Nesměle perverzní II - ve vlaku

25. 4. 2024 · 2 040 zhliadnutí Weska

Na nástupišti moc lidí nestálo ale i tak si stoupli kousek stranou a čekali. Položil její tašku na zem a stoupl si trochu za Miri. „Teď se k té tašce pěkně ohni a předstírej že něco hledáš čubičko moje. Mám pro tebe dárek a chci ti ho hned dát.“ vysvětlil jí rychle co po ní chce.
Ohnula se k tašce, zadek měla ještě trochu přikrytý sukní, ale i tak koukalo víc, než by chtěla. Strčil ji pod sukni ruku a něčím studeným začal hladit její zadek.
„Teď se hodně uvolni, chci si tě ozdobit.“
Tušila, co přijde a snažila se nedat na sobě nervozitu znát.
„Neboj, je jenom maličký a dal jsem na něj gel.“ uklidňoval ji. Když našel díru zatlačil a šperk pomalu klouzal do jejího análu. Když ucítil odpor, zatlačil víc a najednou tam byl šperk celý. „Můžeš se narovnat.“
„Děkuji pane.“ poděkovala poslušně i když trochu nejistě.
Když viděl, že je v tvářích zase celá rudá a klepe se, objal ji a dlouze políbil.
Za chvilku už přijel vlak a oni nastupovali. Jak stoupala na schůdky, „gentlemansky“ jí pomohl. Pěkně rovnou mezi nohy jí strčil ruku a postrčil nahoru. Trochu vyjekla, ale rychle zareagovala a poděkovala. Hodně ho bavilo ji tak zlobit.
Kupé měli sami pro sebe, a tak si ji rovnou usadil tak, jak se mu to líbilo. Trochu opatrně si sedala na svůj nově zavedený šperk v zadku. Hned jak si zvykla, roztáhl ji nohy, odhrnul sukni a zase si její kundu vyfotil.
„To abys viděla, jak moc se za ten týden se mnou změní.“ mrkl na ní a ona zase zrudla. „Ne nedávej nohy k sobě.“ upozornil jí, když si všiml že si je posouvá. „Hlaď si poštěváček a mačkej si kozy.“ řekl jí a vzal si do ruky dva kolíky které koupili. „Nepřestávej si ho hladit.“ upozornil jí a pomalu ji chytil za pysk a připnul na něj jeden kolík, to samé udělal i s druhým.
Bolelo jí to, ale do kundy se jí nalila vlna vzrušení. Začala rychleji vzdychat a hladila si poštěvák s větší razancí.
„Nádhera.“ zhodnotil, když se na ní zadíval.
„Můžu se udělat prosím pane?“ poprosila ho poslušně.
„Nevím, jestli ti to mám povolit, máš přeci jen ještě slíbený trest.“ napínal ji. „Takže jestli se chceš udělat, můžeš, ale dostaneš jednou tolik ran na zadek hned po tom.“ Rozhodl.
Ani na chvilku nezaváhala, zrychlila prsty, které kroužily po poštěváku. Po chvilce hlasitěji zavzdychala, stiskla nohy k sobě i přes kolíčky na kundě, zavřela oči a zatřásla se. „Děkuji pane!“ poděkovala hned jak se začala vzpamatovávat.
Políbil jí a pohladil přes zrovna udělanou kundu, trochu zakňučela, ještě jí nebylo příjemné, aby na ni tak rychle po orgasmu sahal, ale neucukla.
„A teď si tady klekni na zem, opři se o sedačku a dostaneš deset ran na holou, přesně jak jsem slíbil.“
Hned ho poslechla, vyhrnula si i sama sukni, klečela tam s odhalenou prdelkou a nohama trochu od sebe, protože na pyscích měla stále přicvaknuté kolíky. Chytla se rukama sedačky a čekala.
Když jí začal vyplácet, trochu se prohnula a zaťala zuby, aby nevydala ani hlásku. Na poslední dvě rány si ale dal víc záležet a přitvrdil. Trochu zakřičela a hluboce oddechovala. Zatočil šperkem, který měla stále v díře a pak jí přikryl červený zadek. Pomohl jí na nohy a opatrně se s ní posadil.
„Děkuji pane.“ řekla tiše a zavřela oči, nechtěla, aby si všiml, že je má plné slz.
Přitiskl si ji k sobě na rameno a pohladil po tváři. „Bylo to moc?“ zeptal se a nepřestával ji hladit.
„Ne.“ odpověděla, ale trochu ji zradil hlas a po tváři ji stekla slza. Opravdu si nemyslela, že to bylo moc, ale ještě nikdy před tím nebyla trestaná, tak byla trochu rozhozená. „Zvyknu si pane.“ dodala.
„Chceš, abych ti sundal kolíky?“ zeptal se starostlivě.
