Emily, část 5. - Emilyna seznamka

28. 3. 2024 · 735 zhliadnutí B-G-W

Druhý den se Emily rozhodla, že si musí okořenit svůj nudný život něčím novým. Takže proč si nezaložit profil na BDSM seznamce? Protože jak jinak by mohla najít někoho, kdo by jí mohl poskytnout večerní zábavu plnou bolesti a ponižování?

S nadšením se pustila do vytváření profilu. Psát inzerát jí přišlo jako další zábavná činnost. Co by se mohlo pokazit, když se rozhodne vydat do toho světa, kde lidi dělají věci, které by normálního člověka ani nenapadly, jen aby vyplnili své temné touhy?

V inzerátu se rozhodla být přímá a bez okolků:

"Hledám někoho, kdo ví, co dělá, a kdo mě dokáže zvábit do temnějších vod. Submisivní touhy jsou mou denní dávkou adrenalinu. Pokud si myslíš, že jsi dost odvážný, aby ses mě pokusil zlomit, pak se ozvi."

S lehkým vzrušením odešla do práce, očekávajíc, že se jí celá tahle akce obrátí proti. Ale kdo ví, možná se jí podaří najít někoho, kdo jí přinese trochu zábavy do toho bezduchého života.

Emily si po cestě do práce otevřela seznamku a nebyla překvapená, že má v doručené poště plno zpráv. Většinou to byly banální zprávy plné zdrobnělin, kde se slovo "subinka" opakovalo tolikrát, že by to mohlo konkurovat znělce z dětské pohádky. Jak ironické, že v téhle hře dospělých se mnozí chovají jako malé rozčeřilé děti.

Pomyslela si, že to je přesně to, co potřebovala - další zábava v podobě nekonečného seznamu zpráv od podivných lidí, kteří si myslí, že ovládají svět BDSM. A kdo by nechtěl být "subinkou" někomu, kdo píše zprávy, jako by byl sám subíkem?

Emily se rozhodla, že odpoví na první inzerát, který jí přišel. Odpověď jí přišla od muže, který se jmenoval Adam. Zpráva zněla:

"Ahoj Emily,

Tvůj inzerát mě zaujal. Rád bych se s tebou setkal a prozkoumal tvé temné touhy. Jsem zkušeným dominem, který ví, jak tě přivést k extázi. Dej mi vědět, jestli jsi připravená na to, abychom společně objevili tvůj potenciál.

Adam"

Emily odpověděla:

"Ahoj Adame,

jsem ráda, že jsi se odhodlal projevit svůj zájem. Doufám, že máš v zásobě něco zajímavějšího než jen prázdné fráze. Čekám na to, abys mě překvapil."

Po chvilce přišla odpověď, Emily otevřela zprávu s určitou dávkou napětí a zvědavosti:

"Díky za odpověď. Je skvělé, že se ozýváš. Co takhle se potkat osobně a probrat, co bys chtěla víc prozkoumat?"

Emily pociťuje lehké vzrušení nad myšlenkou, že by mohla dostat to, po čem touží. Je to jako malá jiskra naděje v temné propasti nudného života. Rozhodne se odpovědět:

"Ano, setkání zní jako skvělý nápad. Kdy a kde?"

Adamova odpověď Emily přišla téměř okamžitě poté, co odeslala svou zprávu. Byla to rychlá reakce, která Emily lehce zarazila, ale zároveň cítila jakousi netrpělivost:

"Dobře, mužem jít zítra na skleničku dobrého vína ke Krabovi."

Emily trochu znejistěla nad výrazem "dobré víno". Pro ni je víno prostě víno, a je za každých okolností dobré. Ale rozhodla se tomu dát šanci a souhlasila

Poté, co poslala zprávu, se cítila trochu nervózní, ale zároveň vzrušená. Možná to bude začátek něčeho nového a vzrušujícího. Nebo to může být jen další zážitek v řadě zklamání. Uvidí, co se stane.

Druhý den se Emily rozhodne, že se musí "připravit" na své setkání s Adamem. Protože přece jen, nejlepší způsob, jak zaujmout, je mít hladké nohy, podpaží a kundu, že jo? Takže se zavírá ve sprše se žiletkou, pořádně se oholí a pak si vezme své jediné krajkové prádlo, aby vypadala jako opravdová královna.

Protože co by to bylo za setkání bez trochy sexuálního napětí, že? Ale ne, ne, tohle vůbec není nic zvláštního. Je to jen další den v životě Emily, která se rozhodla "oslnit" svého nového "přítele" svou půvabnou přítomností.

Emily se setkává s Adamem před restaurací, ačkoli je trochu nervózní z toho, že se setká s cizím mužem, který jí oslovil na internetu. Když však uvidí Adama, uvolní se. Má přátelský úsměv a zdá se být celkem sympatický

Večer ovšem neprobíhá úplně podle Emilyných představ. Adam je mírně nervózní a co hůř, Emily brzy zjišťuje, že i strašně nudný. Vede nekonečně nudnou konverzaci o filmech a deskových hrách, což je přesně to, co Emily potřebuje, aby se co nejrychleji opila a otupila.

Když se jí to konečně povede, zavede konečně řeč k BDSM. Začne popisovat své fantazie a touhy v této oblasti. Adam se zdá být zaujatý a začne se ptát na její zážitky a hranice. Emily se cítí trochu uvolněněji, když může otevřeně hovořit o svých skrytých představách.

