypadá nic moc, ale pokoj ji překvapil. Je nečekaně prostorný. Pod malým oknem stojí u zdi velká manželská postel, v druhém rohu se nachází kuchyňský kout a v další místnůstce je záchod a dokonce rohová vana. Není tu zrovna teplo, a tak Jirka zapíná elektrická kamna, která imitují krb.

Irena odchází do koupelny a dává se do příprav. Nejprve napustí vanu a dává si dlouhou horkou koupel. Když leží ve vaně, zaslechne z pokoje hlasy. Je jí jasné, že právě dorazila banda, se kterou si to zanedlouho rozdá. Nechvátá, ví, že na všechno je dost času. Po koupeli si celé tělo namaže krémem, ještě jednou přejede holicím strojkem dohladka vyholenou kundičku a pořádně se nalíčí. Pak si oblékne průsvitný župánek, který pro tuto příležitost dostala od manžela, z kabelky vytáhne malou plastovou lahvičku griotky a celou ji do sebe obrátí. Za chvilku se jí po celém těle rozlije příjemné teplo, udělá tři kroky a otevře dveře do hotelového pokoje.

Zastihne chlapy v družném hovoru. Manžel je jako jediný oblečený, ostatní jsou jen v trenýrkách. Teplota určitě stoupla, už je tu tepleji, za což určitě může i alkohol, který do sebe kopla. Není moc zvyklá pít a stačí jí velmi málo, aby se opila. Jedna malá lahvička griotky je tak akorát, aby to nepřehnala.

Pokoj je potemnělý, těžké černé závěsy jsou zatažené, svítí jen malé lampičky na nočních stolcích vedle postele. S každým mladíkem se postupně políbí a začíná se cítit dobře. Překvapuje ji to, ale kluci na ní mohou evidentně oči nechat a jejich zájem jí dělá dobře. Manžel se mezitím usadil na pohovce u zdi, z níž má skvělý výhled na celý pokoj. V ruce drží mobil. Je jí jasné, že bude fotit a natáčet.

Chlapci ji obestoupili a začínají se jí nesměle dotýkat a také hladit. Znova se líbá s vysokým blonďákem, ale tentokrát to není jen letmý polibek. Zajede do ní jazykem a Irena mu to oplácí. Cítí, že první nesmělá ruka kluka stojícího za ní jí zajela pod župan a hladí její drobné ňadro. Další ruku ucítí na noze a ta se za chvíli začíná sunout po stehně neomylně směrem ke kundičce.

Slastně si vychutnává ruce, které ji laskají na prsou a na kundičce. Potom se kluci stáhnou další ruce ji tentokrát svléknou z županu, jenž se pomalu snese na červený koberec pokrývající celou místnost. Irena si kleká a stahuje trenýrky prvnímu maníkovi, který se před ní postavil. Z boxerek vystřelí vztyčený pyj a ona si ho hned bere do pusy a začíná pořádně kouřit. Ostatní shazují trenýrky dolů a Irena periferně zaregistruje další ztopořené klacky ve své blízkosti. Instinktivně chytá levou a pravou rukou tvrdé klacky a snaží se je honit. Ve filmu to vypadá jednoduše, ale realita je přece jen trochu jiná. Jednoho kouří a dvěma to dělá rukou, ale spíš to vypadá, že občas cukne levačkou nebo pravačkou. Hlavně se však soustředí na to, aby pořádně sála toho, co má v puse.

Pak ji ten čtvrtý pohladí po vlasech a pronese: „Pojďme se přesunout do postele.“ Irena vstává a přesouvá se k posteli. Pánové ji následují. Není domluvený žádný scénář, tak se otáčí. Kluci jí naznačují, aby si lehla, a tak se svalí na postel a čeká, co se bude dít. Pánové jsou asi přece jen domluveni, protože jeden si kleká mezi její nohy a roztahuje je. Pak se přisává k její kundičce a ještě ji přitom roztahuje prsty. Další dva si k Ireně lehnou každý z jedné strany a hrají si s jejími prsy. Střídavě je hladí, líbají a tahají za bradavky.

Netrvá to moc dlouho a Irena cítí, jak samým vzrušením teče. Začíná prudce oddychovat a chytá hlavu toho, který se činí v jejím klíně. Pro něj je to signál, aby ještě přidal a Ireny se téměř okamžitě zmocní silný orgasmus. Hlasitě vykřikne a přitiskne si mládencovu hlavu co nejsilněji ke své kundičce, která pulzuje tak, že má Irena pocit, že musí každou chvíli explodovat.

