Můj sexuální deníček, první část.

4. 4. 2024 · 2 050 zhliadnutí Ell99

Nepochybuju o tom, že každý z nás již v sexu zažil něco zajímavého. Můj předchozí příběh, který měl dnes pokračovat, bohužel, neodpovídá pravidlům a tak byl smazán, což respektuju. Pokusím se tedy podělit o jiný, s mým bývalým přítelem.

Chodili jsme spolu od mých 16 let, byl o rok starší a chodili jsme na stejnou střední školu.
Než jsem mu poprvé dala, trvalo to asi 5 měsíců. Byl to můj 3. sexuální partner a rozhodla jsem se, že se tu o své zážitky podělím formou příběhu, jelikož mě tu baví číst příběhy ostatních.

S přítelem jsme oba bydleli u svých rodičů, to znamená, že když jsme si chtěli pořádně zašukat, museli jsme vychytal situaci, když rodiče nebyli doma, nebo najít jiné místo. Využívali jsme školu, kabinky v obchodech, byty u kamarádů, když pořádali párty, záchody na diskotéce, přírodu nebo auto. A právě auto hrálo roli v tomto příběhu.

Každý asi občas vyrazil na výlet autem, někde zaparkoval na odlehlém místě a tam si to rozdal. My jsme to však v tomto případě udělali jinak a byl to pro mě nádherný zážitek.
Jako klasicky jsme byli na diskotéce, nálada a vzrušení stoupalo, již na parketě jsme začali vášnivou líbačkou, která neupadala, přidali jsme postupné osahávání, tak aby to nebylo úplně trapné, zaryl mi prsty po zadečku směrem k mé kundičce, ta byla i přes kalhoty pěkně vlhká…
Věděli jsme, že to dlouho nevydržíme a rozhodli jsme se odejít.

David zavolal taxík, ptala jsem se kam půjdeme, ale řekl mi, to neřeš, byla jsem tak nadržená, že mi to bylo jedno, hlavně, ať už jdeme na to. Taxi přijelo, sedli jsme si oba dozadu a David mi začal zajíždet na kundičku, nejdřív přes kalhoty poté i pod ně. Už jsem ho tam moc chtěla v sobě cítit, opakovala jsem to, co on a sahala mu na péro přes kalhoty. Stál jak kámen.

Za chvíli taxi zastavilo u Davidovo paneláku, respektive jeho rodičů. Zaplatili jsme, vystoupili a začali se líbat, čekala jsem, až mě popadne a odtáhne do vchodu, že tam třeba začneme a pak se přesuneme k nim do bytu.
Chytil mě za ruku a vzal mě směrem k jeho autu, které parkovalo na sídlišti před panelákem. Byla noc, nikde nikdo, já byla tak strašně nadržená, hrozně jsem ho chtěla a tak jsme šli.

Auto měl velmi malé, dostal ho od své babičky, nemělo to ani zadní dveře, takže se dozadu lezlo předními dveřmi. Položil mě na zadní sedačky, vzal šátek, který jsem si v autě nechala po předchozím výletu a zavázal mi oči, abych nic neviděla. Začal mě pomalu svlíkat. Byl hrozně něžný, hladil mi prsa a pomalu mi olizoval bradavky. Mám je extrémě citlivé, pomalu začal směřovat hlavou k mé mokré kundičce, konečně se dočkám. Začal mi ji lehce přejíždět jazykem a postupně přidával na intenzitě. Byla to nádhera, cítila jsem, jak to na mě, jde a že se brzy udělám. K jazyku přidal po chvíli i prsty a já během chvilky byla, začala jsem křičet a David poznal, že jsem se udělala.

Chtěla jsem vstát a oplatit mu stejnou mincí, vzít do pusy jeho tvrdými ptáka a dělat mu dobře, ale on byl vždy ten dominantní a ten, kdo určoval tempo a směr hry. Sundal si pásek z kalhot, řekl mi, ať si kleknu na kolena a mlčím.
Ani chvilku jsem neváhala a dělala, co chtěl. Začal mi tím páskem plácat přes prdel, jak jen to v tom autě šlo. A nadával mi, jak jsem si mohla dovolit se udělat a ani se ho nezeptat. Řekl ,,od teď mi pokaždé, když něco budeš chtít říct nebo udělat mi řekneš Pane a zeptáš se zda můžeš, rozumíš ty kurvo?” Bože to bylo ono, teď to přijde věděla jsem a řekla ,,ano, pane. Omlouvám se, prosím, potrestejte mě!”

Mlátil mě v tom autě tím páskem a dovolil mi si u toho hladit kundičku. Pak mi řekl, ať si sednu a začnu mu ho kouřit, ale že nesmim používat ruce. Klekla jsem si tedy vedle něj, musel mi pomoct, jelikož jsem měla furt zavázané oči a pomohl mi nasměřovat jeho ptáka do pusy. Tak jsem hýbala hlavou nahoru a dolu, jako poslušná kurvička a byla hrozně spokojená. Poté mi hlavu přichytil a začal mě šukat tím tvrdým pérem do huby, až mi z pusy vypadl. Vzal mě a začal líbat, následně mi vrazil facku a řekl ,,kdo ti dovolil přestat kouřit? Hul dal ty štětko” tak jsem si opět nechala vrazil péro do huby a zarážet si ho, jak jen to šlo.

Po chvíli mi řekl, že jsem moc šikovná a že za odměnu se na něj můžu posadit. Od začátku uběhlo asi 10 minut a já po poslušném poslouchání konečně dostanu ptáka do mušličky! Slušně jsem odpověděla, jak si přeješ můj pane a sedla si na něj. Pěkně jsem si na něm jezdila, tak jak to mám ráda, nejdřív pomalu a pěkně hluboko, postupně jsem zrychlovala a kroutila se, abych Davida, co nejvíc vzrušila.
Věděla jsem, že po alkoholu se většinou neudělá, ale tentokrát jsem cítila, že to půjde. Viděla jsem, jak oba vzdycháme v podobných rytmech, šlo to na něj taky. Chytil mě tvrdě pod krkem a namáčknul směrem na přední sedačky a začal tvrdě přirážet, začala jsem hrozně křičet a zeptala se ,,pane, prosím, můžu se udělat?” Neodpověděl a mrdal mě, stále tvrdě, držel pod krkem a vzdychal. Už jsem to nemohla vydržet a věděla, že se znovu udělám a řekla mu ,,promiňte pane, udělala jsem se” zatáhnul mě tvrdě za vlasy a najednou jsem cítila, jak do mě proudí jeho teplé sperma. Můj orgasmus byl v tu chvíli ještě intenzivnější a nepřestával.

Po chvíli mi sundal šátek z oči, políbil mě a řekl mi, že lepší kurvu si za holku přát nemohl.
Asi si myslel, že jsem skončili, řekla jsem mu ,,děkuju pane a jestli dovolíte, vaše kurva ještě neřekla poslední slovo”…..