Adam vypráví o svých "zkušenostech" s BDSM, které pravděpodobně čerpal z internetu, ale Emily celou dobu čeká, až ji pozve k sobě domů. To se konečně stane, když Adam, po nekonečném vyprávění o svých "zkušenostech", udělí Emily pozvání k sobě.

Když společně dorazí do Adamova bytu, který vypadá spíše jako squat, Emily cítí mírnou nervozitu, ale zároveň se těší na to, co přijde. Adam je zjevně trochu nervózní, čehož si Emily všimne, ale snaží se to přejít. Jakmile se zavřou dveře bytu, Adam bez obalu řekne: "Svleč se." Emily je trochu překvapená jeho přímým přístupem, ale zároveň se těší na to, co se bude dít dál.

Emily se svlékne s odevzdaností a zároveň s určitou zvědavostí. Adam nervózně vytáhne z šuplíku pouta a začne je nasazovat. Jeho třesoucí se ruce příliš nepřidávají na atmosféře důvěry a pohody. Poté zakryje Emily oči šátkem, pevně ji připoutá k posteli.

Emily nic nevidí, ale zato slyší monotónní zvuk, jak Adam chodí po místnosti, přesně jako by následoval nějaký scénář. Cítí, jak se k ní blíží, a jak začíná švihat její kůži důtkami. Emily je plná očekávání, čeká na to, že začne cítit nějakou bolest, ale zatím je to spíš takové... nic moc. Leží tam s napětím v těle, očekávající, že Adam začne švihat silněji, aby se aspoň trochu něco dělo. Ale k jejímu zklamání Adam přestane, jako by náhle ztratil zájem o celou hru.

Emily, připoutaná k posteli, opět čeká, co bude následovat, zatímco Adam se ve svém skromném bytě opět pohybuje. Slyší jeho nesmělé kroky, slyší jak si sundává kalhoty, a pak tu podivnou tichou pauzu, která následuje. Zachvěje se očekáváním, když slyší, jak se Adam přibližuje.

Cítí, jak se snaží usadit na posteli vedle ní, jak se pokouší najít tu pravou polohu. A pak slyší, jak se Adamův dech zrychluje a jeho ruce se neohrabaně pohybují. Emily cítí nepříjemné napětí v místnosti, zatímco Adamovy pokusy zůstávají marné.

Jejími myšlenkami přelétá řada otazníků. Co se děje? Proč to trvá tak dlouho? Měla by ho nějak povzbudit?

V tom okamžiku se Emily cítí naprosto ztracená v temnotě nejistoty.

Po nesmělých pokusech naplnění Emilyny odhalené kundičky Adam obchází postel. Snaží se Emily nasadit do pusy svůj napůl ochablý penis. Emily cítí neobratné pohyby a zmatek v jeho snaze.

Pro Emily to není ani vzrušující, ani strašidelné. Je to jen další zvláštní moment večera, který si bude pamatovat pro svou absurditu. Její pocity se pohybují od mírného znechucení k lehké nelibosti.

Přestože je celá situace pro Emily poněkud trapná, rozhodne se udělat to, co může. Snaží se ze všech sil, aby vzrušila Adama a pomohla mu ztopořit penis. Zpočátku to vypadá beznadějně, ale s nekompromisním nasazením se Emily, naší neúnavné hrdince, nakonec podaří dosáhnout úspěchu.

Slyší, jak Adamův dech přechází do intenzivnějšího rytmu, jak se jeho tělo napíná a jak se jeho penis postupně tvrdne v jejich ústech. Emily cítí vítězství, ačkoli je to spíše vítězství nad absurdní situací než nad nějakou sexuální touhou.

Přesto si uvědomuje, že tato malá výhra může být pro něj důležitá, takže se rozhodne užívat si ten okamžik, i když je to poněkud divné a směšné.

Adam rytmicky zasouvá svůj tenký penis do Emilyny pusy a přitom ji lehce švihá přes zadek. Emily je plná očekávání, ale najednou pocítí, jak se její ústa naplní Adamovým spermatem. Je to tak náhle a bez varování, že Emily ani nestihne uvěřit, že to už skončilo.

Adam ji odpoutá a začne se ji ptát, jak se jí to líbilo. Emily, přestože se snaží potlačit pocity zklamání a frustrace, uvědomuje si, že opět nedosáhla toho, co chtěla a rozhodne se, že chce co nejrychleji zmizet. Snaží se najít vhodnou výmluvu, aby mohla odejít, aniž by se musela dále s Adamem konfrontovat. Její jediným cílem je opustit tento divný byt co nejrychleji. Ignoruje Adamovy dotazy a snaží se najít cestu ven, kde by mohla na chvíli najít klid a prostor pro sebe.

Zbytek večera Emily stráví pokusem o opití se do bezvědomí. Přijde jí, že to je jediný způsob, jak uniknout ze svého zmateného a nepříjemného stavu. Snaží se zapomenout na ten divný večer, které právě prožila.

Naplněná pocitem zklamání a deziluze si přeje, aby všechno, co se stalo, bylo jenom špatným snem. Protože kdo by chtěl trávit čas přemýšlením o tom, jak se cítil, když ho někdo nesměle plácal a pak se mu pokoušel cpát napůl ochablý penis do pusy?

Přestože tuší, že pití není řešení, v tomto okamžiku je to jediná věc, na kterou se může spolehnout.