Můj sexuální deníček část druhá

10. 4. 2024 · 1 383 zhliadnutí Ell99

Davidův penis začal po orgasmu ochabovat, když nebyl opilý často se udělal velmi rychle, někdy i do minuty.
Nevadilo mi to, protože jsem věděla, že dokáže po chvíli opět pokračovat a následně vydržet velmi dlouho, někdy už se podruhé ani neudělal.
Já stále neměla dost, náš společný orgasmus byl nádherný, ale ještě víc ve mě prohlubovala chuť chtít další.

Sedla jsem si na zadní sedačku vedle Davida, vzala jeho ruku a začala si strkat jeho prsty do pusy. Oblizoval jsem je, jako by to byl jeho penis a u toho si začala zajíždět do vlhké kundičky. Takhle to trvalo asi 2 minuty a viděla jsem, že ochablý penis, který byl po mohutném výstřiku se opět hlásí do služby.
Pustila jsem tedy jeho prsty z mé pusy a levou rukou mu začala honit péro. Měl ho tak akorát velký, 15 cm, ale byl krásně zahnutý a tlustý, to pro mě bylo ideální, to péro jsem prostě milovala.

Po chvíli honění jsem se k němu přiblížila a lehce začala krouží jazykem po špičce, postupně jsem přidávala intenzitě, až jsem ho měla v puse celého. David si lehnul přes zadní sedačky, já si lehla přes něj a dal mu kouřila péro, on si zabořil hlavu do mé kundičky a začal mě u toho lízat. Byla jsem opět v sedmém nebi, nevěděla jsem v tu chvíli, jestli mi dělá větší radost ho kouřit nebo, si užívat lízání mojí frndy. Obojí dohromady bylo v tu chvíli extrémní.

Po chvíli jsem se zvedla a řekla ,,můj pane, moje kundička dneska velmi zlobila, potřebovala by od Vás ještě jednou potrestat, aby si to zapamtovala, mohl byste mě, prosím, vymrdat?”
Hrála jsem přesně tu hru, co on v tu chvíli chtěl. Chtěla jsem být tvrdě ošukaná ve starém autě, zaparkovaném na sídlišti mezi paneláky. Položil mě na zadní sedačky na záda, nohy mi dal stranou a kleknul si na mě. Přitlačil mi ruce na krk a tvrdě ho držel, plivnul mi do kundy, jakoby jí chtěl protrhnout na skrz a bodnul do mě svého ptáka. Přirážel velmi pomalu, ale silně, po každém zásunu to bylo, jak kopí, které do Vás někdo vrazí. Takhle pokračoval, já hekala a náramně si to užívala.

Poté povolil ruku z mého krku a řekl: ,,děvko, dej pánovi pusu z lásky” nahnula jsem se hlavou, jak jen to šlo a našpulila, přiblížil se pusou a plivnul mi do obličeje, v zápětí mi vrazil facku a začal přirážet rychleji a rychleji. Já hekala a řvala ,,ano, pane, potrestejte mě!” Mrdal mě, jakoby to mělo být naposledy, po chvíli mi zvedl nohy a opřel se o ně rameny, dostal se tak do mě ještě hlouběji, než předtím.
Rukama mi z toho mačkal prsa a sledoval, jak se jeho kurvička naprosto oddává dalšímu orgasmu, byl velmi dlouhý, na chvíli jsem úplně zapomněla, že jsme v autě, byla jsem úplně mimo. Nepřestávalo to a orgasmus trval asi půl minuty.

Po chvíli ubral, začal zajíždět dovnitř velmi pomalu a u toho mě začal líbat. Poté řekl, že má kundička už byla potrestána, stejně jako já, ale že zde ještě zbývá jedna dírka, která potrestaná nebyla. Nepatřím úplně mezi milovníky análního sexu, vždy to musí přijít, abych na to měla chuť, teď to však byla právě ta chvíle, dovolila bych mu v ten moment snad cokoliv. Začal mi protahovat zadeček pěkně pomalu prstem, plival do něj a pak mi ho začal lízat, za chvíli byl hezky povolený a připravený na nálož, David si sedl a řekl, ať jdu na něj a sama si svůj zadeček potrestám.

Šla jsem tedy na něj, penisem jsem si nahmatala zadek a přisedla s ním Davidovo ptáka, začala jsem si na něm projíždět, bylo to zas trochu jiné, než akce předtím, viděla jsem Davida, jak je spokojený. Kroutila jsem se na něm, jak had s pérem v prdeli, plácal mě u toho do zadku, poté mě opřel o přední sedačky a tvrdě mě začal šukat on, myslela jsem, že mi ten zadek snad roztrhne, ale bylo to strašně příjemný.

Po několika minutách, začal víc vzdychat, šel na něj další výstřik, přikázal mi, ať si kleknu a nastřikal mi sperma přímo do huby, jako pořádné děvce. Nebylo toho už tolik, ale bylo krásně teplé. Vše jsem poslušně spolkla a přitulila se k němu. Oba jsme jen tak seděli na zadní sedačce a nemuseli ani nic říkat.

Byl to jeden z mých nejhezčích sexuálních zážitků. Dva partneři, kteří se milovali spolu šukali v autě v rolích šlapky a pána.

Pokud jste dočetli obě části až sem a příběh se Vám líbil, zanechte lajk a já se s Vámi podělím o další příběh zase příště. S pozdravem Eliška