Mé poprvé s klukem

25. 4. 2024 · 1 838 zhliadnutí Kleator95

Touha zkusit to s klukem byla větší a větší. Založil jsem si teda účet na jedné seznamce, kde jsem napsal, že hledám někoho k mému věku na poznávání pro mě nových věcí. Ihned mi začalo chodit velké množství zpráv, kdy jsem mezi nima našel i konečně zprávu někoho podobného jako já. Student jako já, ale se zkušenostmi.

Psali jsme si o všem možném a chtíč byl větší a větší, ale problém byl s místem, kdy nakonec přišel s návrhem na jeden obchodní centrum a tam zajít na záchody. Neváhal jsem ani chvíli a odkývnul jsem mu to.

Potkali jsme se před vchodem a šel jsem za ním směrem k záchodům. Byl jsem nervózní a zároveň pořádně nadržený. Přišli jsme na záchod a zrovna tam nikdo nebyl. Paráda! Hned jsme zašli do kabinky.

Dal dolů prkýnko sedl si na něj a viděl jak jsem nervózní. Jenom mi řekl ať se uklidním a rozepnul mi kalhoty a vytáhnul už můj pořádně postavený penis. Hned si ho vzal do pusy a ze mě spadla celá nervozita a užíval si jak mě kouří. Bral ho celého do pusy a já byl z toho úplně paf. Pak přestal a zeptal se mě jestli si teda chci zkusit jaké to je někoho kouřit. Říkám, že jasně. Sedám si a za chvilku před mýma očima je pořádně postavený penis. Nesměle ho beru do pusy a nejdřív jenom zajíždí žalud a zjišťuju, že to je parádní, nakonec si ho beru víc a víc a slyším jak si to užívá a rukou mi pořádně drží vlasy.

Pak si mě zvedá a otáčí zády k němu a ohýbá, aby se dostal k mému zadku a najednou cítím jeho jazyk jak mi po něm přejíždí. Pak se přidává první prst a po chvilce druhý až jsem byl překvapený, že to jde nějak hladce. Najednou přestal a v hlavě se mi jenom přehrávalo, tak je to tady.

Začínám cítit jak mi gel teče mezi půlkami a po chvilce jeho žalud jak se do mě snaží dostat. Napoprvé to nejde, ale podruhé už do mě proniká jeho žalud. Začíná pomalu, je fakt trpělivý až do mě proniká celý. Užívám si to, ale nemůžu být moc hlasitý, což mě zrovna štvalo. Pak ho vytáhnul a sedl si na mísu a já nasedl na něj a začal se sám ojíždět. Rukama mi tiskne boky a až po chvilce řiká že už bude. Moc ho nevnímám a užívám si mé poprvé až cítím jak do mě stříká.

Vstávám a začínám se oblékat, ale najednou si mě otáčí a začíná mě ještě kouřit. Po chvilce mu stříkám do pusy a celé to polyká. Oblíkáme se oba a opět společně opouštíme záchody a loučíme se.

Po cestě domů cítím jak ze mě teče jeho sperma, což mě zase dělalo nadrženým až jsem si to doma ještě musel jednou udělat a taky jsem věděl, že toto budu chtít zopakovat.

Jestli jste to dočetli až jsem, tak doufám, že se vám to líbilo a klidně se s vámi podělím o další zážitky.