Poprvé s kámošem na sex párty

27. 4. 2024 · 3 523 zhliadnutí Alicek65

Jak už jsem popsal v minulé povídce, vyrazili jsme s kámošem Jardou na oslavu narozenin mého kámoše Lukyho, která slibovala něco víc než pití a tanec.
Luky byl náruživý pětatřicátník, který byl otevřeně bi a aktuálně neměl stálou partnerku ani partnera.

Narozeniny slavil u něj doma v Klánovicích, kde měl dům po rodičích s velkou zahradou a bazénem. Na párty zval pořád stejné lidi, většinou své bývalé. Já ji zažil jenom jednou a tehdy jsem odešel dřív, protože jsem byl strašně opilý a nebyl jsem schopen se zapojit do začínajících sexuálních hrátek, kterými to vždy končilo.
Tentokrát jsem se pojistil a vzal s sebou kámoše Jardu, se kterým jsme si rozuměli i v posteli. Pro sichr jsme se vystříkali už u mě doma, abychom nebyli moc nadržení. Byla to dobrá volba, přišel jsem si krásně uvolněný, když jsem sedal do taxíka.

Jelikož jsme se trochu doma zasekli ve sprše, přijeli jsme na párty trochu pozdě a ta už byla v plném proudu.
Luky byl už v náladě, ale ne úplně opilý. Měl radost z knížky, kterou jsem mu koupil - už název byl slibný "The Big Penis Book" od vydavatelství Taschen.
Hned v ní začal listovat a pokřikovat na ostatní, že je to ten nejlepší dárek ever.
Musel jsem mu dát za pravdu, protože jsem si pořídil taky jeden výtisk a několikrát jsem se nad ní udělal.

U Lukyho jsme začali pít prosseco, což mě pěkně nakoplo. Dům byl popměrně velký a všude hrála hudba, i na terase, která pokračovala k bazénu. Nebylo tam zase tolik lidí, když jsme dorazili, tak asi 20 až 25, většinou páry.
Hodně z nich už bylo docela napitých a někteří tancovali na terase u bazénu. Prosseco se pilo proudem a prokládalo se letními drinky. Dal jsem si i mojito, ale pak se vrátil k prossecu. Dostal jsem se docela do nálady a Jarda na tom byl stejně.

Pár lidí se pomalu vytratilo domů, protože se zábava přesunula k bazénu a do něj. Několik lidí už bylo ve vodě. Luky měl jen jednu podmínku, že do bazénu smí jen naháči. Byly tam tedy dva páry a holky s kozama venku poo sobě stříkali vodu. Chlapi se je snažili osahávat, kde to šlo a všichni řičeli smíchem.
Z terasy na ně koukalo pár lidí včetně nás. Popíjel jsem brčkem další mojito a docela jsem měl chuť si zaplavat.
Koukal jsem po očku na Jardu a ten se zálibně díval na páreček v bazénu. Chlápek tam zezadu obíral docela hezkou brunetku. Měl jednu ruku na jejích kozách a druhou dole pod vodou. Už se tolik nesmáli, ona se k němu mačkala zadkem a on jí krásně masíroval prsa a asi i dole.
Přitočil jsem se nenápadně k Jardovi a rukou jsem mu zmáčkl rozkrok. "Ty vole, ty seš zase tvrdej" syknul jsem na něj.

On se jen začervenal a odstrčil mě ruku od poklopce. "Nepůjdem si taky zaplavat?" zeptal se.
Ani nečekal na odpověď a přetáhnul si triko přes hlavu. Rád se chlubil svojí postavou, hlavně vytrénovaným hořejškem zarostlým jemnými chlupy.
Odhodil triko na židli vedle něj a začal si rozepínat kalhoty. V bazénu si toho okamžitě všimli a začali ho povzbuzovat, ať se k nim přidá. To měl taky v úmyslu.

Stáhnul si dolů džíny, ponožky a najednou tam stál jen ve slipech. Chvilku zaváhal, protože i přes slipy bylo vidět, že mu stojí. Pak jedíným pohybem strhnul slipy dolů a ptáka si zakryl dlaní. Rychle popošel k bazénu a skočil do vody, která pak skryla jeho erekci.
Moc se mi tam nechtělo, ale najednou se na terase objevil opilý Lukáš a jak uviděl Jardu ve vodě, okamžitě začal ostatní nabádat, ať tam taky vlezou. Byla už tma a trochu foukalo, ale bylo pořád teplo.

Nebyla už tam moc lidí, někteří byli uvnitř, takže to bylo docela ok. Luky ze sebe strhal oblečení a nahatý skočil do bazénu.
Rázem ho bylo v bazénu plno. Bez rozmýšlení začal na všechny okolo stříkat vodu, takže jsem se raději dobrovolně svlékl a skočil za nimi.

