Společnice Katka: Kamarádka

19. 4. 2024 · 1 357 zhliadnutí sex2vec

Katka, hodná a milá a hlavně krásná shemalka se na sebe koukala do zrcadla. Vypadala mladší, než na svých 33 let. Prohlížela si prsa, která ji před lety pořídil stařík Franta, prostě jeden čumil. Ke svému zaměstnání dělala společnici a vybírala si hlavně movitější klientelu, protože se ji děsně líbilo, když ji někdo šukal ve svém soukromém letadle.

Čeští milionáři tu však mají maximálně ultralight, nebo helikoptéru. Tou se taky nejednou nechala svézt, ale soukromý JET je soukromý JET. Má úžasný dolet a v jeho prostorách se dá let prošukat. Jeden takový měl Mahmúd ze SAE. Ano, ten, který jí pořídil dva byty a tři auta. Pro něj to vskutku nic nebylo. Ani to na svých financích nepocítil.

Prostě poslal dárečky. Kromě toho jí kupoval koně a vozil je do pronajatých stájí kousek za Prahou. Z toho musí být každému jasné, že jej uchvátila. Avšak po letech se projevila jeho výbušná povaha a začal být nesnesitelný. Pak tomu dal korunu, když jí říkal své příhody o kozách a oslicích (to totiž nejednou, když se opil, nevěděl už co by...). To by Katka ještě hodila za hlavu, ale už ne to, že vlezl na nejmenovanou 240 kilovou arogantní streamerku, která svou vahou ničí prolézačky a pro masy streamuje, jak žere a potírá se přitom šlehačkou (velice úspěšný kanál mimochodem). Katka mu řekla, že je tuplem hovado, a že se už s ním scházet nechce.

Mahmúd to vzal docela sportovně, dárečky jí nechal s tím, že je to píča a neotravoval ji už. Katka nikoho tak bohatého jako Mahmúda něměla. Proto jí to trochu mrzelo, když si přikládala led na oko. Šikl by se jí někdo, kdo má pár miliard a mohl by postrádat drobky.

Inda Utu jí její kamarádka a zlatokopka Adéla půjčit nechtěla, protože Uta byl ve fázi, kdy jí posílal dárečky a hradil jí plně byt, kde se mohla roztahovat na 300 metrech čtverečních a na Pařížskou ulici to měla, když zrovna vylezla na ulici. Byt měla plný různých šatů, bot a kabelek, které si pořizovala, když šla domů okolo výloh. Ještě nebyla ve fázi, kdy by byl onen byt přepsán na ní, a tak si Utu hlídala. Uta byl průmyslník v nejmenovaném odvětví. Neuvěřitelně bohatý a oslovil jí v reakci na odvážné fotky v jednom erotickém časopise. "Neboj, peníze budou!" Říkal jí, když odvětví postihla nečekaná krize, kdy všechno naráželo do zdi. Avšak Uta měl odkudsi stále keš, tak to nebyl problém. Adélu asi upřímně miloval, a tak jí plnil každé přání, co si vymyslela.

Katka jí Utu začala závidět, ale Adélu chápala, že nechce riskovat takový přísun financí. "Proč nejdeš za tím svým kozo...m!" Řekla jí Adéla s posměchem. "Ten přece pustil chlup rád! Nevěřila bys, jak to Uta všechno okecává, než něco pustí!" Dodala. "Nejsem tak hezká holka, jako ty?" Řekla Katka. "Ale ty jsi hezká!" Řekla jí Adéla, a nalila jí víno. "Fakt? Je mi 33!" Protočila Katka panenky. "No a co, mě je 45!" Řekla Adéla a tím Katku totálně vykolejila. "Nekecej, tolik bych ti fakt nehádala!" Řekla Katka. "To víš, plastika a botox!" Usmála se Adéla. "Lichotíš mi, to nedělej!" Dodala a usmála se. "Víš, jsi bestovní kámoška!" Řekla Katka. "To ty taky!" Usmála se Adéla a Katku pohladila.

"Ale Utu nedám stejně! Můžem si akorát zašukat, už jsem to dlouho neměla!" Dodala. "Funguje ti to tam dole?" Zeptala se. Katka řekla, že není problém. Už tím nikoho dlouho nešukala, a rozenou ženu už vůbec ne. "Taky bych chtěla mít penis! Pořád bych si ho všude honila." Zasnila se Adéla, když se dosyta vyvzdychala z podoby. Katka jí totiž nakládala zezadu a pak přešty k análu ve sprše se zlatými kohoutky. "Jej ty ale stříkáš Katko!" Řekla unavená Adéla.