Trojka+

4. 4. 2024 · 3 515 zhliadnutí passs

Tak mohutný příraz jsem nečekal. Vjel do mě pořádně, stejně tak jako moje prsty do Jitky. Přesněji, dva prsty do už pěkně roztažené, mokré kundičky a jeden ještě hlouběji do jejího análu. Normálně by vyjekla, ale tentokrát jí v tom bránil pěkně velký pták v puse. Ale brzy jsme se vrátili k pravidelnému rytmu. Já ji prstil a lízal, Honza do mě zezadu pořádně zajížděl a náš návštěvník, Aleš, přirážel do její pusy.

Musím přiznat, tohle byla na nás netypická situace, bylo tam najednou nějak moc lidí. Na mrdání určitě. Takže jen krátké vysvětlení – po letech mrdání ve třech jsme se rozhodli pozvat ještě jednoho chlapa. Tedy, já s Honzou jsme preferovali ženskou, ale Jitka, jako vždy, rozhodla… S tím, že chlapa určitě najdeme rychleji, ženská se stejně špatně hledá. Zas tak rychle to sice nebylo, sehnat bi chlapa do čtyřky MMMŽ dalo práce. Zvláště pak vysvětlovat, že nejde o gangbang. Ale o opravdové každý s každým. Nakonec se povedlo. Aleš byl dobře vybavený, jak jsem se s ním přesvědčil už předem, ale to je jiný příběh. Navíc byl z nás rozhodně nejmladší. Takže byla dobrá šance, že to případně s naší „nymfomankou“ nakonec k její spokojenosti odšuká. A samozřejmě, ani my chlapi jsme nechtěli přijít zkrátka. Takový pěkný pták se musel využít.

Naše společné setkání u nich doma začalo to v pohodě, Jitce byl naštěstí sympatický i osobně, nejen podle fotkách. A po osprchování, když jsme se už nikdo neobtěžoval oblékáním, to bylo ještě více jasné. Jen to nebylo jen díky pěknému úsměvu.

V ložnici to netrvalo dlouho a Jitka si mohla z pěkně stojících ptáků vybírat. Vzrušila nás spolehlivě. Jen tam tentokrát byl ten jeden navíc. Ale rozjela to jako vždy, sedla si na postel a na střídačku nás všechny kouřila. U toho si užívala, jak jí více rukou přejíždí po kozách a bradavkách, potěžkává je i tahá. I na sání jejích bradavek došlo. Střídala naše ptáka poctivě, nechala si pusu pěkně projíždět, sála a olizovala. Sjížděla jazykem na naše koule a lehce je brala do pusy. Uměla to. Vždy měla v práci najednou alespoň dva z nás, jednoho v puse, druhého honila. Zvládala to moc dobře. A to si chvílemi ještě zároveň stíhala honit kundičku, zajíždět si do ní prsty. Občas jsem i zaslechl, jak jí při tom kundička hezky čvachtá. Krásný zvuk.

Ale tím Jitka nekončila, má moc ráda dva ptáky v puse. . U mě a Honzy to většinou zvládala, ne sice moc hluboko, ale… Ale tentokrát mě vynechala, zkusila Honzu a našeho nováčka Aleše… Tedy pokusila se. Držela jejich ptáky u sebe, přejížděla po nich jazykem a snažila se maximálně otevřít pusu. Ale přecenila své síly, Aleš ho měl pořádně tlustého, prostě je tam oba dva najednou nezasunula. Bylo mi jí líto, a navíc jsem konečně chtěl něco zkusit. Sedl jsem si vedle ní na postel, vzal jí ptáky z ruky, objel je jazykem a zasunul si je do pusy. Konečně. Pěkně do hloubky, bez problému. Užíval jsem si to, pořádně plná pusa se mi líbila. A jim se to zjevně líbilo taky… Jitka si mezitím lehla na záda a sledovala jak je kouřím, u toho si přejížděla přes ztvrdlé bradavky.

