Kamarádky mají problém VII

29. 4. 2024 · 1 043 zhliadnutí Pavelpanq

Pokračování

Madam se vrátila asi po půl hodině a přinesla tašku ze které vyndala důtky. Lehce pohladila Nikolu přes legíny po zadečku. Po chvíli hlazení ji začala švihat silněji až začala křičet. To se Madam nelíbilo a z tašky vytáhla kuličkový roubík, kterým vyplnila Nikole ústa. Pro jistotu sáhla do tašky, vyndala druhý roubík a tím vyplnila ústa Honzovi. Přistoupila k Nikole ze zadu a stáhla jí legíny do půli stehen. To samé udělala I s kalhotkami. Mezi Nikoly půlkami se objevil drahokam, který zdobil kolík v jejím análu. Madam ji pohladila po zadečku a odešla do tašky, ze které vytáhla další anální kolík a mířila k Honzovi. Madam mu zasunula kolík do análu bez lubrikantu a tak lehce zakňučel do roubíku.
,, Tak co s vámi ? Kolik si myslíte, že si zasloužíte ? Každý dostanete 50 ran důtkami až budete mít rudou prdel.'' Dořekla a vzala do ruky důtky. Silou nešetřila a dútky dopadaly na jejich zadečky. Když na každý zadek dopadla padesátá rána byly rudé jak rak. Madam odložila důtky a každý dostal ještě dvě rány dlaní. Poté odešla a začala odpoutávat Petru. Pouta na rukou I kotníkách ji nechala a rozkázala ji ať si lehne na záda, nohy od sebe a ruce za hlavu. Jelikož Petra byla jediná momentálně bez roubíku, tak to chtěla Madam napravit. Madam sáhla pod sukni a stáhla svoje kalhotky. Sehla se k Petře a vsunula ji je do úst, z tašky vyndala lepenku a ústa ji přelepila aby nemohla roubík vyplivnout. Spokojená odešla ke stěně a stisknutím tlačítka spustila nad Petry kotníky rozporku s karabinami na obou koncích. Ke karabinám připoutala pouta na kotníkách a stisknutím druhého tlačítka začala vytahovat tělo nahoru. Po chvilce byla Petra v poloze kde ji chtěla Madam mít. Hlavou dolů a rozkerokem v úrovni hlavy Madam. Ruce jí spoutala za zády, takto ji nechala být a odešla k tašce.

Z tašky vytáhla připínací penis a oblékla si ho. ,,Aby vás ty zadečky pořádně bolely i uvnitř, tak vám je pěkně projedu tímhle krasavcem. '' Obcházela okolo Nikoly a Honzy. Nejprve si vybrala Nikolu, hladila ji po zadečku a vytáhla ji kolík. Stoupla si za ní a pomalu zasunula žalud penisu do análku. Postupně začala rychleji a rychleji přirážet, až Nikola začala brečet. Když byla spokojená, vytáhla penis a dala ji na zadek ještě pár ran rukou. Přešla k Honzovi a vytáhla mu kolík. Zasunula žalud a začala ho tvrdě mrdat. Když i Honza začal brečet, uznala že stačí a vytáhla penis z jeho análu. Madam odpoutala Honzu a Nikolu a postavila je čelem ke stěně. Nikole vytáhla kalhotky i legíny a hladila ji po zadečku.
,,Ruce dejte za hlavu a ani se nehněte.'' Řekla Madam těm dvoum a odešla k Petře. Chvilku kolem Petry chodila a občas ji pohladila. Petra se mírně kroutila. Madam vzala do ruky důtky a párkrát pohladila přes zadeček zavěšenou Petru. Po chvilce hlazení začala přidávat na intenzitě až to Petru začalo přes legíny štípat. Když byla Masam spokojená, spustila Petru na zem. Ležela na zemi na zádech a nohy měla roztažené na rozporce.

,,Nikolko, pojď ke mě. Byla si šikovná a určitě by sis chtěla teď užít i ty.'' Nikola se otočila a šla k Madam. Madam se sehla k Petře a sundala ji z pusy lepenku a vyndala z úst promočené kalhotky.
,,Klekni si a necháš si lízat kundu.'' Poručila Nikole a ta si hned klekla Petře kundou na hlavu. Petra ji hned začala jazykem jezdit přes legíny. Nikola se třela kundou o hlavu Petry a snažila se docílit svého orgasmu. Mezitím Madam přivedla Honzu a pomalu mu honila péro. Když mu už stál, postavila ho před Nikolu a přikázala Nikole ať mu ho kouří. Nikola si vzala jeho penis do pusy a začala ho brutálně kouřit. Po ani ne dvou minutách Honza naplnil Nikole pusu spermatem. Madam Honzu odvedla zpět ke stěně a na ruce mu za zády nasadila pouta. Nikola se snažila docílit i svého orgasmu a tobě ji po chvíli povedlo a sesunula se k zemi ta že dosedla plnou vahou na Petru. Madam Nikolu zvedla a postavila ji vedle Honzu. Ruce za zády ji spoutala pouty. Petře spustila nohy na zem a stáhla jí legíny do půli stehen. Sundala ji kovový pás co zadržoval vetřelce v její kundičce. Jak byla za celou dobu mokrá tak z ní hned vyjel. Madam ji projela kundu rukou a veškeré tekutiny ji rozetřela po obličeji. Kolík v zadečku ji nechala a vytáhla ji na rozporce kousek nad zem.
,,Za to že jsi byla docela I poslušná, tak ti taky něco málo dopřeju. Klekla si k její kundě a začala ji šukat připínákem. Netrvalo dlouho a přišel první orgasmus. Madam však nebyla spokojená a pokračovala dál. Petra se udělala celkem třikrát než Madam skončila. Madam vstala a spustila Petru na zem. Odpoutala ji od rozporky a pomalu ji zvedla na bolavé nohy. Vytáhla ji legíny a postavila ji vedle těch dvou.
,,Tak to by pro tuto chvíli stačilo, půjdete se umýt a přijdete na večeři". Domluvila a za sebou je vedla zpět do domu.