…a skončilo to trojkou 2 💋🫂

9. 4. 2024 · 4 802 zhliadnutí Karroli

“Neruším? Asi jo, tak já radši jdu.”

Přivedli jsme si ho domů, bavili ho celý večer, možná jsme to vše směřovali k tomu, aby přišel právě v tuto chvíli.

Koukali jsme si s partnerem do očí a já v těch jeho viděla záblesk, že by se mohlo dít něco zajímavého, něco o co jsem ho nechtěla připravit.

Já jsem upřímně zas takovou chuť na někoho dalšího neměla, respektive jsem se nemohla nabažit toho, co jsem zrovna prožívala. Na druhou stranu- nedosáhnu všude, nemůžu být všude a cítím, že on si hrát chce a já chci, aby byl spokojený.

“Přidej se, pokud chceš.”
“Tak já budu koukat.”

Upřímně na pozorovatele moc nejsem, ale v tu chvíli mi nevadil. To lehké osvětlení, které v místnosti bylo poskytovalo více tajemství než podívanou. Čekala jsem, že ve mně probudí touhu se předvádět, ale touha po polibcích mého partnera byla silnější. Přisála jsem se tedy k němu svými rty a užívala si zase ten pocit blaženosti, který mnou procházel.

Dál jsem si hrála s jeho pérem a ležela s ním v obětí, kdy jsem ho druhou rukou jemně hladila. On mi to oplácel. Líbal mě a rukou projížděl po mém celém těle. Hladil mi prsa a vždy jemně přejel přes ztuhlé bradavky.

Jemně, ví, že jsou velmi citlivé. Ví přesně jak se jich dotknout tak, aby mnou projela další vlna vzrušení, která jen umocní to, co právě prožívám. Rukou pomalu sjížděl do mého klína a jemně mě dráždil na kundičce. Pomalinku se dostával mezi závojíčky a zasouval do mě svůj prst. Chvěla jsem se vzrušením a užívala si.

Nastavila jsem mu kundičku tak, aby do mě mohl hezky vnikat a dala jednu nohu přes něj. Za malý moment jsem cítila, že se náš pozorovatel přidal. Cítilq jsem jak mě talent mladík hladí po noze od nártu po zadek a jakoby letmo sjel ke kundičce a zase pomalinku zpátky. Možná zkoušel hranice a když zjistil, že může, cítila jsem na své kůži jeho horký dech a jazyk. Jazykem mi kroužil okolo klína až na zadek. Lízal mě a já byla čím dál tím víc vzrušená.

Za chvíli se osmělil úplně a já cítila jeho žalud na své kundičce. Partner mu uvolnil místo a já si užívala to mladé péro ve mě. Pomalu mě šukal, ale dlouho nevydržel a radši ho ze mě vytáhl.

Nechala jsem mu trochu prostoru a lehla si na záda a roztáhla na něj nohy tak, aby si mě mohl vychutnat celou.

Můj partner si lehl vedle mě, drželi se za ruku s koukali si di očí, rukou jsem nahmatala jeho péro a začala ho pomalu mnout. Druhou rukou jsem chytila za hlavu mladíka a korigovala si tempo. Ani nevím co mě to napadlo, ale jak jsem měla na jeho hlavě svou ruku, trochu jsem zatlačila směrem k tvrdému péru mého partnera. Nenechal se dlouho pobízet a vzal si ho do pusy.

Já nevěděla kam s očima. Nevěděla jsem jestli se dívat do očí tomu svému a užívat si ten slastný pohled v nich nebo se dívat dolů jak mu ho ten mladík krásně kouří. Hrál si s ním, dráždil mu žalud, vsouval si ho celého do krku a nevynechával ani koule a hráz. Viděla jsem na obou jak si to užívají a já se vezla na vlně vzrušení.

“Ošukej mě ještě, prosím.”, špitla jsem do ucha partnerovi a nevěděla jestli se bude chtít vzdát té kuřby, kterou si právě užíval.
“Tak si ho vezmi.”

Nasedla jsem si na něj a pomalu po něm jezdila nahoru a dolů a užívala jsem si, že je ve mě. Mladík na nic nečekal a přisál se k mé kundičce rty a lízal mě u toho. Nevynechával ani kořen a koule partnera. Občas ze mě to péro vyklouzlo a klučina si jej vždy vzal hned do pusy. Netrvalo to dlouho a já věděla, že se blíží můj další orgasmus. Cítila jsem jak se mi kundička stáhla a celé tělo se jemně třáslo. Nechala jsem ho doznít a pomalu slezla dolů.

Já už jsem byla uspokojena dokonale, ale co kluci. Náš mladík si po mém vyvrcholení lehl vedle mého partnera a mi se naskytl pohled na krásné dvě tvrdé péra. Chtěla jsem toho mladíka ochutnat a vzala si jeho tvrdého čuráka do pusy. Nechtěla jsem zanedbat ani jednoho, ale partner byl rychlejší než já a už měl svou hlavu u té mé. Koukal na mě zblízka jak ho kouřím tomu mladíkovi a pomalu se přidal. První mu ho jen nesměle olízl, líbali jsme se s tím tvrdým pérem. ale za chvíli zcela převzal iniciativu a ukradl si ho celého pro sebe. Teď jsem byla já ta, co kouká a bylo to pro mě velmi vzrušující. Dívala jsem se jak tam klečí na čtyřech a užívá si toho tvrdého čuráka v puse.

Začala jsem ho u toho hladit po těle a zahrnula ho polibky. Sjížděla jsem po něm jazykem až jsem se dostala k jeho zadku. Pohladila jsem ho po něm a roztáhla půlky od sebe a jemně mu jazykem projížděla mezi nimi. Přisála jsem se rty k jeho zadku a jazykem se snažila dostat co nejhloubš.

“Už budu.”, slyšela jsem říkat mladíka. Pro mě to byl signál. Vzala jsem si do ruky péro a začala mu jej intenzivně honit. Věděla jsem, že to taky dlouho nevydrží a užívala si tu chvíli slasti, kterou jsem mu dopřávala. Jazykem jsem mu kmitala po dírce a cítila, že je to tady. Stáhl půlky k sobě a za malou chvíli jsem cítila na své ruce jeho horké sperma.

Podlomily se mu kolena a doslova padl. Lehla jsem si k němu a koukala přes něj na mladíka, který spokojeně oddechoval vedle nás.