„Nemusíte pane, vydržím to.“ odpověděla a hlas se jí stále třásl. Chtěla být statečná, ale celá se klepala.
Zlehka ji políbil. „Máš nějaké otázky ještě před tím, než ti řeknu pravidla, co budeš celý týden dodržovat?“
„Kam jedeme?“
„Na jednu chatu, je dost na samotě, abychom tam měli klid. Přitom kousek od vesnice a nádraží. Myslím, že se ti tam bude líbit. Dopoledne jsem tam dojel zatopit a nechal jsem tam nějaké jídlo a auto. Zpět už vlakem nepojedeme.“ vysvětlil jí. „A křičet tě tam uslyší maximálně nějaký houbař.“ dodal.
„Ještě nějaká otázka tě napadá?“
Napadlo ji spoustu otázek, nejen ohledně místa, kam jedou, ale zajímalo jí i spoustu věcí o něm, jen nebyla schopná se zeptat. „Nenapadá.“ odpověděla mu po chvilce a v duchu protočila oči nad svojí plachostí.
Sáhl ji pod sukni a opatrně jí z kundy sundal kolíky. „Neboj se a odpočiň si.“ uklidňoval ji, objal ji a přitiskl si ji k sobě.
Měla hlavu u něj na rameni a z očí jí tekly slzy.
„Nebudu tě celé dny jen mučit, neboj. Když si spolu nebudeme zrovna hrát, nemusíš se ani chovat jako moje kurva a nemusíš mi říkat pane.“ pohladil jí po tváři a ucítil její slzu. Přitisknul ji k sobě ještě víc, chytl jí za ruku a zeptal se: „Udělal jsem něco špatně? Přehnal jsem to?“
„Ne, to nic. To nějak samo. Promiň.“ snažila se vysvětlit. Nebylo jí zle, vlastně naopak, bylo jí konečně krásně, ale neuměla to říct nahlas. Štvalo jí, že se celá třásla a brečela, nechtěla, aby si stále myslel, že je tak moc stydlivá a nesmělá.
„Kdyby ti nebylo dobře, řekni mi to, neboj se. Mě je s tebou moc pěkně.“ ujišťoval jí a posunul jí ruku do svého rozkroku. Tam ucítila jeho tvrdý penis. Nechala na něm ruku a začala ho trochu hladit.
„Vždy, když budu chtít, abys byla moje děvka, řeknu ti to. Pak hned uděláš vše, co ti řeknu. Bez zbytečného přemýšlení nebo váhání. Když se tě na něco zeptám, hned odpovíš. Budeš mě oslovovat pane. Jestli se ti něco nebude líbit, nebo budeš chtít s hrou přestat, normálně mi to řekni a já hned přestanu.“ odmlčel se, aby jí pohladil. „Rozuměla jsi všemu?“
„Ano pane.“
„Teď nemusíš.“ řekl jí a dal jí pusu do vlasů.
Pak oba mlčeli, jen se pěvně drželi. Když přicházela průvodčí zkontrolovat jízdenky, Miri nenápadně posunula ruku z jeho rozkroku na stehno a stiskla nohy víc k sobě. Kdyby náhodou bylo pod sukni trochu vidět. Ucítila, jak má pysky bolavé od kolíčků. Když průvodčí odešla, vrátila ruku zpět na penis, poposedla si a trochu se narovnala. V hlavě si připravovala větu a už asi deset minut se odhodlávala promluvit.
„Moc se mi to líbilo.“ vypadlo z ní nečekaně.
Koukli se na sebe a ona za chvilku vyprskla smíchy. „Promiň. Nevím proč se furt chovám tak nemožně a ani nemluvím. A přitom umím mluvit.“ dodala. „A třeba ti později dokážu i to, že umím být vtipná.“
„Tak to se budu těšit.“ usmál se na ni. Byl rád, že už se trochu uvolnila a uklidnila.
„Pojedeme ještě dlouho?“ zeptala se.
„Už jen chvilku, za další dvě zastávky vystoupíme.“
„Škoda.“ řekla trochu smutně.
To ho zaujalo. „Co jsi chtěla dělat?“
Jako odpověď mu začala víc hladit rozkrok. „Mohla bych ho alespoň honit?“ objasnila.
„Tak jen strč ruku do kalhot a dál ho hlaď, ale nedělej mě. Chci si pak s tebou hned hrát kurvičko.“
Rozepla mu kalhoty, strčila do nich ruku a užívala si jeho vzrušení.
„Stačí.“ zastavil jí. Vytáhla ruku z kalhot a olizovala si ji od jeho kapiček, zatímco on se zapnul.
„Chutná ti?“
„Moc!“ odpověděla.
„Neboj, za chvilku ochutnáš mnohem víc.“ řekl jí a začali se zvedat a brát věci.