Lekce pro Helenu

12. 4. 2024 · 2 188 zhliadnutí Helena1998

Ráda si tady čtu krásné povídky od Amatérů a přiznám se že mě to mnohdy i vzruší.
Dopředu se omlouvám za případné překlepy, všechno píšu na mobilním telefonu.
Pocházím z malé vesnice, kde jsme s rodiči bydleli v rodinném domě s babičkou a dědou.
Mě dětství bylo celkem normální, ale už po střední jsem chtěla žít samostatně. Vysoká byl dobrý odraz k tomu. Tam jsem zažila své lásky o objevování co je ve mě.
Na koleji jsem poznala Veroniku, byla skoro o 2 roky stáří, ale výborně jsme si rozuměli. Dokonce se nám povedlo si společně pronajmout garsonku. Já byla konečně dospělá, nikdo mi nic neříkal a vše jsem mohla.
Náš vztah s Veronikou přerostl i v milostný vztah. Verča mi ukázala spoustu věcí o kterých jsem ani nečetla. A zásadní bylo, že jsem zjistila, že se mi líbí ženy a že jsem submisivní.
Ani jsem si nevšimla, že má svoboda je skutečnou pryč. Na vše jsem se musela ptat Veroniky a akce s kamarády mi dovolila jen výjimečně. Zato jsem se musela učit a starat se o domácnost. Všechny práce v bytě byly pouze mou povinnosti.
Veronika si dělala co chtela a postupně doma zavedla systém trestů pro mě, aby jsem e víc snažila. Ze začátku to byli jen lehká plácnutí, pak jsem musela stát na hanbě v koutě. A najednou jsem zjistila, že musím večer pravidelně klečet a shrnout všechny své chyby za celý den. A to jen aby mě Veronika potrestala. Snad už po 2 měsících výprasků jsem byla bitá jen rákoskou a zadek jsem měla téměř pořád modrý.
Když byli prázdniny, tak mi Veronika domluvila brigádu u nich ve městě a bydlení u jejich rodičů. Byl to celé dva měsíce. Kdy jsem ráno musela do práce a odpoledne pomáhat Verčině mámě. Ta mě sice chválili, ale nevím jestli ji Veronika neřekla jak to mezi námi je. Vůbec ji nebylo divné, že Veronika jde ven a já pomáhám. Tady bylo dobré, že jsem nebyla bitá každý den. Jen když jsme se šli s Veronikou projít za město do lesíka. Tam jsem musela najít lískový prut a tím jsem dostala na holou. Naštěstí jsme tam vždy byly samý.
Už to bylo možná po měsíci prázdnin, když mi odpoledne Veronika řekla , že přijde není kamarádka z dětství. Že se dlouho neviděli, tak si mají toho hodně co říct. Tak jsem čekala, že mě tradičně nechá doma, ale bylo půl sedmé večer, a bylo mi oznámeno, že se půjdeme přijít s Pavlou, že mě chce poznat. Když jsme vyšly na ulici, tak kromě Pavly tam stál i Roman, její přítel. Postavili jsme se o holky si začali povídat, mě si moc nevšímaly a ani Roman se semnou nebavil. Po chvíli se začala Pala psát na mě a co a jak máme. Veronika ji s klidem vysvětlila, že jsem její subina a že jsem hlavně na práci. Ale taky dodala, že když vše není podle ní, tak jsem bitá. To docela zaujalo Romana. Že si nic takové v tomto věku neumí představit. Já jsem celou dobu šla tiše za nimi.
Tentokrát jsme nešli na místo, kam jsme chodily samy s Veronikou, ale došli jsme až k rybníku za lesem. Podle zvalené a ušlapané trávy sem lidí, ale večer je tady klid.