Za chvíli uvolňuje stisk a mladík si přenechává místo tomu čtvrtému, který si s nasazeným kondomem lehá mezi její nohy a rovnou ho do ní tvrdě zaráží. Irena hekne a ještě stihne koutkem oka zaregistrovat manžela, který stojí opodál s mobilem v ruce. Pak na ni chlápek nalehne a rozjede velkolepej kolotoč přirážení a drcení celého jejího těla. Mrdá ji rychle a nestoudně jako poslední děvku. Irena se snaží přirážet, ale spíš má co dělat, aby dokázala držet to zběsilé tempo. Nakonec jen nastavuje kundu tomu zběsilýmu píchači, kterej ale nevydrží moc dlouho a za chvíli se z ní svalí s funěním a hekáním a pobízením ostatních, ať pokračují.

Další zvedá Irenu a pobízí ji, aby si klekla na všechny čtyři. Ta poslouchá a pánové ji posouvají tak, aby měla hlavu u kraje postele. Tam už před ní stojí další s tyčícím nástrojem, a tak si ho Irenka bere pěkně do pusy. Za chvilku cítí, jak si k ní zezadu přiklekl další a roztahuje jí nohy. Potom cítí, že jí přejíždí žaludem po kundičce. Irena poctivě kouří a čeká, až do ní zezadu zajede další. Ten si však dává na čas, krouží žaludem po kundičce a občas zajede i na klitoris, což dělá Irence zatraceně dobře.

Ví, že se musí soustředit hlavně na kouření. Tohle už zažila s manželem a jeho kolegou Standou. Ale ten ocas, kterej se teď začíná pomalu tlačit dovnitř, je báječnej. Jeho majitel, evidentně ví, co dělá, protože zajíždí do kundičky neuvěřitelně pomalu, a Irena z toho šílí. Za chvíli cítí, že jí do pusy stříká teplé semeno, a tak se přisaje ještě víc a všechno poctivě spolkne.

Chlápek, kterej ji neuvěřitelně pomalu šoustá zezadu, jí roztahuje půlky a jezdí prstem po análku. Lehce zrychlí a pomalu jí strčí prst do zadku. Irena vzdychne a cítí, že to už moc dlouho nevydrží. Maník ještě párkrát přirazí a Irena se udělá podruhý. Tentokrát si u toho pořádně zakřičí, cítí se celá zaplněná s ptákem v kudě a prstem v zadku. Mladík počká, až se přestane chvět, vytáhne svůj prst ze zadečku, ještě párkrát přirazí a taky on pustí všechno do kondomu.

Poslední chce, aby si na něj Irenka sedla a jezdila na něm. Sedne tedy na něj, ostatní tři už někam odešli a u postele zůstává už jen manžel, který s mobilem před sebou pozoruje, jak si jeho žena užívá. Ještě se jí chvěje celé tělo po posledním orgasmu, ale cítit v sobě dalšího je příjemné, pomalu se nadzvedává a dosedá a v takto poklidném tempu přivede i posledního mladíka k orgasmu.

Pak se přesune do koupelny, kde si dává další horkou koupel. Za chvíli se k ní připojí manžel: „Bylas naprosto skvělá,“ vypadne z něj. Líbá ji a pak ji nechá, aby relaxovala ve vaně, jak dlouho bude chtít. Irena přemýšlí, jestli je tohle všechno, ale jak zná manžela, určitě bude chtít víc. Užila si to, jasně, ale neví, jestli bude mít chuť se občas kurvit dle manželových přání.

Pak ji Jirka bere na pořádnou večeři. Restaurace je na úrovni, Irenka je umytá, navoněná a příjemně unavená. Vychutnává bílé víno, které manžel objednal k večeři, a čeká, co z něj vypadne. Tlachá nesmysly, jako by se tomu hlavnímu chtěl vyhnout, a tak spustí Irena sama: „Tak co, jaký to bylo?“ „Neskutečnej rajc, to si nikdo neumí představit,“ říká manžel a dívá se ženě do očí. „A dál?“ vyzvídá Irena. „Teď nevim, ale myslim, že už si nebudu pouštět jinej film než to, co jsem dneska natočil.“ „A až se ho nabažíš? Budeš chtít další?“ „Nebudu lhát, asi jo,“ souká ze sebe. „Ale je ti jasný, že musíš pořádně zaplatit herečku?“ Jirka vykulí oči, protože věděl, co ho to stálo za úsilí ji k tomuhle přemluvit. „Takže by to šlo někdy zopakovat?“ diví se. „Pokud to nebude šest medvědů s Cibulkou, pak by se o tom dalo uvažovat,“ pronese Irena a oba se začnou smát tak, až se jim smích lepí na paty.