Luky se přitočil k párečku, co se tam už pár minut ošmatával a začal se líbat s tou holkou, kterou zezadu ochmatával ten její chlápek.
Byli na ni teď dva a ani jednomu to evidentně nevadilo.
Ale docela mě překvapilo, že Luky přestal líbat tu holku a začal se líbat s jejím chlápkem. A to docela ostře - pěkně nastevřené huby a jazyky v sobě.
Asi se už znali, protože bylo vidět, že se na sebe lepí i pod vodou.

Jarda se snažil trochu rozplavat, ale moc mu to nešlo. Doplaval jsem k němu a navrhl mu, že pojedeme domů. Nechtěl o tom asni slyšet a chtěl zůstat, protože to vypadalo, že se tu budou dít věci.
Erekce mu ve vodě trochu opadla, tak jsem myslel, ze s nim bude rozumná řeč, ale nebyla.
Byl evidentně nadržený a chtěl si to dneska užít. Pozoroval strnule Lukyho a ten páreček, kde se to začínalo rozjíždět. V bazénu nás bylo celkem 7 - trojka v rohu, my dva a další pár, který jsem zběžně znal, protože byli i na minulé párty, ze které jsem utekl.

Trojka se začala docela rozjíždět, Luky se vyšvihl z vody na kraj bazénu, nohy spuštěné dolů a mezi nima obří erekci. To se evidentně líbilo té slečně, která s úsměvem vzala do ruky jeho péro. Byla až po kozy v bazénu a tak jen vyšpulila prdelku dozadu a nechala svýho kluka, aby jí ošahával zezadu. Ten jí evidentně pod vodou prstil, protože sebou začala kroutit a vrnět a vložila si pomalu Lukyho péro do pusy.

Ten její na to koukal a ještě ji povzbuzoval: "Hul ho, dělej... nastav kundu, dělej, chci tě prcat" šeptal, ale všichni jsme to slyšeli. Roztáhla tedy pod vodou lehce nohy od sebe a našpulila k němu kundičku a on do ní zezadu pronikl. Evidentně se jí to líbilo, ale jemu méně, protože pod vodou se špatně šuká. Jak přirážel, voda stříkala všude kolem. Ona se snažila hulit Lukyho a ten ji povzbuzoval jak závodního koně.

Přistihl jsem se, že si pod vodou honím péro. Pomalu a důkladně jsem si protahoval čuráka pod vodou a všiml jsem si, že se na mě Jarda kouká. "Chceš taky vyhulit?" zeptal se prosebně. Rád mě hulil, protože se u toho vždycky pořádně rozrajcoval. Měl prostě rád péro v puse.
Nechtělo se mi se předvádět, ale nadrbaný jsem byl dost.

Bazén sice svítil, ale venku už byla tma. Tak jsme se přesunuli do vzdálenějšího rohu. Vyhoupl jsem se na okraj bazénu stejně jako Luky a nastavil jsem ztopořené péro Jardovi. Ten ho lačně chytil do ruky a rázem zmizelo v jeho puse. Hulil mě důkladně až ke kořenu a pěkně sál, až to bolelo. Zaklonil jsem hlavu a pohodlně se opřel rukama za zády. Chtěl jsem se rychle udělat, abych mu to mohl oplatit, a pak jsme mohli vypadnout.
Luky na nás něco halekal z druhého koutu bazénu, ale přesně jsem mu nerozumněl. Dělal na mě zdvižený ukazovák a dost si cenil, že jsme na to vlítli taky.

Najednou jsem viděl, že se k nám bazénem šine ten druhý páreček, až doplaval k Jardovi a začali se ho dotýkat. Jarda mě přestal hulit a dal pusu "na přivítanou" jak té holce, jmenovala se Karin, tak i Ondřejovi, jejímu klukovi.
Na můj vkus to byl až příliš vášnivý polibek, hlavně s Ondřejem.
Něco si tam špitali a Jarda se vrátil k hulení.

Karin ho hladila po celém těle a Ondřej zase osahával Karin, hlavně dole. Pak mu ona něco špitla, on se rozesmál, kývnul a najednou se zanořil pod vodu mezi Jardovy nohy. Ten stále statečně hulil můj klacek a jen na chvíli přestal, aby se přesvědčil, že Ondra pod vodou vzal jeho skoro tvrdé péro do pusy. Začal se smát a pomáhal Ondřejovi lépe zachytit čuráka. Ten se ale musel rychle vynořit, nadechl se a zpět pod vodu. Čuráka měl ale v puse jen chvíli, protože vypustil vždy všechen vzduch. Ale dost jsme se při tom nasmáli. Svezl jsem se zpátky do vody, protože mi byla zima na tělo.
Začali jsme se navzájem dotýkat - tři chlapi na jednu holku.

