Velikonoční šup(k)ání

16. 4. 2024 · 2 306 zhliadnutí BodyLotion

Velikonoce nemám ráda. Resp samozřejmě že mám ráda dominanci, ale ne v tenhle den. Je až kolikrát na výsost trapné čekat na sousedy, kdo z nich mi přijde pomazlit prdelku. Každopádně tyhle Velikonoce byli jiné.
Všichni ze sousedství se tu už vystřídali, a já pomalu sklidila a šla sebou fláknout k telce. No co už, za poslední týden si to můžu dovolit.
Ještě sprcha. Jakmile poslední kousek oblečení spadne na zem, ozve se zvonek. Přemýšlím kdo to může být, když už tu všichni byli a je těsně před dvanáctou. Přehodím přes sebe župan, a ledva oblečená spěchám k ječícímu zvonku na dveřích. Po otevření dveří zatrnu. Kamarád s košíčkem. Resp. Mé kamarádky muž. Sjede mě pohledem a se zářícím úsměvem slyším jak říká, že ho žena poslala i ke mě.
Rychle se oklepu z překvapení, a zvu jej dál se smíchem, že mu přece zadek nebudu ukazovat na chodbě.
Omlouvám se mu, že už jsem nikoho nečekala. Utáhnu si opasek županu a tím mi spadne dolů jedno ramínko... Pozoruji jeho výraz v obličeji, když ztěžka oddychl a sevřel zuby.
Baví mě, vždy mě strašně bavil, a cítím jak tohle "baví mě" zvlhčuje mé spodní partie...

Podívá se mi hluboko do očí a rozhodně poví : otoč se a chyť se stolu.
Pomalu se tedy otáčím a jelikož mám nízký stolek, vystrkuji mu zadek pěkně do výšky. Chvíli za mnou stojí a prohlíží si mě. Pokládá věci z ruky a sundavá si bundu. Jeho silné ruce mě vždy fascinovali ale nikdy jsem si tohle nepředstavila. Prsty chytl látku županu a opatrně ji přetáhl přes můj zadek. Stála jsem tam vyšpulená a věděla jsem, že moje kundička je hezky schovaná za stehny a tedy není vidět jak je už teď mokrá. Vzal do ruky pomlázku.
Rozkroč se, ozvalo se. Trošku jsem poodtáhla nohy. Plesk. Přistála mi jedna pořádná, až to zaštípalo.
Řekl jsem rozkroč se ! Řekl už dost ostře. Rozkročila jsem nohy daleko víc. Plesk, plesk.
Trošku mi vyhrkli slzy a krotila jsem vzdechy svého vzrušení z celé situace.
Pořádně se rozkroč, pořád Tvoji kundu nevidím.
Tentokrát jsem poslechla a vyšpulela se ne něj komplet. Slyšela jsem jak zavzdychal. Ty jsi úplně mokrá, Ty děvko, ulevil si... Řekni mi že ze mě...
Pokrývala jsem hlavou. Jednou rukou mě vzal za vlasy a zaklonil mi hlavu, druhou mi přejížděl po ještě zavřené kundičce..
Tolikrát jsem si Tě takhle před sebou představoval, víš kolikrát jsem si ho honil s touhle představou... Naslouchala jsem, a jediné na co jsem myslela, že ho chci v sobě teď a nebo nikdy.
Klekl si za mě. Slyšela jsem jen rozepínání pásku a kalhot. Byla jsem tak strašné vzrušená, že mi bylo jedno že můj muž může klidně každou chvíli přijít domů. Jakmile se jeho pták dotkl mé kundy, cítila jsem pramínek mé šťávy který zvolna vytékal na koberec. Cítila jsem velký tlak, napnutí a bolest... Uvědomila jsem si, že musí mít buď opravdu velkého ptáka, nebo mi cpe do kundy celou pěst. Sykla jsem a udělala pohyb dopředu, zacitila jsem obě ruce na kyčlích a došlo mi, že mě opravdu tak velkého ptáka, vyjekla jsem a čekala co bude. Stáhnul ze mě župan a položil mě na zem, nalehl na mě, a pomalu mě kousek po kousku roztahovalo, bylo to velmi příjemné, několikrát jsem byla jen kousek od toho udělat se. Prsty mi hrál koncert na poštěváčku a vzdychal mi za hlavou. Cítila jsem jak je napnutý, že tohle asi dlouho nevydrží a sotva skončila moje myšlenka zarazil ho do mě až po kořen. Vyjekla jsem zabolením, on bez ohledu na mě a mojí bolavou pičku přirážel až jsem se neudržela a i přes tu bolest se mocně udělala, ve změti mého orgasmického slastneho křiku, mě začal pevně svírat a drtit mé velké prsa. Bral si mě jak pes čubku, nekontrolovatelně mě nabodával až jsem cítila jak mě natrhl, v tu chvíli vypustil svůj proud horké mrdky a kompletně mi naplnil kundu. Zůstal takhle ještě chvíli dokud jeho pták volně nevyjel ven. V tichosti se oblékl, a já si vzala župan. Doprovodila jsem jej ke dveřím kde se na mě zadíval, letmo mě políbil a šeptnul ahoj, a lehce mi pohladil bradavky přes župan.
Šla jsem do vany jak v mrakotach, tohle bylo prostě úplně skvělý. Nevěděla jsem jak to bude dál, co až kámošku potkám, co až potkám jeho, co s tím vším vzrušením ?
Po konečném usednutí k telce mi pomalu vše docházelo a pipnul telefon se SMS :

Chci Tě znovu.