Dvojí fantazie

28. 3. 2024 · 461 zhliadnutí FallenAngel88

Děláš v kuchyni večeři,přicházím za tebou, obejmu tě a přitulím se, chytím tě za ty nádherný prsa, jazykem začnu líbat na zátylku a šeptám do ucha nadržený slova...
Otočím tě čelem k sobě, vytáhnu z trenek ocas a začnu si ho honit. Líbám tě a vyprávim co chci abys mi dělala.

Hrozně moc bych potřeboval abys mi naslintala do pusy, masírovala a dráždila bradavky a já se u toho vyhonil.
Ležel bych na zádech, klečela bys vedle mě, prsty svírala moje bradavky, mnula je, tahala za ně.S obličejem sehnutým k mé puse, cítil bych tvůj dech na svých rtech, otvíral bych pusu a s vystrčeným jazykem hltal sliny, které ti stékají po jazyku na můj. Mít pusu celou upatlanou. V ruce bych svíral svoje naběhlý péro, který by z toho bylo neskutečně tvrdý, honil bych ho tak silně a pevně svíral, byl by rudý jako jahoda, kapalo by z něj jak z kohoutku. Nepřestáváš mi zahlcovat svýma sladkýma slinama,které kombinuješ s vášnivými polibky. Zatínají se mi svaly, škubu sebou jako bych měl epileptický záchvat, stříkám si do dlaně, chytíš mě za ní a s výrazem do mých očí to slížeš, ale nepolkneš, s tou pusou plnou mrdky mi začneš líbat a mě znova ztvrdne a postaví se jako by se nic nestalo. Nehnutě budu ležet dál, posadíš se na mě, opatrně si ho zasuneš do kundičky a opícháš se o mě, pomalu se houpeš a vychutnáváš si ten pocit, jak do tebe proniká od žaludu až po koule, kundička ti z toho krásně teče, péro mám celé oslizlé.

"Vyprávění se ti líbí, rukou šmejdíš v kalhotkách a slyším jak ti mlaská kundička, tak tedy pokračujeme ve fantazii. "


Narazíš si ho do sebe celého a vrtíš se v bocích, koule se mi třou o tvůj zadek, držíš mě oběma rukama za bradavky a šukáš se jako bych tam nebyl.
Jednou rukou si roztáhneš kundičku a druhou začneš dráždit poštěvák, během chvilky přichází první orgasmus, jen co odezní pokračuješ v mrdání, přichází další a další. Kundička se ti svírá rozkoší, pevně objímá moje péro, že už ani já to nemůžu vydržet a vystříkam ti ji. Ještě chvíli se na mě pohupuješ, pak pomalu vstaneš a klekneš mi na pusu, abych to z tebe vylízal a vysál. Držíš mě za vlasy a mačkáš na tu upatlanou kundu. Jazykem se do ní bořím a obličejem do tebe narážím.
Saju všechnu šťávu co z tebe teče. Cucám poštěvák, lehce koušu, plácam po zadku, přidám ještě prsty a rejdim v tobě tak silně, že mi postříkáš pusu.

" Hledíme si hluboce do očí, kalhotky máš napůl kundičky stažené, letmo se o ní třu při tom honění, přichází vzájemný orgasmus, stříkám na tvé prsty co koukají z kalhotek. Jen co dopadne první kapka, sténáš a podlamují se ti kolena. Společný vrchol... Při tom dokončuji příběh, který mi byl silnou inspirací."

Jsem celý mokrý od tvý šťávy, upatlanej od mrdky, spocenej, ale nádherně uspokojenej! 💜