V silonkách

6. 4. 2024 · 1 215 zhliadnutí Vio_leta

Po celou dobu jste se na mě díval. Na mě nebo na mé nohy? Seděla jsem na katedře a pohupovala nohama, občas je překřížila nebo měla nohu přes nohu. Když mluvím, dělám tyhle věci bezděčně. Bylo to večerní školení, kdy už po celém dni ráda sedím a moc neřeším, jestli je vhodné sedět na katedře.

Měla jsem na sobě černé silonky a skládanou černou sukni do půlky stehen. Sandálky ze síťoviny na úzkých podpatcích a tenký rolák. Muži říkají, že mám dlouhé nohy. Mám? Přijde vám to také? Co byste s nimi chtěl dělat? Když si všichni zapisují, mám v hlavě i tyhle věci. Myslím na ně často. Poslední dny jste mě zaujal vy. Občas si schválně přejedu jednou nohou přes druhou, přes lýtko, jako bych se hladila. Posloucháte mě vůbec? Jaké by to asi bylo… sundat si boty… vy byste ležel… a já bych vám nohou v silonkách přejela po tváři… slastné přivření očí? Pootevření úst? Olízl byste mi zespodu prsty? Chtěl byste dál?

Tohle všechno mám v hlavě. Naše oči se setkají a pohledy zůstanou o vteřinku déle než by bylo vhodné.

Jakmile si všichni dopíšou, začínají si balit věci. Vy také. Byť pomaleji než ostatní. Zase ten pohled. Olíznu si rty a vaše oči sklouznou níž. Nemůžu si pomoct. Vážně mě ta hra zaujala. Ale už jsem dole ze stolu a beru si desky a tašku, abych si jí odnesla do kabinetu. Zhasnu a všichni se rozcházejí.

Ale tenhle večer měl být jiný. Z kabinetu jsem neměla odejít hned. Ozvalo se zaklepání. Tiché a nesmělé. Otevření dveří a vážně jste to byl vy. Tiše stojící a já si zase sedla na stůl, jak jsem zvyklá. Olízla jsem si rty. Zeptal jste se, jestli je to nevhodné… Mělo by být, ale chci to také. Zůstane to jen mezi námi. Chtíč je silnější než etika… Jste stejně perverzní jako já? Obyčejný sex mě neláká. Ale na to se nezeptám nahlas. Tohle zjistíme pomalu a spolu. Buď a nebo.

,,Díval jste se mi na nohy.” Není to otázka. Konstatování.

Rukou si přejedu po stehně a při tom se mi vyhrne sukně tak, že je vidět pružný lem silonek. Jsou tenké a prosvítá mi pod nimi kůže.

,,Pomůžete mi sundat boty?” A vy si ochotně a bez váhání kleknete, vezmete do ruky mou nohu v černých sandálcích a lehce rozepnete zip nad patou. Vložíte prst mezi ohyb boty a mou nohu. Sundaváte je pomalu a díváte se na objevující se nárt, který prosvítá pod silonkami. Pořád mám v myšlenkách to, jak se vám chci otřít o tvář. Položíte sandál na zem a já bosou nohou pohladím vaší tvář. Přivřete oči přesně tak, jak jsem si to představovala! Tohle si musím zapamatovat. Otírám se vám prsty o bradu a hladím tvář. Nakláníte hlavu a hladíte mě při tom po lýtku. Přestanu, abyste mi sundal i druhou. Stále opřený o mé lýtko rozepnete zip a shodíte i tu. Opřu si chodidla o váš hrudník a pak jedu nahoru ke krku a zas přes tváře. Políbíte mi nejdřív jednu a pak druhou nohu těsně za prsty a já ucítím, jak mnou projede vzrušení. Takové to píchnutí uvnitř, kdy hned na to začnu vlhnout.

I vy už máte viditelné vzrušení přes kalhoty. Těší mě, že se ta hra líbí oběma. Ztěžka dýcháte. Naznačím vám, ať si stoupnete. Nohama si vás přitáhnu k sobě, ke klínu, mezi stehna a jen jemně políbím spodní ret. Přejedu jazykem, dokud nerozevřete rty. Chci se líbat. A tisknout vás nohama. Cítím to vzrušení a bušení srdce stejně jako u mě. Už to není jen letmé políbení, ale ochutnáváme se. Rukou mě držíte ve vlasech a trvá to tak dlouho, dokud se se vzrušeným líbáním neoddálíme.

Stále sedící na stole vám rozepnu zip kalhot a stáhnu je nohama dolů i se spodním prádlem. Líbí se mi, jak jste vzrušený a dychtivý. Tak ráda bych klekla a vzala si ho do pusy. Ale dnes ne. Dnes chci pokračovat v tom, v čem jsme začali. Nohou vás lehce odtlačím dál tak, abych si mohla vzít vaše vzrušení mezi chodidla a jemně třít. Přejíždět nahoru a dolů. Od kořene a těsně před špičkou se zastavit. Cítím, jak jste tvrdý a na špičce se objevila kapička, kterou prsty rozetřu. Tlačím nohy k sobě, aby to bylo těsné. Dýcháte rychleji. Co mi to silonky dovolí, tak roztahuji chvilkami prsty a těmi přejíždím nahoru a dolů a penis máte opřený o podbřišek. Třu ho prsty a chodidly a samotnou mě to hrozně vzrušuje. Kalhotky už mám vlhké, ale dnes to bude o vás.

Snažím se zrychlovat a zvyšovat tlak. Ale pak přestanu. Chci to. Chci vás v sobě alespoň na chvilku. Sesednu ze stolu, otočím se zády a nadzvednu si sukni. Takže vidíte, jak se mi pod silonkami rýsují kalhotky zařízlé mezi půlkami. Stáhnu lehce pod zadeček silonky i s kalhotkami a opřu se o stůl. Aniž bych se otočila, ucítím na kundičce špičku, jak lehce vklouzne dovnitř díky tomu, že jsem mokrá. Jsem tak vlhká, že je i slyšet, když přirazíte dovnitř. Krásně to mlaskne. Silonky mi nedovolí rozkročit se moc a tak jsem úzká jak je to možné. Ale chci jen trochu. Jen okusit.

Otočím se na vás. ,,Chtěla bych postříkat silonky, prosím!” A hlas se mi zadrhává vzrušením.

Poslední přiražení a cítím, jak mi na zadek a rozkrok dopadají teplé kapky spermatu a stékají dolů do kalhotek a rozkroku silonek. Natáhnete mi punčochy výš, k pasu a otíráte si o mě zbytky semene, které ještě vytéká a cítím, jak ve vás pulzuje vyvrcholení. Silonky se mi lepí na kůži a ten pocit je tak vzrušující. Narovnám se a otočím k vám. Upravím kalhotky s punčochami, ale sukně je stále vykasaná. Je vidět, jak se mi pod silonkami rozlévá mokrý flek. Rukou si ho rozetřu až na stehno a olíznu si prsty. Chutná slanosladce a já se musím otřít ještě jednou, abych si znovu olízla tentokrát celou dlaň. Díváte se na růžový jazyk, kterým si přejíždím mezi prsty. Přesně na tohle budu myslet večer v posteli až si rukou zajedu pod kalhotky.

Upřímně doufám, že tohle byl jen začátek.

Protože jsem vůbec neměla všechno, co mám v představách. Další hodina je zase příští týden.