Veronika hned vymyslela, že se půjdeme koupat. Ale Pavla s Romanem nabídku odmítli, tak mi Veronika, řekla ať jdu já. Ale já námitla, že nemám plavky. Ona se jen zasmála, že k čemu je potřebuji. A zvedla hlas, ať už jsem ve vodě. To jsem neposlechla. Následoval pohled, který říkal, že jsem narazila na hranici benevolence. Škaredě se na mě Veronika podívala. A začala nadávat, že před chvílí vypráví Pavle jak jsem poslušná a při první příležitosti ukážu pravý opak. A to si nenechá líbit, takové chování je nutné potrestat. Rukou ukázala ke keřům na kraji lesa a jen řekla, dones prut. Já stala jak Y a nebyla jsem schopná nic říct.
Ale Roman se nabídl po vyprávění o trestech, že sám a rád zajde pro prut. Veronika mu tento nápad schválila.
Když se vrátil s prutem, tak jsem dostala na vybranou. Buď se nechám potrestat do dobrovolně nebo mě podrží ona sama a Roman mi nářeže.
Tak toho jsem se lekla a raději jsem si klesla a poprosila o trest. Veronika během chvilky řekla, že pro začátek to bude 30 ostrých ran, že je naštvaná a stydí se za mé chování.
Ukázala mi kde si mám stoupnout a, že se mám předloni a říkám opřít o kmen stromu. To jsem udělala i když se mi nechtělo. Stáhnout si
kraťasy jsem neměla sílu. A strašně jsem se styděla. Už jen za to že před Pavlou a Romanem dostanu výprask jak malá. Poznala jsem je jen před hodinou a už taková ostuda.
Ale Veronika s tím neměla problém, sam mi prudce stala kraťasy až ke kotníkům. A to i s kalhotkami. Když jsem měla holky zadek, tak mi oznámila, že za ty kraťasy dostanu od Romana 10 ran.
Já jen mlčky stála a nevedla jsem co mám dělat. Stud mě úplně ochromil. Byla jsem pěkného a s holým zadkem. Ale v tom jsem ucítila palčivou bolest, dá holky zadek dopadla první rána. To mě probralo a leknutím i bolesti jsem vykřikla. Vzápětí přišla další a další. Pokaždé jsem vykřikla jak prut štípal a zadku. Po nějaký 5 ranách mi Veronika, řekla ať křičí vic, to pak se někdo zvědavý se přijde podívat. Ale to jsem nechtěla, tak jsem se snažila být potichu a jen jsem sténala. Po nějaké 12. ráně en to nevydržela a pohladila si bolavý zadek. Některé jelita už vystupovali nahoru. Samozřejmě jsem byla hned okřiknutá co to dělám. Rychle jsem se opět opřela o strom. Při 20 řádně jsem to nevydržela a rozbrečela se. V tom se mě zastal Roman, že už budu hodná, že už to stačilo.
Veronika výprask přerušila, že zbylé rány mám schované, tak ať se podle toho chovám. Na to jsem je přikývla, že budu hodná.
Na to Veronika ukázala na rybník, že už na mě čeká, tak jsem se musela překonat a sundat i tričko a jít do vody. Na zadek to byl balzám, voda pěkně chladila. Po chvíli koupání jsem byla zavolána, že už to stačilo. A musela jsem z vody ven. To na mě opět pak stud, když jsem šla k Veronice viděla jsem jak se ne mě všichni tři dívají. Když jsem se chtěla oblect i když jsem byla mokrá, tak mě Verona okřikla co to říkám, že mám ještě jeden trest.
Musela jsem si klepnout před Romana a poprosit o 10 ran, za to, že jsem si sama nestáhla kraťasy. Roman se celou dobu jen usmíval, nic neřekl. Jen pak nastal ruku pro rákosku a Veroniku požádal ať mu ji podá. Ta to udělala s potěšením.
Mě Roman jen klidně řekl ať se trošku rozkročím a předkloním se. Byla jsem e těch 10 ran, tak jsem raději poslechla. Roman viděl jak se bojím, tak mě seřezal je lehce, ale i tak to bolelo. Po 10. ráně, mě zatlačil levou rukou na záda a pravou mi sáhl na kundu. A jen zakonstatoval, strachy se tady klepe, ale jinak je mokrá nadržená čubka. Po tomto můj stud dosalh maxima. Cítila jsem jak mě poli horko.