První prožití piss

9. 4. 2024 · 1 199 zhliadnutí edaemail

Ahoj Pavlínko. Neměla jsi tudy chodit. Tušila jsi to ale. Venku pršelo a foukalo tak jsi se zalezla schovat do toho polorozpadlé ho domu. Dveře za tebou zapadly okna byla zabytá prkny. Ještě k tomu máš pocit že tu někdo je. Né to se ti jen zdá.

Pomalu jsi zacouvala do rohu ale zakopla jsi přitom o nějaký plechovky. Takovej randál. Podívala jsi se instinktivně na zem a když jsi zvedla hlavu stál před tebou. To nebyl dobrej nápad jít do rohu. Né to nebyl dobrej nápad jít do tohodle baráku.

Díval se na tebe. Chtěla jsi proběhnout prý ale zezadu tě chytil za obě ruce a nandal ti pouta. Klid malinká

Odvedl tě vedle. Místnost zařízená? jako vypolstrovaná vyšší lůžko na stěnách nějaké nějaké nástroje a přípravky. Bylo tu šero. Dostala jsi na krk kovový obojek se zámkem který byl připoutaný na delším řetězu ke zdi.

Jak se jmenuješ. Mluvil zastřeně a pořádně jsi ho neviděla. Okamžitě mě pusť. Usmál se. Svlékni se maličká

Sunda ti pouta a trochu víc zesílil světlo. Byl vyšší v červeném plášti a na hlavě měl černou kápi. Černou jen s otvory pro oči. Proto ten zastřený hlas. Klidně se na tebe díval a ty jsi cítila že nad sebou ztrácíš kontrolu? že chceš poslechnout.

Začala ses svlékat. Nevšímal si tě něco dělal na druhé straně místnosti. Ještě spodní prádlo maličká. Pavlínka. Jsem Pavlínka vyklouzli ti s úst. Jsi zcela nahá a rozhlížíš se. Postel vyšší s úchyty? tušíš že pro pouta gynekologické křeslo velký sprchový kout a široka lavice s pouty na ruce a nohy

Pojď Pavlínko. Poslušně si sedaš do gynekologického křesla. Ale ale v tomhle křesle ti poutá popruhama ruce a nohy k madlům. Klid Pavlínko hezký zhluboka dýchej. Bere si gumové rukavice lubrikační gel. Zaklaniš hlavu. Jak se cítíš?

Nanese ti gel na kundičku a mně tvé stydké pysky. Zaviraš oči. Nastaví si rozsvícenou lampu na tvůj klín. Stydíš se bojíš se prsty u nohou se ti stahují. Uvolní se čubinko. Musím tě prohlédnout než si tě použiju. Namazanými prsty ti zajíždí do pochvy. Mne tvého poštěváčka a zkušeně projíždí prsty tvojí kundičku. Teď nanáší gel na tvůj anál. Jedním prstem ti protahne zadek. Ještě jednou tě namazne gelem. Už máš v zadku ukazováček a prostředníček a palcem v kundě mne tu stěnu mezi zadečkem a pochvičkou. Přiráží do tebe rukou. Samovolně ti vyjíždí jazýček z pusy. Otevři. Otevřeš pusu a on ti do ní plivne. Ponížení stud ale taky odevzdání rozkoš erotické opojení.

Jsi vzrušená. Tečeš. Cítíš svojí mrdinku jak ti vytéká. Jednu dlaň ti položí na břicho. Třemi prsty druhé ruky ti zajede do kundy a rychle jimi vybruje proti své dlani. Stříkáš. Tečeš jako studánka do dlani jeho ruky. Prirážej ty moje čubinko.

Odpoutá tě od křesla. Jdi si dát sprchu

Poslušně jdeš. Přjde za tebou. Na. Ten ručník dej na zem a klekni si. Podá ti skleněnou mísu. Načůtej do ní. Stydíš se. Půjde to? Hledí na tebe. No šup. Nebudu čekat celej den. Už čůraš. Tvůj zlatý pramínek zvoní v misce. Pišně mu ukazuješ jak čůráš. Dává pod tebe dlaň nabírá tvoje čůrání rovnou z kundičky čuchá k němu a pak a pak ho ochutnává a pije z dlaně. Potre si svůj obličej. Misku s tvojí moči dává na stranu. Nasazuje ti pouta na ruce za zády

Rozepíná si plášť. Poprvé vidíš jeho pyj. Není tlustý. Tlustý být nemusí pochva je elastická a přizpůsobí se. Ale je krásně dlouhý. Na co to myslíš? Měla by ses bránit utíkat a ty. . . . . Poslušně otvíráš pusu. Ještě ne pipko a plyvne ti do ní. Skloniš hlavu a už to cítíš. Čůrá má tebe. Na zátylek na celá záda. A teď zepředu. Jeho voňavá horká moč. Teče ti po krku na prsa a břicho. Čůrá ti na stehna. Jsi celá pomočená a dělá ti to dobře. Už skončil. Konečně si bereš jeho pyj do pusy. Chytne si tě za vlasy a drží. Né né. Ještě neskončil. Cítíš jak ti čůrá do pusy. Zalykaš se. Teče ti to po bradě. Polykej dostáváš příkaz. Jeho čůrání ti je příjemný. Tak to zkusíš. Polknou polknout už ho piješ Pavlinko

Cítíš jak mu v tvé malé pusince tvrdne pyj. Cucaš ho jazykem objíždíš žaluda který ti zajíždí do krku. Drží tě za vlasy a mrdá ta do pusy. Hluboko. Až po koule. Tečou ti slzy ale poslušně otvíráš pusinku. Vždycky si tě přidrží. Curaka zasunutyho do krku až po koule. Ale je hodný. . Vždycky tě včas pustí. Nadychaš se a znovu.

A už už cítíš jak mu pyj v tvý puse pumpuje. Stříká ti horký semeno do pusy. Polykej. Pohoní si ho v tvý puse a ty poslušně polykaš. Rozpoutá ti ruce. Jemně bereš do dlaně jeho koule mneš je a druhou rukou mu ho honíš a cucaš a saješ všechno semeno. Tvoje odměna. Pevně mu stáhneš kůžicku obnažíš žaluda kterému se rozevře ta dírka na špičce. Jazykem jí vylízeš. Ukaž. Otevřeš pusu aby bylo vidět že jsi všechno spolykala. Za odměnu ti plyvne do pusy. Polykaš. Dostaneš jemné pohlavky přez tvářičky. Jemně. Nic od něj nebolí.

Dáte si společnou sprchu. Navzájem se mydlite a hladite. Jde ven z místnosti a ty jdeš za ním. I dveří to s tebou škubne. Uplně jsi zapomněla že jsi na vodítku.