V ordinaci

29. 3. 2024 · 2 099 zhliadnutí tomzmostu

Padesátka se pozvolna blíží a názorně předvádí, jak přibývající věk dokáže poškádlit tělo. Do čtyřiceti jsem chodil k doktorce jen na preventivní kontroly, teď tam chodím častěji než ke kadeřnici.
Covid vystřídal vysoký tlak a když už vše vypadalo na pohodu, blbec si zlomím při sálovce nohu. Vše završila angína, mrcha, která mě složila na pár dnů do postele.
Před x lety jsem zdravotní sestru Danu nesnášel. Pacienty včetně mě často sekýrovala a přepadávaly jí vyloženě blbé nálady.
Člověk musel zjistit, že pod tvrdou a kyselou slupkou nafoukané sestry, je slaďoučké ovoce, které až neuvěřitelně rádo mlsá čokoládu.
Poslední měsíce jsem se na sestřičku dokonce těšil, vždy jsme prohodili pár vět a nerudná padesátnice se v mých očích proměnila v milou a hlavně šarmantní dámu. Rád jsem ji škádlil lichotkami a všemožně se snažil kouzlit úsměv na její tváři. Černé dlouhé vlasy až k pasu, hnědé oči, rudě namalované rty a téměř perfektní postava. Taková žena se nedá nepochválit.
Otravnou angínu jsem po dvou týdnech přepral a nemohl se dočkat kolegů z práce. Doma už jsem bláznil.
Nastal den D a kontrolní odběr krve.
V čekárně bylo po ránu pár důchodců, kteří netrpělivě čekali na svá jména. Přesto paní Dana zavolala první mě. Doktorka chodí až na osmou a odběry startují o hodinu dříve.
,,Dobrý den sestřičko." Snažil jsem se po vstupu do ordinace směle pozdravit a odhadnout, v jakém rozpoložení se paní Dana nachází. Úplatek čokoládou byl samozřejmostí a sestřičky milý úsměv řekl vše.
Na pokyn jsem zasedl do křesla, nastavil pravou ruku a nechal ze sebe vysát vzorek krve.
Přitom jsem sledoval každý pohyb krásné ženy a v duchu hodnotil líbeznou tvář a štíhlé nožky, které vykukovaly z pod krátkých šatů. Bránil jsem se úchylným představám, ale zakázat to jednoduše nešlo. Paní Dana si všimla, jak ji sjíždím pohledem a sobecky dělala vše proto, abych toho viděl mnohem víc. Zalepila mi ruku po vpichu a zbytky z náplasti odhodila do koše. Předklonila se tak šikovně, že jsem zahlédl její krajkované kalhotky. Polilo mě horko a být to za jiných okolností, asi bych se neovládl.
Ale jsem u vážené sestřičky, v stresující ordinaci a k tomu před plnou čekárnou lidí.
Chvilku jsem seděl v křesle a snažil se přesměrovat mysl k dovolené. Zjišťoval jsem plány sestřičky na léto a sám představil vlastní.
Milou konverzaci přerušilo klepání na dveře, které se paní Dana snažila ignorovat. To se však stále opakovalo a to i přes obří nápis na dveřích - Neklepat!
Nervózní důchodce se dožadoval služeb paní doktorky a nenechal si vysvětlil, že ordinuje až za tři čtvrtě hodiny.
Dveře se rázně zabouchly a sestřička zklamaně vzdychla.
Podivná jiskra v mých očích vrátila sestřičce úsměv a naše pohledy se na dlouho spojily.

Paní Dana kontrolovala rychlotest krve a znovu se na mě usmála. ,,Výsledky máte v pořádku." Zaznělo v prázdné ordinaci a já se chystal k odchodu. Než jsem stačil vstát, sestřička se ke mně přiblížila, pohladila mě ve vlasech a tiše zašeptala do ucha.
,,Vylížéš mi kundičku?"
Její dlaň zaplula do mého rozkroku a nestydatě prohrabávala naplněné koule. Jazyk se přitom dotýkal ušního lalůčku a pohrával si s citlivou částí těla. Cítil jsem její vzrušený dech a rukou zajel pod její šaty. Hladká stehna umocňovala nadrženost a doslova katapultovala pacienta do propasti maléru.
Žíly pumpovaly krev do rozkroku, obličej zrudnul, v ústech vyschlo a já pozoroval zvrhlou sestru, jak se přemisťuje na lékařské lehátko.
Posadila se na kraj, vyhrnula si šaty, obratně stáhla kalhotky a roztáhla štíhlé nožky. Její vyholená kunda byla jako magnet, mozek ve stavu off neovládal tělo a já tu krásnou ženskou v mžiku lízal. Prsty jsem odhrnul růžové závoje a snažil se ústy brouzdat ve voňavé lasturce. Její šťáva chutnala náramně a vůně klína lahodila nosu natolik, že jsem měl v plánu ukrást mokré kalhotky. Dana mě hladila ve vlasech a užívala si vstřícnost mlsneho jazyka. Naběhlý poštěváček byl natolik citlivý, že jsem se obával, že zděné příčky neudrží naše tajemství v ordinaci. Narůstající vzdychání mě děsilo a zároveň vzrušovalo natolik, že se pták nehorázně roztahoval v kalhotech. Sestřička se v křečích doslova třásla, rozepla si knoflík šatů a dlaní si hladila opomíjená ňadra. Posléze mě vytáhla za vlasy k prsům, já nasával bradavky a olizoval obří dvorce. Povislé kozičky ladily k štíhlé postavě a nenesly stopy podprsenky. Pohoří ňader vystrkovalo věže a nabízelo očím úžasný pohled na roztomilé pihy.
Poté mě Dana vytáhla ještě výš a začala vášnivě zkoumat rty.
Postavila se, rukou sjela mezi nohy a vysvobozovala naběhlého ptáka ze zajetí. Polibky ustaly, stál jsem před lehátkem jako přibitý a sledoval sestřičku, jak drží v ruce ptáka a vkládá si jej do úst. Horké sliny mě mučily a já chtěl tuhle babu nelítostně zmrdat. Držel jsem ji za vlasy a snažil se ji něžně hladit.
Prvním klepáním na dveře se Dana nenechala vyrušit, při dalším jsem již stříkal a plnil ústa vzorkem ke kontrole.
Následný otrava už sestřičku vytočil. Ta si prsty otřela koutky úst a dokráčela sprdnout dalšího důchodce.
Já zavřel mokrého ptáka do klece a s negativními výsledky rozborů se rozloučil.
Přede dveřmi jsem od sestřičky dostal něžný polibek na ústa a lístek se soukromým číslem.