Soutěžní- Schůzka s Amatérem

6. 4. 2024 · 1 103 zhliadnutí Vio_leta

Se svým mužem jsem se překvapivě seznámila na Amatérech. Byla to obrovská náhoda, protože už jsme se od vidění znali a mezi mnoha zprávami jsem otevřela i tu jeho. Nakonec naše psaní nevyšumelo, ale pokračovalo měsíc. Už jsme naťukávali společné setkání, ale protože jsme si opravdu rozuměli, dohodli jsme se, že si nevyměníme fotky, ale rovnou se sejdeme. Fotky můžou být někdy zavádějící a v reálu přeci jen člověk působí jinak. Buď to bude nervózně vzrušující a nebo si popovídáme, jak už je pěkné počasí a pojedeme oba domů.
Dohodli jsme se na pátek, oba skončíme dřív v práci a vybrali jsme odlehlé místo, na které se jede přes dvě pole a dál je louka u lesa. Jakmile jsme vylezli z auta, tak jsme se poznali. A bylo to velmi příjemné poznání! Chvilku jsme seděli v trávě a povídali si, ale přeci jen... měsíční předehra udělá své a on byl první, kdo se odhodlal se ke mně naklonit. Líbali jsme se od postupných polibků až k otírání jazyků a jeho ruka vklouzla na mé stehno. Už bylo dost teplo na sukni bez silonek a co si budeme povídat... počítala jsem se vším, a proto sukně a pěkné kalhotky.
Ještě ale nebylo takové teplo, a tak jsme zalezli do jeho auta. Prostornější, i když na úplné lehnutí to také nebylo. Ale to nám bylo jedno. Nejdřív šlo dolů jeho tričko, mé tílko a pak už to šlo ráz na ráz. První olíznutí bradavky, mnutí prsů a vzdechy. Pozorovala jsem ho, když jeho hlava zmizela mezi mými stehny a pomalu se mě dotkl jazykem přímo na vstupu do kundičky. Žádný klitoris jako první. Byla jsem vlhká z toho vzrušení a po pár minutách jsem si ho stáhla k sobě, abych ho políbila. Psali jsme si o tom, jak máme oba rádi tyhle věci a bylo skvělé to udělat, aniž bych se bála reakce. Z jeho jazyka jsem cítila chuť svojí kundičky a to mě rozvášnilo ještě víc. Ani jsem neměla sundané kalhotky, ale měla jsem tenká tanga a tak jsem to neřešila. Otočila jsem se k němu a vyšpulila zadeček. Jednou rukou roztáhla půlky prdelky od sebe a nastavila se mu. Ucítila jsem tvrdý žalud, jak pomaličku vjíždí do mě a ruku, která si mě pevně drží za bok. Ale já nechtěla pomalu! Přírazila jsem proti němu zadečkem a hned vklouzl celý. Hlasitě vydechl a víc zaryl prsty do mých boků. A pak už to nebylo pomalé seznamování, ale takové šukání, které muselo rozhoupat auto. Rukama jsem byla opřená o dveře, o okýnka a jen vnímala to přirážení. Líbí se mi ten čvachtavý zvuk sexu a pleskání kůži o kůži. Jenže najednou se přímo naproti mně objevil v okýnku obličej, a protože skla byla zatmavená, tak si pán ještě pomohl rukama přitisknutýma na sklo, aby lépe viděl. Ztuhla jsem a protože venku asi bylo jasné, že se o něm ví, byl rychle pryč. Můj nový milý ještě otevřel dveře a zakřičel na něj něco ve smyslu, ať nás nechá na pokoji.
Vlastně nám to ani nevadilo a docela rychle jsme začali pokračovat, kde jsme přestali. Malá pozornost je přeci jen vzrušující, ne? A nějak mě ani nenapadlo, že by byl tak drzý a vrátil se. Jenže jakmile to zase začalo nabírat obrátky, chlapík byl zpátky. Poučil se a nedal ruce na sklo, ale tentokrát už nestihl utéct, když se otevřeli dveře. Byly zašupovací, takže jakmile jsem je odtáhla, byl naproti nám a jen zíral. Podle oblečení to byl myslivec a očividně jsme byly v jeho území. Něco vyblekotal, couval a začal zase utíkat. Ani jsme mu nic neřekli, nekřičeli a nechali ho. Myslím, že mu bylo o dost trapněji než nám. Pak jsme se spíš smáli, protože na prvním rande nakonec orgasmus opravdu nebyl. Což jsme si časem patřičně vynahradili. Bylo ještě mnoho schůzek a pár pro sentiment i na tom místě u lesa.
Po pár měsících jsme šli na ples a hádejte, koho jsme tam potkali? No jo... myslivecký bál a pán si nešťastně stoupl u baru hned vedle nás. Když se na mě otočil, tak bylo hned jasné, že ví. A já taky, protože v těch barvách vypadal naprosto stejně jako když jsme na sebe zírali z očí do očí. Jen já u toho teď už byla alespoň oblečená. A mimochodem... potkáváme ho tam každý rok.