Karin se ráda nastavovala, takže jsem si taky pod vodou sáhnul na její roztaženou kundičku. Ondřej to střídal, chvílemi obíral svoji holku a chvílemi Jardu. Asi ho rajcovalo jeho chlupaté tělo a hlavně čurák pod vodou.
Sem tam jsem se Ondry taky dotkl, i jeho péra, které mu už stálo.
V jeden okamžik jsme se líbali tři chlapi najednou, jazyky sobě a při tom prstili Karin.

Docela se mě chtělo sexovat nebo aspoň se vystříkat, ale ve vodě to moc nešlo. Čurák není pod vodou tak citlivý a hůř se honí.
Soustředil jsem se tedy na Jardu a hladil jsem mu pod vodou chlupatý zadek a sem tam zajel prsty i do análu. On se vášnivě líbal s Ondrou nebo s Karin a bylo to docela rajcovní je pozorovat.
Šeptal mi do ucha, že mě chce vyhulit až do konce, ať vylezeme z vody.
Karin s tím taky souhlasila s tím, že můžeme jít dovnitř do obýváku. Vedlejší trojice už taky byla uvnitř.

OK, tak jsme rychle vylezli z bazénu, ztopořená péra se nám klátila při osušování jako klacky ve větru a zapluli jsme dovnitř.
Tam se ozývali dost silné šukací zvuky, kde si to rozdával Luky s tou dvojicí z bazénu.
Hodili jsme na sedačku ručníky a já se na ní položil a nastavil tuhé péro Jardovi. Ten ho lačně polkl dovnitř své hladové huby a začal mě hlasitě hulit.
Klečel při tom na zemi před sedačkou a honil si svoje péro.
Karin s Ondřejem se vášnivě líbali vedle nás, on měl ruku v její kundě a hezky jí mastil.

Jarda zrychloval hulení, takže jsem doufal, že se brzy udělám. Najednou se Karin zvedla, něco špitla Ondrovi a ten se rychle přesunul na zem, vrazil zezadu hlavu mezi Jardova zarostlá stehna a začal ho dole hulit.
Měl narvanou hlavu pod ním, čuráka si narval do pusy a koule mu pleskaly o obličej.

Ležel při tom na zádech a péro mu trčelo do vzduchu. Netrvalo to ale dlouho, Karin si naslinila dlaní kundu, rozkročila se nad ním a nasedla na koníčka na jeho tvrdý péro. On se jen vzepjal v zádech, aby do ní lépe pronikl a dál hlasitě hulil Jardovoo péro. Úplně jsem na něj dolů neviděl, ale Jarda mi pak v autě říkal, že si na něj normálně sednul a Ondra mu lízal i anál. Takže to střídal - chvíli hulil jeho zduřelé péro a chvíli mu Jarda rajtoval análem po hubě a ten ho ochotně lízal.

Karin se věnovala sama sobě, v píče měla Ondrovo péro, na kterém zkušeně jezdila nahoru dolů a k tomu si prsty masírovala poštěváček. Krásně tekla, což super čvachtalo a jí přivádělo do extáze.
Překvapivě první vystříkl Ondra, na chvíli přestal hulit Jardu, vzepjal se v zádech, zvedl pánev a za výkřiku "Už budu!!!" do ní nastříkal všehny dávky semene. Karin řičela slastí a nechala do sebe vyklopit celou nálož. Chvilku se skoro nehýbala, když to do ní stříkal a pak se začala opět pohybovat a skákat na jeho péru, dokud se neudělala. Docela při tom tekla, šťávička byla všude kolem a dost u toho řvala.

Byl to božský pohled, mě to strašně rozrajcovalo, tak jsem vyrthl čuráka z Jardovy huby a mohutnými cákanci jsem se udělal. Postříkal jsem mu chlupatá prsa i břicho, mrdka po něm stékala jak zahuštěné mléko.

"Já chci už taky" žadonil, zvedl se na všechny čtyři nad mojí hlavu a úplně tvrdé péro mě vrazil do pusy.
Byl jsem celý zadýchaný z toho výstřiku, ale ochotně jsem ho vyhulil. Za pár sekund to na mě vyklopil, první dávku jsem chytil do pusy, zbytek na obličej a vlasy.

Vyplivnul jsem tu teplou mrdku a utřel si ručníkem obličej.
Pozoroval jsem tu spoušť. Dole ležela úplně zmáčená Karin na Ondrovi, z kundičky jí ještě vytákala šťávička s jeho mrdkou a spokojeně ho hladila na prsou.

Jarda se pomalu zvedal a zaposlouchal se do zvuků, které se ozývaly z ložnice.
Otíral si při tom chlupaté tělo do ručníku, ale sperma je prevít a moc to z jeho kožichu nešlo.
Šli jsme tedy společně do sprchy, která byla vedle ložnice a nakoukli jsme i dovnitř. Ale to by bylo asi na jiné vyprávění...