Za chvíli byl ale čas na změnu. Přesunul jsem se Jitce mezi její doširoka roztažené nohy, Honza a Aleš k její hlavě. Lízal jsem jí, zajížděl jazykem do kundičky, sál pysky,… Střídal jsem to s prstěním, napřed jen kundičky, jeden prst, pak druhý, třetí lehce vklouzl do zvlhčeného análku. Co se dělo u její hlavy jsem neviděl, slyšel jsem jen zvuky. Co vydávala ona, to bylo poněkud přidušené a občas jsem slyšel její nádechy. A oni byli slyšet také dost. Pak jsem ale ucítil dotyk na zadku. Zvedl jsem hlavu od kundičky a podíval se dopředu. Jitka se zaujetím kouřila Aleše, takže za mnou musel být Honza. To už jsem tušil, k čemu dojde, nebylo to tak poprvé. Pocítil jsem něco chladivého a pak jeho prsty zasouvané do mého análu. Nadzvedl jsem se na všechny čtyři, abych mu to usnadnil. A potom už to nebyly prsty. Cítil jsem silný tlak a pak už do mě zajel. Chvíli jsem si zvykal, naštěstí počkal, nechal mě vydechnout, zvyknout si, a pak začal přirážet. Užíval jsem si to a vrátil se při tom k lízání a prstění. Jitka se svíjela, ale ani tentokrát jsem ji neslyšel hlasitě vzdychat, jak jsem vždycky miloval, stále měla zjevně plnou pusu. Aleše. To byla ta změna. Ale i tak se mi to moc líbilo. Po nějaké době přirážení, které jsem si pěkně užíval, se Honza zvedl a odešel si ho opláchnout. Než se vrátil, stihl jsem naštěstí Jitku párkrát pěkně protáhnout mým ptákem. Už jsem musel, mému ptákovi její kundička už moc chyběla. Ale zas tolik času jsem na ni neměl. Pán domu byl zpátky.

Myslel jsem, že ji Honzovi předám, ale ten jen ucedil „Tedˇje na řadě Aleš“. Museli jsme ale počkat, až si nasadí kondom, trochu s ním zápasil, ale riskovat jsme nechtěli. Jitka byla pořád ještě na zádech, takže Aleš jen převzal „štafetu“. Když do ní zajel, pěkně vyjekla, měl ho sice kratšího než já, ale pořádně tlustého. Začal pomalu, zvykala si, ale za chvíli už zrychlil a Jitka si to užívala. Honza se na to s potěšením díval a honil si ptáka. Pozorovatat její mrdání miluje. A já jsem se přesunul k její hlavě. Nenechala se pobízet a začala mě kouřit. Díval jsem se, jak do ní ten tlustý pták buší a nedalo mi to. Začal jsem jí tu její mrdanou mokrou kundičku masírovat, přejížděl rukou i Alešovi na ptáka. To už ale dlouho nevydržel, se zařváním se udělal. Oddechoval a odvalil se na záda vedle Jitky. Honza přestal s honěním a prohlásil: „Střídáme!“. Přetočil Jitku na bok a začal ji mrdat zezadu. To už jsem jí na kundičku nedosáhl. Bohužel. Ale kouřit mě ještě zvládala. Jen jsem ji za chvíli musel zarazit, jinak bych se udělal. A to jsem rozhodně nechtěl, potřeboval jsem moc ještě jednou do její kundičky. Ale teď to bylo na Honzovi, musel jsem si počkat. Naštěstí to netrvalo dlouho, už měl něco za sebou. Zvláště, když se Jitka s velkým zachvěním udělala. Zpomalil, nechal ji chvilku vydechnout, ale pak už jen dvakrát rychle přirazil. A bylo to.

Chvíli odpočíval a pak ho z ní vytáhl. Jako obvykle mi ho nabídl a já neváhal. S potěšením jsem mu ho olízal, jeho mrdku jsem měl rád. Moc mi chutnala. A pak byla zase řada na mě. Napřed jsem jí kundičku pečlivě očistil, olízal její pysky od mrdky, zabořil do ní jazyk a vylízal, co se dalo. A potom už zasunul. Byla to pro ni oblíbená změna, já hned po Honzovi, cítila rozdíl, měla ho ráda. A já si to užíval, projíždět jí pořádně do hloubky. A pak stříkat. Do té její krásně mokré kundičky. Lehký polibek nakonec a pak jen už rozloučení s její rozmrdanou kundičkou – pečlivé slízání i mé mrdky. To jsem si přece nemohl odpustit…