Oživlá vzpomínka na staré časy

25. 3. 2024 · 2 493 zhliadnutí Sigal123

Mířil jsem k jeho bytu po schodech nahoru. Už to jsou roky, co jsme se neviděli. Kamarád z dětství, s nímž jsem zažil své první klučičí záležitosti, byl sám doma a evidentně nadržený. A protože se čas od času hodí připomenout si staré časy, neváhal jsem.

Vstoupil jsem dovnitř, protože dveře byly pootevřené. Hned jsem zamířil do sprchy, co byla hned vpravo, zatímco on čekal v obýváků. Sprcha netrvala dlouho, byly to zvláštní pocity. Cizí byt, někde tam je on, bude sex... Můj nástroj mi ihned začínal ve spojení se vzpomínkami na naše tehdejší šukání připomínat, že se mi to vlastně hodně líbí.

Ledabyle jsem se utřel a ručník zmuchlaně přehodil přes dveře. Nadechl se a vešel do obýváku. On byl v křesle, zády ke mě. Přistoupil jsem, on se jen v křesle otočil a hned si mě vzal do pusy. Vydechl jsem, konečně orálek, krásně mi ho sál. Pozoroval jsem ho, jak tam dole pracuje a měl čím dál větší chutě, což poznal, takže mlčky vstal a odvedl mě do ložnice.

Šel první, ihned skočil na postel, na všechny čtyři a popadl do ruky gel. Natřel si jej na análek a odložil tubu poblíž mě, což bylo znamení i pro mě. Vyšpulil zadeček a já si svůj nástroj pořádně promazal a přiložil ho k jeho dírce. Netrvalo dlouho a už sem začal pomalu zasouvat.

Když sem byl v něm naplno, chvíli jsem čekal, ale mi už začal rytmickými pohyby naznačovat, že ho mám začít šukat. Začal jsem z lehka, ale on po chvíli vzrušeně vykřikl, abych ho šukal pořádně. Inu, přidal jsem na tempu. Byl jsem tak nadržený, že jsem zrychloval a zrychloval, až sem cítil, že to na mě jde. Vlastně jsme se ani nedomluvili, kam budeme stříkat, nevím, jak to má rád, ale rozhodl jsem se, že se udělám do něj. Po pár sekundách se tak stalo a já vykřikl a vypustil do něj dobré čtyři dávky.

Znaven výkonem jsem se sesunul vedle něj a z jeho análku začal okamžitě vytékat malý proud semene. On po chvilce vstal, sebral tubu s gelem a řekl, že si musí odskočit, ať se přesunu na gauč do obýváku. Zatímco zmizel, já jsem pomalu kráčel do obýváku a sedl si na gauč.

Byla slyšet sprcha, takže se šel umýt, což bylo logické. Po chvilce přišel, s úsměvem na tváři a stojícím penisem. Chceš ho do pusy, zeptal se vzrušeně? Namísto odpovědi jsem se přisál a užíval si jeho nástroj. Konečně, po tak dlouhé době zase penis v puse. Bylo mi báječně.

Chvíli jsem ho kouřil a olizoval, nicméně poté uslyšel familiární cvaknutí tuby s análním gelem, proto jsem ho přestal sát, chytl si v sedě nohy a roztáhl je. On mi do mého otvůrku nanesl pořádnou vrstvu gelu a svým voňavým žaludem ji začal soukat dovnitř.

Chvíli jsme se koukali do očí a bylo vidět, že je stejně jako já, hodně vzrušený. Byl trochu hrrr, takže jeho zásun jsem lehce cítil, nicméně drobná bolest přešla v extázi, když mě začal šukat. Zalévalo mě horko, pak zase chlad. Klečel u mě a já si držíc nohy přijímal jeho zásuny se vdechy nadržené paničky, co to dva roky neměla.

Po chvilce začal zrychlovat a zeptal se mě, jestli to chci do sebe nebo do pusy. Vykřikl jsem, že do pusy, on ze mě vyjel, chytl si ho do ruky a začal si jej přede mnou honit. Řekl mi, ať otevřu pusu, což jsem poslušně udělal a vyplázl jazyk. Bylo vidět jak zaklání hlavu a poté explodoval do moji pusy. Semeno mi dopadalo na jazyk, rty, tvář, koutky rtů.

Pár sekund na to se dohonil do moji pusy, já jsem spolkl, co šlo a usmál se na něj. Byli jsme domluveni na rychlovku, takže on šel zpátky do křesla a zapínal videohru, zatímco já to vzal přes koupelnu, chodbu a mazal domů. Příště si nechám vystříkat análek, pomyslel jsem si a zmizel v ruchu velkoměsta.