Není výlet jako výlet

6. 4. 2024 · 1 544 zhliadnutí Angelface1

Ono se řekne výlet. Samo o sobě to ale nezaručuje , že se Vás to bude bavit, že se budete bavit a nebo , že to třeba pro Vás bude i nezapomenutelné( nedej Bože vzrušující nebo erotické). Tak jak tedy na to?
Můj známý vybral destinaci . Super místo, ke kterému mám velmi vřelý osobní vztah( a asi nejen já). Český Krumlov- tak řekněte sami;) Fakt jsem se těšila i počasí jsme měli předplacené . Jistou zásluhu na mém nemalém očekávání měl i fakt- že moje garde byl velmi pěkný chlap, který věděl co se sluší a patří ,s neskutečným smyslem pro humor , což je mimo jiné druhá nejdůležitější věc , kterou na muži počítám , hned po kvalitě sexu ( mého sexu). To je první věc a v té ho vlastně dodnes zatím nikdo nepředstihl. Takový malý - velký zázrak. N vlastně si ani nemůžu vzpomenout na důvod ochladnutí našeho vztahu. A není to jedno? Teď je tady a den je dlouhý…
Procházka po centru byla sice pěkná , ale přestávka na kávu v restauraci La…na byla trochu zklamáním. Prostě mi vadí , když cena služby své ceny nedosahuje… ale to je můj problém a my si tím nenecháme zkazit náladu … takže výlet pěkný, ale malinko nudný. Kromě pár letmých doteků ze zatím vůbec nic vzrušujícího neudálo , tak bylo na čase to mu malinko pomoct.
Na druhé straně vody , směrem ven z centra je super vyhlídka. Vypadalo to , že není jak se na ni dostat, ale vídávala jsem tam lidi, takže jsme na to nakonec přišli .
Výhled odsud opravdu neměl chybu . Znáte ten pocit kdy vás kouzlo okamžiku hodí úplně mimo realitu a máte pocit , že jste úplně sami a úplně jinde? Přesně! Oba jsme hleděli “ doblba” ,a i když jsme stáli vedle sebe byli jsme na světě každý úplně sám. A jako úplně každou ženu mě napadlo to jediné , co jsem mohla udělat , abych ten okamžik posunula na vyšší úroveň -sundala jsem si tričko :D výraz v jeho tváři byl k nezaplacení ! Překvapení… úžas … vzrušení…to tedy bylo vidět mnohem níž a nejvýrazněji . Klekla jsem si a byla jsem zvědavá a vlastně i trošku napnutá, jestli mi dá okusit jak chutná jeho nálada uvnitř právě tady a teď…. No dal, naštěstí dal protože nemám ponětí ,co bych si sama se sebou počala , kdyby ne. Pomalu jsme skoro zapomněli kde jsme - já z jeho sladké chuti a on z pohledu na mě … začalo se mi dělat veliké mokro v kalhotkách …. a za mými zády začaly řinčet řetězy. Ano řetězy. Po jedné ze strmých stěn výhledu totiž vedla ferata a po tu právě skoro úplně zdolal pár mladých skorohorolezců. Tak tak se nám podařilo obléknout ,a když se všech našich osm očí setkalo ,bylo vše ok . Až na to, že podle barev v obličeji jsme vypadali , že jsme tu skálu lezli my dva s nimi na zádech.
Cestou zpět k autu jsme skoro nemluvili . Museli jsme zastavit na lesní cestě a jít to tak nějak rozchodit. Někteří z nás se museli i vyčůrat ( což je vlastně tak velmi vzrušující) a zastavili jsme se až na krásné zelené pastvině za lesíkem. Lehli jsme do trávy ( klid…. Každý zvlášť, ne na sebe:) a mlčení spolu s hlukem větru a ptáků.
Myslím , že jsem skoro začínala usínat když jsem ucítila teplo a šimrání asi 10 cm pod pupíkem. Přidávalo to na intenzitě a moje kundička se začínala úplně sama pohybovat směrem k “tomu” co slibovalo slast. Otevřela jsem oko a proti slunku jsem viděla ,jak jedna jeho ruka končí nad zápěstím a zbytek je součástí vnitřní stravy mých legín a druhá drží pevně jeho klacek a dělá to ,co mužům prostě dobře dělá. Se zájmem mě pozoroval ,a když viděl a hlavně cítil jak vlhnu a nastavuju se ,zařadil z jedničky hned na čtyřku. Okamžitě jsem se svlékla a při sundávání posledního kousku prádla už mnou projížděl první mohutný orgasmus s jeho prsty v mé kundičce. Byl neuvěřitelně dlouhý a mé tělo nechtělo přestat a vrátit se na vlnu obyčejné rozkoše . Sedla jsem si a vzala si ho do úst. Byl báječný , tvrdý jako skála a hladký jako samet. Chtěla jsem ho mít celého v puse. Užuž bych to dokázala ,ale na poslední chvíli jeho ruce opustily mou vagínu , chytly mou tvář a jemně přitáhly k jeho obličeji. “ ještě nee..” zašeptal mi do ucha. Položil mě do trávy a vsunul svoje péro do mě . Jen tohle stačilo , aby se moje tělo prohnulo v luk ,a aby mnou zatřáslo další zemětřesení. Vlastně jsem nebyla schopná vnímat co se kolem mě děje. Jeden orgasmus přicházel za druhým a za třetím a za….. dvanáctým a každý další nás oba překvapil- jako zázrak. A když už to vypadalo , že tak jak jsme -při tom co děláme zůstaneme po celý další zbytek našich životů , vyndal ho ze mě a všechno to sladké semeno mi v několika proudech nastříkal na břicho prsa a kundičku. Sjela jsem rukou do té dobroty s úmyslem si nabrat a jen ten dotek zajistil ohromný výbuch atomovky v mé hlavě a celém mém těle. Klouzala jsem rukou do dírky a ven a zase dovnitř a užívala si hladký mokrý pocit na všem tam dole. Poslední vyvrcholení zastínilo všechny ostatní a udělalo vlastně z obyčejného výletu ten nejintenzivnější zážitek všech mých dob.
Ano , a přesně takhle se to dělá když si usmyslíte , že chcete mít prostě jen pěkný výlet :)
P.S. Ilustrační fotografie k tomuto zážitku najdou Ti kdo chtějí v galerii ( Na výletě s amatérem).