Sissy Slut Role-playing a Filip střelec

21. 3. 2024 · 1 737 zhliadnutí SpermDiner
  • Tato povídka je jen pár dní stará a vyprávím ji zde, tak jak si jí pamatuju, jak se stala a jak probíhala.

  • Není tajemstvím to, že miluji hraní her ( stolní deskové, společenské, Počítačové, Role-playing )

  • Již 14 let vím o mé zálibě hrát si v Dámské roli a v dámském latexovém prádle na Sissy Slut Slečnu, která samozřejmě touží, sní a představuje si to jak se stát atraktivní, vyzývavou ale naprosto poslušnou děvkou na vodítku a sloužím pánům jako noční společnice a sexuální pomůckou a milovnicí velkého množství spermatu stříkajícího z ptáků okolo mojí hlavy a hlavně pusy.

=======================================================================================

Střelec Filip a návštěva snů !!!

  1. Já seděla doma, hrála hru na PC v latexu ... a na tabletu jsem měla zaplý tablet s amateri.com a několik dalších porno webů , kde jsem si chtěla najít nějakého chlapíka se kterým si budu moci hrát hry na PC a taky se trochu pohonit u porna s ním. Když v tom zvoní telefon a v něm se ozývá můj spolužák ze základky a dlouholetý kamarád. V telefonu : Říká mi " Nazdárek příteli ! Máš čas ? Chci se stavit u tebe ... zahrajeme něco spolu ? Nebo nemáš čas "
    Jo jo mam čas a klidně se stav říkám mu zase já! Dobře dobře odpověděl a dodal že za 15 min je u mě.

  2. Zazvonil a já mu šla otevřít dveře v tom latexovém dámském oblečení, protože už jednou něco málo zahlédl v mojí skříňi a taky trochu v historii mého web prohlížeče. Vešel do mého obýváku kde si mohl prohlédnout ve světle v čem to jsem oblečená !!!

  3. Začal mi vyhrožovat, že si mě rád chytne, přivlastňí si moje tělo a podrží si mě tak abych mu musela kouřit ptáka. Sedám si k PC a hraju hru ... on sedí za mnou na mojí posteli a neustále se pokouší o to mě vyprovokovat k tomu abych se přemístila k němu a ukázala mu jak teda funguju a chovám se jako Sissy děvka. Po chvíli odešel na WC ... vrátil se během 5-10 min. ale bylo vidět že se nějak pošteloval, protože byl více odhodlaný a více se snažil mi dát najevo že touží vidět a vyzkoušet si jaká je moje pusa když na jeho péru klouže nahoru a dolů.

  4. Já jsem za ním tedy přišla a klekla si k němu tak aby měl můj zadeček u jeho hlavy. Začal mě sledovat a párkrát mě přes zadek plácl a pochválil mi moje tanga !! Vyslekala jsem mu kalhoty a trenýrky .... chytám jeho péro mýma rucema v latexových rukavicích, což mu bylo příjemné dle reakcí. Párkrát jsem mu ho pohladila a pak jsem si ho dala mezi rty ! Začala jsem slintat po celém jeho obvodu a pomaličku a něžně ho začínám sát abych ho co nejdříve viděla stát. On jenom vzdychal a sem tam řekl, že jsem lepší jak matka jeho dvou dětí. Líbilo se mi jeho péro už dlouho, když jsem ho viděla jednou u porna když jsme si honili klády a já musela občas kouknout na jeho ptáka, protože jsem byla zvědavá jaký je. Takže už jsme byli na tohleto případně připraveni. Už tenkrát jsem ho chtěla ochutnat a mít šanci mu to udělat až do výstřiků abych mohla polykat jeho péro a semeno ... polkla a pak řekla, děkuji ti za za moc dobrou omáčku a moc úžasné kouřeníčko ... Bylo to velmi ochotné a dlouhé noční hulení s občasnými pauzami kdy semnou mluvil a já mu odpovídala a zase pokračovala !!! Celou noc jsem si s jeho klackem hrála a hrála až jsem si uvědomovala že jsem do tohoto fešáka penisu zalůbená ... byla to úžasná krása ho mít v pusince a moc jsem se s ním chtěla mazlit a to jsem taky udělala. On zase odešel na WC a když se vrátil tak mi řekl abych zavřela oči ... dal mi do pusy žalud a něco před nos. Pérem mě začal dusit a chtěl abych se z hluboka nadechla nosem, a tak jsem udělala. Cítila jsem něco hořkého a v nose to pálilo. Chtěla jsem se zeptat co to bylo a co to znamená ?!! To nic malinký bonusek říká mi ... budeš mít jen větší chuť na sex a všechno to co děláš už jen s lepším stavu a rozpoložení.

  5. Měl pravdu a velmi brzy jsem začala cítit teplo a větší chuť na sex ... měla jsem pocit že nemám zábrany a že mám více méně energie na rozdávání. Pak mi začal vyhrožovat že bude stříkat ... a že mě bude chtít jako velkou nádobu na semeno. Já jsem mu odpověděla , no a ?? !! Miluju ponižování a polykání semínka. Tak ať mi nastříká do krku a já budu polykat s radostí !! Než se ale uděláš tak bych chtěla aby si mě tvrdě podržel a na čtyřech mi ojel zadek. A tak se i stalo a moc ráda jsem si to jeho péro v zadečku držela. Moje díra úzká byla zodpovědná za to že se brzy chtěl udělat a tak jsem naučená kleknout si k němu , vzít si ho do pusy a sát !!!
    Dost dobrý večer zakončili jeho záškuby v péru, které mi prozradili že bude už stříkat....

  6. Začal mi do krku stříkat a rucema mi drží hlavu úplně nabodlou na péru a stříká a stříká až nakonec ještě vytáhl péro a dal mi ho na Líčka abych měla semeno i na obličeji. A žaludem mi ji rozmazaval po obličeji.
    Pak se oblékl a zmizel ....

Ja mu píšu abych s nim mohla zase někdy být a mit s ním parádní homosexuální sex !! FILIPE Miluju tvé péro a chci zase s tebou mít sex !!
Ozvi se mi ... tvoje kurvička teplá latexová buznička!!

Jen takto se cítím opravdu moc hezky a příjemně !! Naplňuje mě táto činnost a role v latexu !! Ověřila jsem si tak ze jsem naprostá kurvička a miluju ptáky a sex s muži !!