Mé úplné začátky masáží II.

19. 4. 2024 · 1 040 zhliadnutí Hrackasorgasmy

Její ruka je velmi urputná, drží mě pevně a mám pocit, že spolu hrajeme hru, kdo dříve. Bože….cítím, jak se mi stahujou koule. Snažím se vymanit z jejího sevření a uhýbám pánví a svýma rukama ještě stupňuju tlak na její klín, když z zničehonic přestává. Jen pevně svírá a mačká můj tvrdý a naběhlý ocas, propíná se, začíná vzdychat a do dlaně mé pravé ruky se uvolňují kapky a výstřiky jejího slastného orgastického nektaru.

Její tělo se chvěje, škube a ona prožívá svůj druhý a snad ještě intenzivnější orgasmus.

Mé ruce povolují a přechází v pomalé hlazení. Ona ale stále svírá můj nástroj, cítím, jak její ruka povoluje, sklouzává níže přes už bolavé koule ke stehnu, chytá ho a přitahuje si mě k hlavě.

Zděšeně na ni pohlédnu a ta vysmátá dáma, teď se skelným pohledem a rudými tvářemi prohlásí: ˇ“Teď chci Tebe, samečku“

Sotva se k ní přisunu, zvedá se na loket a druhou rukou si ho přidržuje u úst, jsem tak nadržený, že sotva se ho dotkne jazykem povzdechnu. Ona se usměje, pohlédne na mě a šibalsky mrkne: „Dej mi vše, co v sobě máš!“

Jen to dořekne, přisaje se mi na žalud a rukou honí. Zatmívá se mi před očima, opírám se rukou o lehátko, koukám na tu nádheru, jak mi zralá dáma honí a saje ocas a její jazyk kouzlí na mém nalitém žaludu.

„Už…“ ani nedořeknu a začnu jí do úst valit své velké salvy odměny za její snahu.

Její rytmus zpomaluje, ústa stále sají…evidentně si mě vychutnává do poslední kapky a pak mě pustí, opět na mně pohlédne, zadívá se lehce zděšeně do očí a VŠE polyká.

„No teda, samečku, kde se toho v Tobě tolik vzalo?“ bylo spíše konstatování, když se opět ukládala do lehu na záda a já se s chvějícíma nohama vzpamatovával z uvolnění.

„Tak, a teď už to dokončíme“, říká už poměrně chladným hlasem a se zavřenýma očima.

Vytahuji tedy v tichosti kalhoty nahoru, opět si beru olej a stavím se jí k hlavě.

Mé trochu stále rozechvělé ruce začínají opět pomalu rozmasírovávat ramena, dekolt, hnětou její rozestoupená velká ňadra, krouží kolem bradavek, žmoulají, mnou, sklouzávají na břicho a opět nahoru. Těch koz se nemůžu nabažit, jsou tak krásně velké a hezky tvarované, velké dvorce, její bradavky stále pevně stojí a hlavně ona pevně drží a evidentně si to opět užívá.

Pokračuji masáží pravé paže a předloktí, levé paže a předloktí, jemně bříško a sestupuji ke stehnům. Jsou velké ale hezky tvarované. Zvedám a vyklápím jí nohu a mnu každý kousek, opět až k lýtku a chodidlu. Rukou pravidelně sjíždím po stehně do třísla a stále cítím, jak je vlhká. Totéž na druhé straně.

Když končím s nohama přecházím k její hlavě, skláním se a do ucha šeptám.

„Je konec, děkuji“

Okamžitě otevírá oči: „To teda není samečku, takhle domů nepůjdu!“

„Já to čekal ! ona ještě nemá dost !“ proběhne mi hlavou, usměju se, pokývu hlavou. "Sex ale klientkám neposkytuju", odpovídám. "To mě těší a ani nechci", zní odpověď zatímco se pomalu po ručníku šoupe pánví na konec stolu.
Přesně vím, oč jí jde....obcházím stůl a podkládám jí pánev, zeširoka se přede mnou otevírá a já klekám k lehátku mezi ta lesklá stehna.
Jazykem párkrát projedu shora dolů, ale není to tak dlouho jak bych chtěl, když mi chytá pevně hlavu oběma rukama hezky nahoře a pokynem: "SAJ!", si určuje, co chce.
Mé rty nasávají její klitoris, pěvně drží , cucají a sají, jazyk kolem něj pomalu krouží a její tiché vzdychání mi dodává kuráž. Zatímco saju a cucám obě mé ruce vystřeni na ty bohovské kozy a začínají mnou a žmoulat bradavky, ona mi svou pánví vychází vstříc a velmi zřetelně se rytmicky stahuje. Jazyk přechází z kroužení na kmitání, její ruce mne tisknou víc a víc, stahy se zrychlují až přechází v další křeč již třetího vrcholu.
Jen co se uvolní její sevření mé hlavy, vykukuju a chci se zvednout. Její ruce ale rychle přechází pod pánev a rozevírají její bělavé štávy uvolňující štěrbinu a přeskakujícím hlasem se ozve" Rukou".

Pomalu tedy zasouvám dva prsty a párkrát je nadoraz přirazím, ozve se "Víc"
Dobře tedy tři prsty a opět se ozve "Víc!"
Ani čtyři prsty jí nedělají problém, sleduju tu symfonii, jak mé prsty zajíždí s mlaskáním do jejího klína a ozve se opět, pro mě vcelku nečekaně, "Víc!"

Já se tedy postavím a s krouživými pohyby tedy zkouším celou ruku, chvíli se ta její štěrbina brání, ale s jejími vzdychy a mírnými přírazy se za zvuku nevýrazného lupnutí zanoří až po zápěstí.
Má druhá ruka chytá pevně její bradavku, já chvíli čekám a začínám se rytmicky pohybovat. Je tak vlhká, že to čvachtání musí být slyšet snad až ven.
Má ruka dál naráží, ona rudne, dech se jí prohlubuje, začíná se chvět, ruce jí vystřelují zpod pánve, přitahují a roztahují kolena a poslední co slyším je: "Nepřestávej !" když se začne celá prohýbat, začne z ní stříkat množství tekutiny, která mě celého zmáčí a prožije svůj další orgasmus.

Má ruka vyklouzává, ona se stále chvěje a oddychuje, spadnou jí nohy a pomalu se posouvá na lehátko výš. Beru ručník, přikrývám ji a v tichosti odcházím celý zmáčený od mé první a asi poslední klientky, protože "Intimní služby nejsou součástí profesionální masáže", říkali všichni lektoři.

V tichosti se v kamrlíku převlékám a odcházím. Po očku vidím, že v masérně se stále svítí a klientka asi ještě odpočívá.
Slečna u pultíku se na mě směje a loučí se slovy, "Tak na shledanou!"

Já opětuju úsměv, sklápím oči a odcházím.







Když mi za dva dny zavolá hlavní masérka, že byla šéfová velmi spokojena a uvolňují mi dvě dopoledne v týdnu a dále dle domluvy, roztřepal se mi hlas.
"ONY si mě testovaly !"